Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, бихте ли ми препоръчали в коя клиника, да направя микронидлинг, имам белези от акне. Ако има някой доволен, ще съм благодарна да сподели. За София става въпрос.

Преоръчвам Деси в Инстаграм се пише ju_style_microblading
Микроблейдинг не е микронидлинг Simple Smile

Да, наясно съм, че не е тя прави и микрониделинг. Аз съм си правила микрониделинг при нея. Разгледайте и профила и ще видите.

# 301
Какво значи "тя прави"? Студио ли е, клиника ли или мазе със съмнителна хигиена.

# 302
Не съм срещала доволни познати от микронидлинга досега.

# 303
Не съм срещала доволни познати от микронидлинга досега.
А съм.В налата теча една дама дори показа страхотни резултати.
Но както с всичко друго , смята че и при тази процвдура има значение кой и с какво го прави.

# 304
Здравейте, момичета! Може да ви се стори доста смешен моя проблем, но мен направо ме побърква.
Когато се гледам в огледалото устните ми са наред, но като погледна в огледало с помощта на друго огледало устните ми от определен ъгъл са криви. Като  се снимам с телефона на някои снимки забелязвам същата кривина. Слагал съм няколко пъти хиалуронова киселина. Винаги казвам за проблема и ,,уж" се оправя, но като се прибера вкъщи и почна с моите трикове и пак виждам кривината. Има ли някоя от вас такъв проблем или познавате ли специалист, който се справя с асиметрия в устните. Чудя се дали се забелязва от околните или е видимо само в моята глава 😔

# 305
Снимка?

# 306

Ето на тази се вижда кривото...
Когато образа ми е огледален всичко е наред

# 307
  • тук-там
Извинявай, но кривината е най-малкия проблем на тези устни. Иначе, да - личи си отдолу и в ъгълчетата. Стои като изместена на една страна.

# 308
Аз ли не съм нормална, но не разбирам това масово слагане на филър в устните. Подчертавам, че не искам да обидя никой. С цел антиейдж е ОК и леко освежаване. Ама почти всички приличат на патета с човки или на вагини. Обърнати нагоре или най-грозното е с едни ъгълчета от вътрешната страна, направо ми се гади, ама съвсем сериозно. Изключително рядко виждам много красиви устни, които не мога да преценя дали са правени, докато собственичките им не ми кажат.

# 309
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! Може да ви се стори доста смешен моя проблем, но мен направо ме побърква.
Когато се гледам в огледалото устните ми са наред, но като погледна в огледало с помощта на друго огледало устните ми от определен ъгъл са криви. Като  се снимам с телефона на някои снимки забелязвам същата кривина. Слагал съм няколко пъти хиалуронова киселина. Винаги казвам за проблема и ,,уж" се оправя, но като се прибера вкъщи и почна с моите трикове и пак виждам кривината. Има ли някоя от вас такъв проблем или познавате ли специалист, който се справя с асиметрия в устните. Чудя се дали се забелязва от околните или е видимо само в моята глава 😔

Помоли приятелка да направи клип с телефона си от около метър и половина. Не ти сама от 20 см. При снимане от много близо се получава изкривяване, затова нека го направи някой друг. След това изгледай и поговори с близки - има ли деформация или не.

Ако направиш корекция сега - би означавало да добавиш още обем, от какъвто орепделено нямаш нужда, а няма гаранция, че няма да стане  по-зле. Какъв продукт е поставян, кога, колко пъти и при кого?

# 310
Когато се гледам в огледалото устните ми са наред, но като погледна в огледало с помощта на друго огледало устните ми от определен ъгъл са криви. Като  се снимам с телефона на някои снимки забелязвам същата кривина. Слагал съм няколко пъти хиалуронова киселина. Винаги казвам за проблема и ,,уж" се оправя, но като се прибера вкъщи и почна с моите трикове и пак виждам кривината. Има ли някоя от вас такъв проблем или познавате ли специалист, който се справя с асиметрия в устните. Чудя се дали се забелязва от околните или е видимо само в моята глава 😔

Помоли приятелка да направи клип с телефона си от около метър и половина. Не ти сама от 20 см. При снимане от много близо се получава изкривяване, затова нека го направи някой друг. След това изгледай и поговори с близки - има ли деформация или не.

Ако направиш корекция сега - би означавало да добавиш още обем, от какъвто орепделено нямаш нужда, а няма гаранция, че няма да стане  по-зле. Какъв продукт е поставян, кога, колко пъти и при кого?
Работата е там, че в събота ходих при д-р Бабаян и сложихме 0.5 e.p.t.q  предимно в горната с идеята да се оправи, това което ме притеснява. Преди съм ходила при д-р Бончев, слагали сме revolax i cytosial

# 311
Остави с времето да се разгради филъра.
Формата ти без хиалурон такава ли е? Като се усмихваш харесва ли ти как изглеждаш?

# 312
Благодаря за отговорите момичета. До сега нищо не съм си правила, но на този етап съм се спряла на Дерма Вита.

# 313
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:

Работата е там, че в събота ходих при д-р Бабаян и сложихме 0.5 e.p.t.q  предимно в горната с идеята да се оправи, това което ме притеснява. Преди съм ходила при д-р Бончев, слагали сме revolax i cytosial

След като толкова скоро е слаган продукт, рано е да се прави оценка за симетрията. Дай си поне месец време.

# 314
Остави с времето да се разгради филъра.
Формата ти без хиалурон такава ли е? Като се усмихваш харесва ли ти как изглеждаш?
Харесва ми, преди като се усмихна горната изчезваше. Иначе именно заради това започнах да слагам хиалурон, за да коригирам асиметрията.

Общи условия

Активация на акаунт