Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 731
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
А скулите при кой си правила и с какъв филър ?

И според мен миглите са прекалено дълги и затварят окото.

# 211
А скулите при кой си правила и с какъв филър ?

И според мен миглите са прекалено дълги и затварят окото.

Да, вече съм с къс вариант на миглопластика.
Скулите са правени 2 пъти. При Марковски веднъж с Pluryal 1 ml и при Валерия Дингилева - radiesse 1 мл. В рамките на 1 година.

# 212
  • Варна
Благодаря, Дами за мненията.   Само нещо подмладяващо за кожата обмислям в момента, че времето оставя своите отпечатъци..........

Незнам дали снимката е реална или обработвана. Незнам дали кожата е снимана без или с мазила.
Но аз лично отпечатъци на времето не виждам на снимката. Такова съвършенство и гладкост няма и в 18-20 годишна кожа. Виждам само отпечатъци от естетични корекции при  специалисти, и вероятно и други обработки както съм споменала по горе.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 16:39 от danny_em

# 213
Благодаря, Дами за мненията.   Само нещо подмладяващо за кожата обмислям в момента, че времето оставя своите отпечатъци..........

Незнам дали снимката е реална или обработвана. Незнам дали кожата е снимана без или със мазила.
Но аз лично отпечатъци на времето не виждам на снимката. Такова съвършенство и гладкост няма и в 18-20 годишна кожа. Виждам само отпечатъци от естетични корекции при  специалисти.
Снимката е правена с предната камера, а тя много блърва кожата. Тук ясно си личи това.

# 214
Жени, чудесна си така.
Мезо и скинбустери можеш да правиш за освежаване.
Мисля, че всичко останало ти е наред !!!🤗
За устните остави ги и опитай “руската техника” другият път, за да са красиви, но максимално естествени на форма.

# 215
Някой правил ли си е карбонов пилинг? Търся си процедура за свиване на пори

# 216
Жени, чудесна си така.
Мезо и скинбустери можеш да правиш за освежаване.
Мисля, че всичко останало ти е наред !!!🤗
За устните остави ги и опитай “руската техника” другият път, за да са красиви, но максимално естествени на форма.

какво е руската техника?

# 217
Плоско оформяне на устните , чрез техника с множество вкарвания на продукта през контура на устните.
Моделира се на етапи в някои случаи.

https://instagram.com/amvclinic?igshid=42z8eqs9cc2y

https://instagram.com/amvclinic?igshid=15glu7qnkp7fk

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 15:05 от ДХ3

# 218
Някой има ли отзиви за Магна Бюти (салоан на Марвена), препоръчаха ми процедура с този апарат за освежаване, пори и фини бръчки (макар, че нямам но един вид превенция).
 https://www.magnabeauty.com/%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%82 … d0%b0/cutera-xeo/

Това е апарата. До колкото се ориентирам е по близо до фото подмладяването, а не до раиочестотния лифтинг?

# 219
  • в 1001-та нощ
Някой правил ли си е карбонов пилинг? Търся си процедура за свиване на пори

Да, ползвайте търсачката, обсъждано е неведнъж.

# 220
Плоско оформяне на устните , чрез техника с множество вкарвания на продукта през контура на устните.
Моделира се на етапи в някои случаи.

https://instagram.com/amvclinic?igshid=42z8eqs9cc2y

https://instagram.com/amvclinic?igshid=15glu7qnkp7fk

Значи... няма нито едни устни в този профил, които да не ми харесват ... направо са УаУ всичките! Като ида на ботокс при Трендафилова, ще и ги покажа. Тя снощи каза, че правели от доста отдавна руска техника, ама аз не знаех да си призная честно. Мен нали ме е страх от убождания и болка, обаче за такива устни ще стискам зъби.

Джени, голяма мадама си! Аз не мисля, че имаш нужда от друго. Даже на мен скулите са ми една идея по-изразени, но това все пак си е лично предпочитание Simple Smile

# 221
Трендафилова няма да се съгласи да направи такива устни. Стоят прекалено изкуствено, а тя и Дермаакт държат на естествените и естетични резултати.
Иначе тя използва метода с многото убождания.

Джени и аз мисля, че нямаш нужда от нищо повече. Иначе за бустер препоръчвам Трендафилова или Хаджийска от Дермаакт. За бустер - Сайфа, аз съм много доволна, вчера слагах пак.
Понеже следя Марковски и той все много обича да се изтъква, правила ли си при него устни и дали имаш малко по-необработвана снимка, защото на тази не може да се
рецепти добре, заради филтъра. Интересно ми е дали си доволна от Марковски.

# 222
  • Варна
И мен точно скулите ме блъснаха много. Устните не са зле, но с руска техника ще са още по-добре. Гърдите ти също са достатъчни според мен, но аз не съм фен на прекаленото в никое отношение. На носа ти пък какво му има подяволите? 😀

# 223
Трендафилова няма да се съгласи да направи такива устни. Стоят прекалено изкуствено, а тя и Дермаакт държат на естествените и естетични резултати.
Иначе тя използва метода с многото убождания.

Джени и аз мисля, че нямаш нужда от нищо повече. Иначе за бустер препоръчвам Трендафилова или Хаджийска от Дермаакт. За бустер - Сайфа, аз съм много доволна, вчера слагах пак.
Понеже следя Марковски и той все много обича да се изтъква, правила ли си при него устни и дали имаш малко по-необработвана снимка, защото на тази не може да се
рецепти добре, заради филтъра. Интересно ми е дали си доволна от Марковски.

къде мога да видя устни, направени от трендафилова или хаджийска? не такива в сайта на клиника, а евентуално тук от форума? не че не съм доволна от моята, но пък не съм убедена, че не може и по-добре

# 224
Имат Инстаграм профили

Общи условия

Активация на акаунт