Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Честно казано,  2 пъти отивам при Марковски и двата пъти ми акцентира, че проблем са ми назобиалните и се върнах с филър в назобиални . Втория път  се върнах с битокс на пачи крак и половинка в устните. Не е привърженик на големи устни, не на всяка цена и акцентира на долна. Прилагам неговите устни
Didi_Bidi, носа ми е месест към върха. Никак не ми харесва Simple Smile
KPP, прилагам необработена

# 226
Леле, руската техника е уникална Heart Има ли лекар, който успешно я практикува у нас?

# 227
Инна Бабаян в София и Варна доколкото знам .
И в Самоков - Соми Клиник .

Но и моята др. Александра Манолова има добри резултати по тази техника .

Чакам я да дойде пак в Бургас, за да си коригираме брадичка .

# 228
Инна Бабаян в София и Варна доколкото знам .
И в Самоков - Соми Клиник .

Но и моята др. Александра Манолова има добри резултати по тази техника .

Чакам я да дойде пак в Бургас, за да си коригираме брадичка .
Записала съм си час при д-р Манолова ,ще я посетя в Сливен  другия месец за леко попълване на  назолабиални  и устни,че моите не са пипани от февруари.Ще видим кой филър ще ми предложи тя-двуомя се между Жуведерм и Теосиал 4

# 229
Инна Бабаян понякога пуска потресаващи устни, въпреки че има и устни, които са много добре направени. Александра Манолова следя отскоро и все повече ми харесва работата ѝ.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 20:00 от Анонимен

# 230
  • София
Вчера правих jawline и устни пак,при др Чилингирова в Дерма акт. Сууууупер доволна съм. Интересното беше,че ми слагаше филъра с много дълга игла,която вкарваше помти до ушите и изтегляше навън по челюстта,до сега не са ми слагали филъра така.

# 231
А може ли да споделиш с кои филъри работихте ?

# 232
Да не остана по-назад - и аз направих бустер Saypha reach.
Изненадах се, че  техниката на инжектиране беше от тази, при която остават папули - моите бяха видими към 2-3 дни. Бях се настроила нищо да не личи.
И сега се чудя за микронидълинг - смятате ли, че е съвместима процедура след бустер или по-добре да изчакам известно време?

# 233
  • в 1001-та нощ
Вчера правих jawline и устни пак,при др Чилингирова в Дерма акт. Сууууупер доволна съм. Интересното беше,че ми слагаше филъра с много дълга игла,която вкарваше помти до ушите и изтегляше навън по челюстта,до сега не са ми слагали филъра така.

Вероятно е работила с канюла.

# 234
Да не остана по-назад - и аз направих бустер Saypha reach.
Изненадах се, че  техниката на инжектиране беше от тази, при която остават папули - моите бяха видими към 2-3 дни. Бях се настроила нищо да не личи.
И сега се чудя за микронидълинг - смятате ли, че е съвместима процедура след бустер или по-добре да изчакам известно време?

На мен популисти ми изчезват на следващия ден.
Иначе микронидлинг може да се прави и седмица след това

# 235
  • София
Със Saypha правихме,реших да пробвам освен на устни как е и на лице,че до сега все juvederm съм слагала. Предполагам беше канюла,да,защото първо сякаш ме пробиваше с някаква друга игла и после вкарваше тази

# 236
  • Sofia
Отговарям на въпроса от заглавната публикация – засега не намирам смелост да направя някоя по-значителна корекция във формата на лицето си. Wink

# 237
Формата на лицето, значително 😏 Това звучи загадъчно и..... малко страшно 😃

# 238
Инна Бабаян понякога пуска потресаващи устни, въпреки че има и устни, които са много добре направени. Александра Манолова следя отскоро и все повече ми харесва работата ѝ.
При Бабаян съм ходила. Не останах с добри впечатлениия . Дори и за  чистота на кабинета и приемната.

# 239
  • Sofia
Формата на лицето, значително 😏 Това звучи загадъчно и..... малко страшно 😃

Опитах се да се запиша набързо в темата и само това ми хрумна. Mr. Green Но в същината си твърдението е вярно. Просто не бих могла да го обясня с повечко детайли, защото за момента самата аз не съм наясно какво искам да постигна като краен ефект, нито до какви процедури ще трябва да прибягна. Със сигурност към филъри и ботокс няма да посегна, защото имам усещането, че ми е необходима "по-кардинална" процедура. Може би бишектомия, jaw reduction или нещо друго в този дух. Но това са сериозни интервенции, изискващи много проучване / време и криещи доста рискове, та е възможно да си остана само с аспирациите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт