Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз лично не пия нищо предварително и не третирам след. Масажи също не правя,просто не са ми казвали. Сега за първи път правих масаж на jawline,но на устните не

# 271
  • в 1001-та нощ
Какво да пиете предварително - обсъждайте с лекаря още на консултацията, както и какво е противопоказно. Един лекар може да има едни предпочитания и съображения, друг други, но отговорността носи този, който прави манипилацията, а последствията са за нас.

# 272
Аз много посинявам и правя хематоми. Преди манипулацията нищо не правя, но след процедурата мажа с Лиотон 1000, по препоръка на лекаря. На мен ми помага.

# 273
При по-тежки интервенции, примерно лифтинг конци, рускините пият Лимфомиозот по препоръка на лекарите си 3 дни преди процедурата и още толкова след това.Хомеопатия е, пробвала съм, при мен работи.Иначе съм от тези с отоците и синките, това ми ги спестява.

# 274
За синини - хепароид. Мен ме спаси от страшни синини от ЛПГ за 2 дни. Щях да ги влача поне месец.

# 275
Момичета, имам нужда от консултация при добър специалист. Насочила съм се към д-р Паскова и д-р Валянова в хил клиник. Коя ще ми препоръчате? Както и ако има клиентки на Хил Клиник, виждам, че има и друга клиника на Московска. Там правят ли се прегледи от въпросната лекарка? Благодаря предварително!

# 276
Д-р Паскова.

# 277
В Хил Клиник на Московска работи само Ванеска доколкото знам.

# 278
Може ли да попитам тези от вас, които ходят  в Дерма акт, колко време се чака за час при д-р Хаджийска или д-р Трендафилова? В рамките на 5 работни дни ще съм в София. Дали бих успяла да си направя час за скинбустер или малко филър в назолабиални?
И разумно ли е според вас, защото после заминавам и ако направя реакция или има за допълване, няма да мога да отида пак при тях. Мисля, че ми трябва съвсем малко количество.

# 279
  • София
В Хил Клиник на Московска работи само Ванеска доколкото знам.

Да, на Московска е само д-р Ваненска.

Здравейте момичета, да направя и аз моя "отчет". На 42г.съм, миналата година направих при д-р Каляшева ботокс и филър в скулите. Ботокса ме отпусна на третия месец, отидох на консултация при нея отново но ми отказа да сложим нов преди да са минали осем месеца от първото поставяне. В понеделник имам записан час при Калялева за филър в устните, много се надявам да се получи добре.
Преди няколко днибях на консултация при д-р Ваненска за поставяне на конци, тя ми каза, че ме съветва само контура на устните да направя и лека хидрарация.

# 280
Може ли да попитам тези от вас, които ходят  в Дерма акт, колко време се чака за час при д-р Хаджийска или д-р Трендафилова? В рамките на 5 работни дни ще съм в София. Дали бих успяла да си направя час за скинбустер или малко филър в назолабиални?
Зависи от периода.Сега е натоварвно и най-добре да се пита в клиниката.

# 281
Така е, ще проверя.

# 282
Миналият ден бях при др Трендафилова и първият свободен час беше за 12 октомври... доста е натоварено. Освен това се бавят часовете, сз всеки път чакам минимум по половин час след уговорения ми час.

# 283
  • София
Около две седмици по-рано е необходимо по мои наблюдения. Може би от октомври, когато изтече срока на всички промоционални процедури вече да е по-ненатоварено.

# 284
Привет, дами. Намирам темата за доста полезна и ви следя от скоро. Насочила съм се към корекция на нос с мезоконци при д-р Ванеска. Някой правил ли е да сподели впечатления? И друго, колко излиза общата цена на процедурата с вкл прегледи, обезболяване и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт