Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 693
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Може да ви се стори доста смешен моя проблем, но мен направо ме побърква.
Когато се гледам в огледалото устните ми са наред, но като погледна в огледало с помощта на друго огледало устните ми от определен ъгъл са криви. Като  се снимам с телефона на някои снимки забелязвам същата кривина. Слагал съм няколко пъти хиалуронова киселина. Винаги казвам за проблема и ,,уж" се оправя, но като се прибера вкъщи и почна с моите трикове и пак виждам кривината. Има ли някоя от вас такъв проблем или познавате ли специалист, който се справя с асиметрия в устните. Чудя се дали се забелязва от околните или е видимо само в моята глава 😔

Помоли приятелка да направи клип с телефона си от около метър и половина. Не ти сама от 20 см. При снимане от много близо се получава изкривяване, затова нека го направи някой друг. След това изгледай и поговори с близки - има ли деформация или не.

Ако направиш корекция сега - би означавало да добавиш още обем, от какъвто орепделено нямаш нужда, а няма гаранция, че няма да стане  по-зле. Какъв продукт е поставян, кога, колко пъти и при кого?
Работата е там, че в събота ходих при д-р Бабаян и сложихме 0.5 e.p.t.q  предимно в горната с идеята да се оправи, това което ме притеснява. Преди съм ходила при д-р Бончев, слагали сме revolax i cytosial

След като толкова скоро е слаган продукт, рано е да се прави оценка за симетрията. Дай си поне месец време.
Дано си права. Благодаря ти ☺️

# 316
  • Варна
Аз ли не съм нормална, но не разбирам това масово слагане на филър в устните. Подчертавам, че не искам да обидя никой. С цел антиейдж е ОК и леко освежаване. Ама почти всички приличат на патета с човки или на вагини. Обърнати нагоре или най-грозното е с едни ъгълчета от вътрешната страна, направо ми се гади, ама съвсем сериозно. Изключително рядко виждам много красиви устни, които не мога да преценя дали са правени, докато собственичките им не ми кажат.
И аз съм от ненормалните. И аз разбирам да се опънат бръчки, разбира се възможно най-деликатно  без драстични шокиращи промени във вида,...... но това с устните не го разбирам и то най-вече че се получава в повечето от случаите обратен ефект, вместо разкрасяване
платено загрозяване.
Много бих искала да видя показаните устни преди корекцията.
Слава богу, че корекцията не е за винаги, и нещата са обратими!

# 317
Момичета, имам драма. В Дерма акт сложих в назолабиални при Трендафилова. Много любезна, супер отношение, но...
Не ми хареса къде е поставен филъра. Не разбирам от техники, но съм правила преди при други и много добре знам какво мога и искам да очаквам, а и кой би искал смъкнати бузи??. Вместо под сгъвката, където ми е хлътнатината, филърът е поставен до носа над гънката - отбелязано на снимката с червен Х.
В резултат лицето ми изглежда "смъкнато" със смешен изкуствен обем в долната част на бузите, а отдолу (визуално) областта над устните хлътва. Снимката не е моя, илюстративна, само за да отбележа областите под/над. Аз съм твърде депресирана, за да се снимам.😒

Да казвам ли нещо на докторицата, има ли смисъл, какво ще направи, то свършеното - свършено. Освен да ходя да го разгради? Докато бях в клиниката цялото място беше подуто от боденето и си изглеждаше ок. Сега го напипвам къде е филърът и не съм хепи.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 01:10 от Doro

# 318
Филърът в назото се напипва известно време, трябват масажи, за да се намести и застопори.Поне при мен е така.Слагала съм вече 3 пъти в тази зона.
Аз не разбрах от обяснението къде е проблема.

# 319
  • в 1001-та нощ
Това е точка от МД кодовете. Само там ли сложи? Или на повече места и това е едно от тях? Какво е поставеното количество?

# 320
Сложи в 2 точки, но повечето в тази въпросната част, на която съм сложила Х.
Проблемът е, че ми прави обем в долната вътрешна част на бузите, което при моето широко лице стои по-зле, отколкото ако няма филър там. Досега съм правила  4 пъти - при Денкова, Манджукова,  Антониу, Таук. Не съм имала оплаквания. Като ходя на ретуш за ботокса ще споделя болката си, ако дотогава не е мигрирал в по-полезни части на лицето. Язък, че се съдрах да пия вода 😄

# 321
  • в 1001-та нощ
Хм, явно е от това. При мен е слагано там, но доста малко количество и ефектът е бил wow. 

Разбирам, че ефектът те дразни, но това е временно - ще се поразгради до няколко месеца. И ще става все по-незабележимо. Докато ако действаш с ензима, колкото и да е предпазливо - все могат да станат непредвидени поразии. На твое място бих се въздържала.

# 322
По принцип при хората с по-широки лица и бузки трябвало да се работи много финно за назолабиалните, с много малко количество, или изобщо да не се слага. Именно заради допълнителния обем, който се получава. Но наистина се разгражда след месеци, ако си със суха кожа още по-бързо.

# 323
По принцип при хората с по-широки лица и бузки трябвало да се работи много финно за назолабиалните, с много малко количество, или изобщо да не се слага. Именно заради допълнителния обем, който се получава. Но наистина се разгражда след месеци, ако си със суха кожа още по-бързо.
Не съм съгласна.Моето лице е обемно и широко , нямам никакъв проблем с назолабиалните, даже 1мл е малко за двете.
Мисля, че е мн. важен всеки индивидуален случай, не може да се обобщава така.

