Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 704
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви. И без това нямам настроение сега. А без настроение не бих направила такива процедури.

# 286
Момичета, влизам набързо да се отчета 😊 В началото на миналата седмица направих Profhilo. Ами мога да кажа само това - очарована съм от ефекта, а още не се е разгърнал изцяло. Такова силно освежаване с нищо май не бях постигала. Усещам и лек лифтинг ефект. След 4 седмици ми е втората процедура. Единстввн недостатък за мен е цената, но ако се задържи година (след двете поредни процедури), ще съм доволна.

Здравей, как се чувстваш към днешна дата ?
Разгръща ли се ефекта с времето ?

Интересувам се дали е алтернатива на филър в назолабиални и скули - т.е наистина да има лифтинг ефект и да изпълва фините линии около устните .

# 287
  • На черешатааа
Здравейте, тайно си Ви чета от доста време. До момента нямам  нищо по лицето под формата на филъри, ботокс и прочие. Правя поддръжка  с разни процедури в салоните. Но мисля, че е време за нещо по кардинално или по- сериозно. Спрях се на филъри Ellansé. Виждам, че почти не се пише за тях, та да питам има ли някой с такива, доволен ли е. Всякакво мнение ще ми е от полза Gift Heart .

# 288
  • София
Момичета, бих искала да попитам, устните ми след поставен филър Restylane Kysse, ги чувствам ужасно сухи. Пропуснах да попитам лекаря с какво да ги мажа, моля ви, дайде ми съвет. Филтъра е поставен вчера, 0,5ml.до момента нямам синини.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 05:56 от Мaksy

# 289
Момичета, бих искала да попитам, устните ми след поставен филър Restylane Kysse, ги чувствам ужасно сухи. Пропуснах да попитам лекаря с какво да ги мажа, моля ви, дайде ми съвет. Филтъра е поставен вчера, 0,5ml.до момента нямам синини.
Поставяли ли сте филър преди? На мен винаги на втория ден са ми по-сухи, някак от самото подуване като че ли, също така бързо "гълтат" всякакви балсами и гланцове. Последният път и аз поставих този филър, преди това беше друг, и при двата го имаше този момент на втория ден. Мажете с някакъв балсам за устни, овлажняващ. При синини и отоци се маже и с крем с арника, но вие споделяте, че нямате такива оплаквания.

# 290
Здравей, как се чувстваш към днешна дата ?
Разгръща ли се ефекта с времето ?

Интересувам се дали е алтернатива на филър в назолабиални и скули - т.е наистина да има лифтинг ефект и да изпълва фините линии около устните .
[/quote]
🌺 Като в началото се задържа ефекта, доволна съм. Аз имах леко изразено хлътване в областта на назолабиалните, но мисля, че се поизпънаха. Докторът ми обясни, че ефектът е с натрупване и е много важно да се направят двете процедури. Дано след вторара е още по-добре, скоро ми предстои и пак ще пиша. Определено и марионетните са по-слабо изразени отпреди. Като цяло виждам лифтинг ефект, но не е нещо много драстично. Мисля, че това лифтиране идва основно от силната хидратация на кожата и цялостното освежаване.

# 291
  • София
Поставяли ли сте филър преди? На мен винаги на втория ден са ми по-сухи, някак от самото подуване като че ли, също така бързо "гълтат" всякакви балсами и гланцове. Последният път и аз поставих този филър, преди това беше друг, и при двата го имаше този момент на втория ден. Мажете с някакъв балсам за устни, овлажняващ. При синини и отоци се маже и с крем с арника, но вие споделяте, че нямате такива оплаквания.

Благодаря!
Да, за първи път слагам в устните, нямам никакви синини и отоци, днес малко преди обяд сложих съвсем обикновен вазелин, буквално за няколко секунди нямаше нищо от него върху устните ми.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 05:57 от Мaksy

# 292
Maksy, при кого слага?

# 293
  • София
При д-р Каляшева.

# 294
Винаги има сухота и напукване пэрвите дни от опъването. Не е нищо притеснително. Може с вазелин Simple Smile

# 295
Момичета, бихте ли ми препоръчали в коя клиника, да направя микронидлинг, имам белези от акне. Ако има някой доволен, ще съм благодарна да сподели. За София става въпрос.

# 296
Микронидлинг може да направиш къде ли не 😄. Миналата година правих две процедури във Вдерм, една съфорумка прави в клиниката на Денкова и също беше много доволна. Според мен си прецени, ако имаш лични предпочитания относно клиника, разгледай цените и така Simple Smile Райкова преди също ми е покзвала много добри резултати от микронидлинг на свои пациенти (тя е в амбър бюти)

# 297
Може ли да ми препоръчате лекар за поставяне на ботокс на гневни бръчки в Пловдив? Д-р Албена Чолакова например в Пловдив ли е в момента? Или някой друг, от който сте доволни?

# 298
Момичета, бихте ли ми препоръчали в коя клиника, да направя микронидлинг, имам белези от акне. Ако има някой доволен, ще съм благодарна да сподели. За София става въпрос.

Преоръчвам Деси в Инстаграм се пише ju_style_microblading

# 299

Преоръчвам Деси в Инстаграм се пише ju_style_microblading
Микроблейдинг не е микронидлинг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт