Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте, дами!
Извинявам се, ако това вече е дискутирано и повтарям.
Имам голямо чудене и не знам към кого да се обърна за съвет и препоръка. Надявам се тук да намеря помощ. Много искам да си сложа импланти на гърдите, но не знам къде и при кого. Каква е оптималната цена за тази интервенция, марка на импланти, метод на поставяне? Ще се радвам да споделите опит и насоки!
Благодаря предварително! Blush
Къде и при кого е въпрос на личен избор. Във форума има тема за Мамопластика, там момичетата подробно споделят всичко около избора си, самата интервенция и резултати. Аз самата съм с импланти правени от Йоздемир в Турция. Спрях се на него защото комбинирах с ринопластика (а той е много добър в това). Доволна съм от резултатите, които постигна.

# 421
  • София
Пишете ми,ако искате,мога да споделя информация да не спамим темата Simple Smile

Здравейте, дами!
Извинявам се, ако това вече е дискутирано и повтарям.
Имам голямо чудене и не знам към кого да се обърна за съвет и препоръка. Надявам се тук да намеря помощ. Много искам да си сложа импланти на гърдите, но не знам къде и при кого. Каква е оптималната цена за тази интервенция, марка на импланти, метод на поставяне? Ще се радвам да споделите опит и насоки!
Благодаря предварително! Blush

# 422
Lamerka, има отделна тема - Мамопластика. Заповядай там. Има вече 10 теми изписани. Освен това има фейсбук страница ПЛАСТИЧНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ 🔹 PLASTIC AND AESTHETIC SURGERY, също има адски много информация и мисля е доста полезна.

# 423
Момичета, спомняте ли си дали покрай Коледа Дерма акт пускат промоции ?
Мисля да си сложа за първи път в устата - 0,5мл ( макар че според мъжа ми  ми е достатъчно голяма)  хахах , но познати ми казват че щом е първи път трябва да е поне 1мл, иначе няма да си личи.
Та, ще следя като пускат промоции- че 560лв ми е скъпо, ако пак пуснат някакви или видите реклама, казвайте Wink

# 424
Те периодично си пускат някакви оферти.Съветвам да следите за Рестилейн дали ще има, защото е мек филър и е много подходящ за целта .
Твърдите филъри с времето двформират устните, самите тъкани се разтягат.(това по думи на лекари)

# 425
Благодаря за отговора, ще следя сайта им
За кой от всичките става въпрос -

Restylane; Restylane Refyne

500 лв.

Restylane Lyft; Restylane Kysse; Restylane Defyne; Restylane Volyme

560 лв.

?
Това което искам е  контур само, в смисъл не искам да лъскат и да са набъбнали  като наденички, а леко оформени просто- плътност да предам. Дано обясних правилно Simple Smile

# 426
Рестилейн до колкото знам си е твърд филър. Аз съм с такъв и си го усещам твърд. 0.5мл слагам при Каляшева, но пък е много траен.
kYSSE е моят сега видях в паспорта.

# 427
Рестилейн Дифайн или Кис. Или общо на Рестилейн ако има отстъпки.
Но като цяло рядко правят на марката извън августовските отстъпки

# 428
Привет, и от мен молба за съвет. . На 35 съм и нямам особени проблеми с кожата - гледам си я много, но имам изъняване под очите и може би начално отпускане около брадичката. Какви процедури ви се виждат удачни?

# 429
Посетих д-р Александра Манолова за устни и назаобиални .Сложи ми 1 мл Juvederm 3 в устни и Cytosial Volume в назаобиални.За трети път  си слагам филър в устните/ при други доктори / ,но при нея не ми хареса как  стана.Самата тя беше с огромни устни на малко лице .Освен това нищо не  обяснява ,карат с мъжът си на конвейр.Отвън дами струпани и чакат FlushedНе съм доволна и не бих посетила д-р Манолова отново

# 430
Жалко, че така се е случило при вас .

Дано след като минат една -две седмици и видите по-добри резултати .

Това не е мъжът й, а баща й.( ако става въпрос за др Манолов ) .

След две седмици ще слагам бустер , но при др Йорданова от Скинконсулт та очаквам с нетърпение процедурата .
Вече наистина не мога да се гледам без грим .

# 431
В Бургас ли?

# 432
Ако стАва въпрос за мен, да в Бургас .

# 433
  • Варна
Д-р Бабаян ще бъде във Варна на 30 и 31 октомври, има промоция при нея 1 мл филър +подарък зона ботокс по избор. Така или иначе трябва да подновявам ботокс на мимическите около очи и се чудя за бустер под очите. Предлагат ми Restylane vital light 350 лв .Слагали ли сте?

# 434
Здравейте,момичета предстои ми третиране на дълбоки белези от акне с иматрикс технология.Бихте ли споделили мнения за нея ..Ако
някой я е правил кога се усеща ефекта и колко процедури е направил.
Здравейте, какво представлява тази иматрикс технология и къде ще правите процедурата? Това да не е подобно на PRP, но с фибрин?

Общи условия

Активация на акаунт