# 324
  • София
Аз съм с 1 мл във всяка и с много тънка кожа. Нито прозира, нито нещо ми се смъкна, нито приличам на така известната "питка".. Работата е специалистът да разпознае индивидуалните особености на лицето и да боде, така че да компенсира липсите...Не съм съгласна, че има единен принцип на прилагане за всеки.
Ако си скоро след поставяне, дай още седмица да поспадне и няма да ти вади очите толкова.

# 325
Здравейте ! Прочетох доста неща писани по темата. Самата аз съм слагала филъри на гневните бръчки, около очите, назолабиалните , на устните, скули т.н.
Да, ефектът е много добър , но за известно време/ индивидуално за всеки- възраст, тип кожа др./ . Скоро не съм слагала от около 12 месеца. Това, което виждам е , че след като е разграден филъра - хоп бръчките се появяват.
Не, че нямам желание да се поддържам, но нямам достатъчно средства. В ситуацията на извънредно положение даже 3 месеца не работихме. Поддръжката за една жена е много скъпо нещо- ботокс, филъри, мезотерапия, блустери, пилинги, лазери, пиене на колаген, хиалуронова киселина,протеини, грижа за тялото , посещения при дерматолози, фитнеси и т.н.
Въпросите ми към Вас са -
1 . откъде намирате толкова много средства за поддръжка ? Ако семейството е от 3 или 4 души/ двама възрастни + 1, 2 деца/ разходите са в много направления- сметки/ток, парно телефони,вода и тн./, храна, транспорт/ автомобил/и , дрехи, лекарства, за децата е приказка без край, и още и още ....

2. Сега сте на 30, 35, 40 ...., а на 55,, 60,65г. как ще продължава поддръжката ? Да не говорим ,че в напреднала възраст идват и болести, ходене по лекари,лекарства.

3. Когато жената се разведе, сама е ,децата са пораснали и няма достатъчно доходи за разкрасяване - какво да прави ? На всеки може да се случи пълен обрат в живота. Тогава ?

4.Как бихте приели например факта, че не
можете да си позволите да правите естетически корекции и погледнете ли се в огледалото се ужасявате?

5.Смятате ли,че поддръжката е само за млади и харесвани жени 20-35г , а след това в повечето случаи/масата / жените са занемарени  и сбръчкани ?

6. Четейки в темата ми прави впечатление , че всяка от Вас споделя какво е направила или иска съвет. Но никоя от Вас не е писала тази процедура тук ми струваше толкова, на друго място толкова? Никъде не са написани сумите за разкрасяването/ възможно е и да съм пропуснала нещо/  при един дерматолог, при друг?

7. Моя позната си слага години наред филъри при дерматолог. В последно време ми сподели, че си е купила Juvederm и друг филър и сама си го слага -, най-вече чело, около около очите и даже контур на устните. Направо съм изумена от смелостта и./ тя е мед.сестра/ Как мислите може ли сам човек да се научи да си слага филъри?

8.Въпросите ми са към жени живеещи и работещи в България, не в чужбина, които са на възраст след 45-50 +.

Мнението Ви ще бъде интересно и полезно , за което предварително Ви благодаря! Бъдете здрави и красиви !

# 326
  • в 1001-та нощ
Грижите, които всеки полага за себе си, е нормално да са съобразени с доходите, които има. Аз бих полагала повече грижи, ако имах по-високи доходи, но нямам. И се вмествам в лимита си. Приемам го, че е така, и не се тръшкам. Зная, че съм направила възможното с ресурса, с който разполагам.

Когато грижите са системни - не се дават "едни големи пари" всеки месец .... Човек започва, гради, после само поддържа. Като при къща - когато строиш - даваш големите пари - после поддържаш - но грижите трябва да са системни, и така се разпределят равномерно и планирано във времето, няма шокови и непредвидени разходи, освен при инцидент.

Спортувам редовно от дълги години - вече над 17 - спортът става начин на живот, не е нужно да се прекалява, нито имам за цел да чупя рекорди. Това е за тонус, за здраве - обич към теб самия. До преди да стана майка тренирах винаги в зала, имах време. Сега с две деца, работа на 3 места, учене... тренирам у дома. Да, нямам перфектните условия, като в зала, но това е положението, и съм благодарна, че имам възможност да тренирам у дома. Обичайно намирам време (час и половина - до два) вечер - след 21ч...през ден, понякога всеки ден, понякога прескачам, но 4/7 тренирам. За да не го прави човек - може да си намира всякакви оправдания. За да го прави е нужно само желание.

Какво се случва във времето. "Старостта" настъпва постепенно, всички виждаме белезите на стареенето, и знаем, че това е неизбежно. А когато човек обича себе си, той се грижи за себе си с любов, и приема това за нормално. Всичко е в главата. Аз знам, че ще остарявам, обичайки се, полагайки грижи за себе си в рамките на възможностите си ... и това е максимумът, който мога да дам. От там нататък - всички сме тленни ... и след плътта - остава другия градеж, който ще си отнесем за след това.

Филъри сам в къщи не. В никакъв случай! Само при лекар, и то не при всеки.

# 327
Имам въпрос за следващата анкета :
Кое ви е най-важно ?
- подредени и бели зъби
- порцеланова кожа
- филъри и ботокс

# 328
Зъбите Simple Smile

# 329
А.l.e.n.a благодаря за изчерпателния и разумен отговор. Да, всеки трябна да се грижи за себе си/ включнам и здравето и красотата/ според възможностите си и най-вече постоянно и с желание.
Действително и аз не одобрявам извършените корекции лично- могат да станат по-големи поразии и бели. И след това пак да се търси специалист да оправя нещата.
Marrietta по принцип всичко е важно. Аз лично бих дала приоритет където има някакъв здравен проблем и после на другото. А ако няма такъв - първо грижа за зъбите. Но вкеки си решава сам според нуждите или предпочитанията.

Общи условия

Активация на акаунт