Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
vivinka Веднъж ми се случи това подпухване, нищо не съм правила, отшумя само, не се притеснявай.

# 76
  • в голямото село
Обадих се в Дерма акт и обясних за проблема. Посъветваха ме да изпратя снимка на лекаря, но то на снимка не личи. Или да отида утре да ме погледнат.
На ретуш съм чак на 20 септември. Ефект върху бръчките има видим, само леко гневната още си личи, но пък и тя си беше" отгледана" както каза докторката.
Doro, благодаря, но си мислех, че вече е минало доста време за да се прояват странични реакции. При теб след колко време отмина горе долу?

# 77
Появи се на следващата сутрин, и се задържа доста дни - може би седмица. Бях си изкарала акъла да не съм попаднала на вид ботокс, към който съм алергична, да не е сбъркал докторът нещо... 😬 СамО си отшумя. При мен подутини по принцип трудно се разнасят - при устни 2 седмици пача човка не ми мърдат. Откакто се ходи навън с маски, това вече няма да е толкова фатално Simple Smile)) Преди не можех да се покажа от вкъщи.
П.П. ботоксът не беше в Дерма акт

# 78
Аз днес сложих филър в устните. Много съм доволна, за първи път ми беше и помолих да не ми се слага цялата ампула, за да видим как ще е, дали ще се харесам и т.н. Сега наболява мястото, но ми обясниха, че е нормално.

# 79
За слагалите филъри в назолабиални да питам. Тия филъри според мен тежат и ми се струва, че дори да изглаждат линията натежават и придават леко увиснал и намръщен вид на лицето. Има ли такова нещо?

# 80
  • София
Не мисля. Аз сложих остатъци от филър в назобиалните и предвид,че не са ми били проблем лицето ми светна. Много освежиха,а даже си мислих,че нямам нужда. Иначе напоследък забелязвам,че се твърди,че juvederm задържа вода. Три различни имам в лицето и то в доволно количество и никога не съм била подпухнала

# 81
За слагалите филъри в назолабиални да питам. Тия филъри според мен тежат и ми се струва, че дори да изглаждат линията натежават и придават леко увиснал и намръщен вид на лицето. Има ли такова нещо?

При мен не съм забелязала такъв ефект, три пъти съм слагала, първия път през 2014 г.

# 82
  • в 1001-та нощ

Затова се практикува точковия лифтинг.

Не мисля. Аз сложих остатъци от филър в назобиалните и предвид,че не са ми били проблем лицето ми светна. Много освежиха,а даже си мислих,че нямам нужда. Иначе напоследък забелязвам,че се твърди,че juvederm задържа вода. Три различни имам в лицето и то в доволно количество и никога не съм била подпухнала

Аз също не подпухвам от Juvederm

# 83
Аз пък да се оплача сложих ботокс преди един месец в Дерма акт, толкова го мислих докато се престраша, накрая сложих, харесах се много и от ден два забелязвам, че започва да ме отпуска. Пфф егати, нормално ли е да държи само месец, два, защото като гледам я карал още месец, я не. Първо поставяне е, ходих и на ретуш, супер се беше получил, но определено вече започва да отпуска.

# 84
Мутафова и дъщеря й заедно ходеха на процедури, но не са започнали от рано. Има снимки в Интернет и се вижда, че са били доста сбръчкани.

# 85
Аз пък да се оплача сложих ботокс преди един месец в Дерма акт, толкова го мислих докато се престраша, накрая сложих, харесах се много и от ден два забелязвам, че започва да ме отпуска. Пфф егати, нормално ли е да държи само месец, два, защото като гледам я карал още месец, я не. Първо поставяне е, ходих и на ретуш, супер се беше получил, но определено вече започва да отпуска.
Не го приемай като даденост. И аз не задържах филър за повече от двайсет дни, но при друга лекарка се оказа, че не е така. Много може да са причините - в теб, в док или продукта, може да не си била правилно осведомена какво да правиш или не правиш след процедурата и т. н., но не приемай, че при теб не се получава.

# 86
А някой дали знае къде и на какви процедури се подлага Ирина Флорин? Възхищавам се на тази жена, почти на 60 е, а изглежда като момиче.

# 87
  • София
Е тя дъщеря ѝ е на почти 70,какъв вид да има... Ей тва не мога да разбера аз - уж ранно започване с ботокс и филъри =на превенция и после виждам някой над 70, който очевидно е започнал отдавна с тях и изглежда като кошмар. Почвам да се чудя не е ли по-добре да си остарееш нормално, отколкото да се правиш на восъчна кукла, каквато може би неминуемо ставаш. От друга страна примерно гледам напоследък Ева Лонгория и Дженифър Лопез и изглеждат супер без грим, особено Ева и съм сигурна, че и те блъскат яко ботокс и филъри. Онзи ден гледах снимка на Кортни Кокс и Лиса Кудроу една до друга - Кортни е като карикатура от опити да е млада, Лиса изглежда доста остаряла, но пак изглежда по-добре от Кортни.

Въпросът не е в годините, а в мярката!/във всяко отношение е така/  Нали се сещате колко 25 годишни момичета и момчета са замязали за маймунски дупета от интервенции. А до 70 не знам на какво ще приличат.

# 88
  • в 1001-та нощ
Напоследък и аз често си мисля по тези теми. Моето поколение израстна в друга среда, с други дадености. Да, имаше интернет, но не и такава вълна от снимки и "моди", "модели на подражание.". Иконите бяха  - Клаудия, Синди, Наоми ... никой край мен не се е опитвал да им подражава. Да, някои си рисуваха бенки с молив ... и това е. Всеки беше свободен да бъде себе си, и това е безценно. Без да влиза в даден калъп - каквато е тенденцията сега. Това обезличаване и сливане с тълпата е навсякъде. Повечето лица в шоубизнеса са ми тотално неразличими, и с последователите им е същото.

Надявам се, един ден индивидуалността да се върне на мода, да бъдеш себе си, да искаш да бъдеш себе си, да си различен.

Преди години се казваше, че 30-те са новите 20г. После, че 40-те са новите 30г, а сега 50-те. Наистина - има доста поддържани и добре изглеждащи жени в сегмента 50+. Баба ми е имала съвсем други интереси и ежедневие, за да изглежда така. Интересно ми е - как ще изглежда сегашното 20г. поколение на 50г. Грижите ще си кажат думата, и прекаляването също.

# 89
  • София
За мен е въпрос на възпитание. Тази година навърших 30,смея да кажа,че съм точно от това поколение. Да,интересува ме модата,стилът,обичам хубавите места,разпознавам повечето от въпросните лица,НО за мен винаги е било важно да изглеждам добре. За мен корекциите са средство да бъдеш по-добра версия на себе си,а не копие на някой друг. Не знам каква е тази мания да изглеждат като някой друг - косата на николета,устата на алисия и тн. 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт