Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 794
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Благодаря ви, забравям за радиочестотния лифтинг.... Но от това, което пишете се замислих за нещо друго, аз ходя на масаж на лице веднъж седмично и дали това също не вреди вече, ако и масажа загрява и стопява мазнини.... Какво мислите? То е 30 мин масаж и определено накрая на масажа усещам затопляне на кожата и след това около 10-15 стоя с някаква маска всеки път нещо различно.

Не, това не вреди, напротив, тонизира.

# 181
Здравейте момичета. Тези от вас, които посещават Дерма акт, звънят ли Ви от клиниката след процедури да ви питат всичко Ок ли е при вас. Вчера и днес ми звъняха и честно доста ми е странно. И преди съм ходила, но не са ми звъняли и затова се чудя. Вчера видях, че са звъняли и им върнах обаждане, просто питаха дали съм доволна. После пак звъняха, но нямаше как да вдигна. Днес отново ми звънаха и ме питаха след, като съм била при тях на 23.06 за филър доволна ли съм и всичко наред ли е,казах кратко да  и това беше, нищо повече не питаха.

# 182
  • София
Алена,прекрасна си ! Нещо в дерма акт са вдигнали нивото. Последните два пъти ми звъняха,врати отваряха,столове подготвяха,що комплименти отнесох докато чаках 😂 Доста са почнали да “четкат” 😂

# 183
И на мен ми звъняха. Доволна бях Simple Smile Предпочитам така, харесва ми такъв тип обслужване! Така трябва да е навсякъде, любезност и отзивчивост.

# 184
  • София
На мен не са ми звъняли от Дерма акт, но аз миналата седмица бях при тях. Може да си правят някакво клиентско проучване и затова да питат. Случвало ми се е с други услуги. Както споделих, аз бях приятно впечатлена от организацията, придружаване и посрещане на клиенти. Въпреки че чаках повече от 30 мин за часа си, не мога да се оплача.

# 185
Ако са започнали да търсят обратна връзка е супер, на мен ми стана странно, че бяха доста настоятелни. Вчера се чухме, после пак са звъняли, но не съм чула, и днес пак. Но явно е станало объркване и затова така се е получило🙂

# 186
  • в 1001-та нощ
Това е може би най-агресивно рекламиращата се клиника след тази на Денкова. Не го казвам с лошо ... всеки се бори за място под слънцето, но това носи и своите негативи. Явно опитват да компенсират. Хубаво е да са загрижени.

Августовските 50% OFF може би го правят вече втора или трета година - изпитан метод, работи. Тези дни във фейса мернах и събитие с излъчване на живо - с въпроси и отговори. Днес пак ми изскочи, и се зачетох -  видях, че си партнират с бг мама, а един от тези, които са задали въпроси ще получи 50% на всичко за 1 година. Може да не възпроизвеждам съвсем коректно, но нещо в този порядък беше.

# 187
  • Варна
Някой пита за филър за устни , който не прави топчета или от който сме доволни. При мен отличен ефект с Cytosial medium, но това че АЗ нямам топчета не означава, че някой друг няма да има. Почти изцяло от техниката зависи. Моята зъболекарка слага Teosyal в устните и твърди, че това е единственият динамичен филър, който било изключено да направи топчета. Дали е така, не знам..

# 188
Аз със Сейфа нямах топчета

# 189
  • София
Много се рекламират Дерма акт наистина... Но като видях тези 3 етажа пълни с кабинети, оборудване, персонал... не виждам как биха си осигурили клиенти без яка реклама, добри цени, любезно обслужване и тн. При все, че са сравнително нови и неизвестни на бг пазар. За да си осигурят финансовия баланс и съществуването, друго не им остава.

# 190
Ми не са много нови, просто нямаха реклама.

# 191
  • в 1001-та нощ
Някой пита за филър за устни , който не прави топчета или от който сме доволни. При мен отличен ефект с Cytosial medium, но това че АЗ нямам топчета не означава, че някой друг няма да има. Почти изцяло от техниката зависи. Моята зъболекарка слага Teosyal в устните и твърди, че това е единственият динамичен филър, който било изключено да направи топчета. Дали е така, не знам..

Моите бяха от него.

# 192
Аз ходих в Дерма акт преди две години за конкретен кожем проблем, не козметичен, а по сериозен. Изпрати ме лекар, който тогава посещавах и към онзи момент му имах доверие. Въпреки това, по телефона като запазвах час, ги питах изрично, понеже виждам, че акцентът все пак е върху естетични процедури, да разчитам ли, че са компетентни и при кожен проблем от моя вид. Казаха да, ние сме дерматология имаме такива случаи, ще съдействаме  ... Лекарят, който ме насочи, в последствие се оказа приятел на един грък - може и да беше собственик на Дерма акт или поне мениджър. Та той и една дерматоложка ме консултираха и не бяха компетентни ама никак. Не задълбавам, защото не е по темата, но не бих отишла там след този случай - разкараха ме в труден за мен момент буквално да ми покажат центъра и ми при предписаха неадекватно лечение, като аз знаех повече понеже бях чела вече за моя проблем..... Разбира се отговорността си е моя, но понеже стана дума за тях, реших да споделя. За естетични процедури може и да са си компетентни.

# 193
Момичета, мезотерапия и скинбустер едно и също нещо ли е? Търся нещо за подхранване и хидратиране на кожата, след лятото я чувствам доста повяхнала и суха...

# 194
  • в 1001-та нощ
Не е едно и също. Мезотерапиите са процедури, при които в-вото се инжектира е средния слой на кожата - мезодерм. Когато ползвам крем, серум - те не стигат до там, и не са предназначени за този слой на кожата. За мезотерапии се ползват специално разработени продукти. Докато скинбустерите в общия случай съдържат ХК, то мезотерапиите може да не съдържат ХК.

Общи условия

Активация на акаунт