Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Някой пита за филър за устни , който не прави топчета или от който сме доволни. При мен отличен ефект с Cytosial medium, но това че АЗ нямам топчета не означава, че някой друг няма да има. Почти изцяло от техниката зависи. Моята зъболекарка слага Teosyal в устните и твърди, че това е единственият динамичен филър, който било изключено да направи топчета. Дали е така, не знам..
Извинявай alena от кой от двата си имала, че не разбрах?

Моите бяха от него.

# 196
  • в 1001-та нощ
Теосиал - динамичен.

# 197
  • София
Ми не са много нови, просто нямаха реклама.
Написала съм, че са '' сравнително нови'', ако се имат впредвид известните Денкова, Паскова и тн.
Редовна реклама си имат поне от няколко години със сигурност.

# 198
Здравейте имам запазен час за поставяне за първи път на филър в устните при Каляшева. В тази връзка се интересувам от всякакви продукти ( балсамче,вазелин, крем и т.н.) с които мога да си мажа устните( сега и след интервенцията).Доста често ми се пукат и белят, почнах да вдигам приема на вода, тъй като пия доста малко.

# 199
Моята лекарка каза с балсам за устни. В паспорта пише, че не е хубаво да се използва червило или гланц същия ден.

# 200
  • в 1001-та нощ
Ми не са много нови, просто нямаха реклама.
Написала съм, че са '' сравнително нови'', ако се имат впредвид известните Денкова, Паскова и тн.
Редовна реклама си имат поне от няколко години със сигурност.

Имам близка, която специализира във ВМА при Кадурина. Коментираше, че Кадурина изрично им е забранявала да се увличат по разните комерсиални естетични трендове,  и че това ще ги лиши от възможността да са лекари .... Събитията около Кадурина повлияха и на клиниката във ВМА ... повечето лекари се пръсват, а част от тях са в Дерма Акт. Кой осигурява финансирането - нямам идея.

# 201
  • София
Вчера сложих последните 0.5 Сега в назолабиалните. С много тънка кожа съм, но не съм имала синини досега, пу-пу. Много съм доволна и се харесвам.

По-важното- минавам да се похваля, че спечелих карта за 50 процентно намаление за една година в играта на Дерма акт Simple Smile И от това съм доволна! Simple Smile

# 202
Юхууу...честитоооо..!🌹

# 203
Здравейте, Дами.  От два дни чета темата и научих доста интересни и полезни неща Simple Smile
Ще се радвам да помогна и аз, споделяйки опит.Честно казано рискувам и като цяло нямам страхове да експериментирам. С имланнти съм, които ми малеят 335 и искам нови Simple Smile Филъри в устните, различни опитвам, малко ботокс в гневна и пачи крак. И филър в скулите и назобиални.
Събирам препоръки за добър специалист за(скинбустер под очите и нещо от типа на радиочестотен лифтинг, вампирски лифтинг) както и за повдигане на върха на нослето. Всъщност обмислям ринопластика изцяло, понеже не си го харесвам. Прилигам и снимка Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 23:28 от Jeny_J

# 204
Вчера сложих последните 0.5 Сега в назолабиалните. С много тънка кожа съм, но не съм имала синини досега, пу-пу. Много съм доволна и се харесвам.

По-важното- минавам да се похваля, че спечелих карта за 50 процентно намаление за една година в играта на Дерма акт Simple Smile И от това съм доволна! Simple Smile

Ехаа, честито. Heart
Само за един човек ли беше. И аз се редих, ама ...

# 205
Седмица след поставяне на ботокс, все още имам лека мимика в гневната бръчка и се вижда. Може би ще се наложи да добавим и филър в нея. Jeny_J, гърдите ти са много хубави. Според мен без мигли ще си по-хубава, защото имаш малки очи и се затварят допълнително от миглите.

# 206
Jenny_j, според мен за момента нямаш нужда от нищо! И гърдите са ти хубави, помисли добре преди да решиш дали наистина имаш нужда или се увличаш по тренда в момента.

# 207
  • София
Jenny_j, остави устните да спаднат малко, че са като кренвирши в момента.

# 208
  • София
Красива си много,особено с тези светли очи Simple Smile Не че съм подстрекател,ама и малко по-големи гърди ще ти стоят чудесно 😂

# 209
Благодаря, Дами за мненията.   Само нещо подмладяващо за кожата обмислям в момента, че времето оставя своите отпечатъци. Правя 40 зимата Simple SmileРешила съм за скинбустерите и искам сега и веднага:) Моля, препоръчайте специалист, че съм в голямо лутане.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:07 от Jeny_J

Общи условия

Активация на акаунт