Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Аз бих искала да попитам хората с различен опит във филъри в устни, т.е. хора, които са правили няколко пъти с различни марки и могат да сравнят. Кой филър е най-добър(за устни говоря само) ? Мек е, еластичен, няма “топченца” и изобщо се чувствате най-добре с него.

Аз съм слагала  Restylane Kysse и Restylane Silk. И с двата не съм имала проблеми и мисля, че са меки.
Първия филър, който ми сложиха беше Teosyal Kiss и той беше много твърд и ми станаха и топчета. Но последния път ми сложиха Teosyal RHA Kiss, който е въпросния динамичен и нямам никакви проблеми с него. Даже го усещам по-мек от  Restylane. Но, както писаха други вече, също толкова важно ако не и по-важно даже е опита и техниката на този, който го поставя.

# 241
Честно казано,  2 пъти отивам при Марковски и двата пъти ми акцентира, че проблем са ми назобиалните и се върнах с филър в назобиални . Втория път  се върнах с битокс на пачи крак и половинка в устните.
Доволна ли сте от ботокса при Марковски, много се колебая дали да го посетя..?

# 242
“ssaa” колко мл. отидоха за jawline и колко ви излезе като сума, благодаря!

# 243
Ето как се обръща устната при усмивка, снимка 2 на Jeni. Аз филър не съм си слага от години- 3 ли, 4 ли ще станат....
Чета ви, за да не изостана съвсем с новостите  Simple Smile

# 244
Мен повече ме притесняват сенките, които се формират над горната устна и стоят като мустак Sad При всички случаи ли се случва такова изпъкване напред на горната устна? В профил предполагам също се забелязва и не стои естетсвено.

Аз искам да разпределя 1 мл в назолабиалните и малко в устните, но ме е страх, понеже имам широка уста и изразени скули, да не заприличам на травестит. А при усмивка и моята горна устна така се обръща, а никога нищо не съм си поставяла в нея.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 15:38 от ~Mystic~

# 245
Не при всички.

# 246
  • София
Почти със същата дълбочина при smile lines бях аз. Те и назолабоалните глътнаха по милилитър всяка, като ги слагаме на три пъти. От 1 мл., разпределен там и в устните, според мен не би изпъкнало нищо фрапантно никъде.

# 247
  • София
Предният път правих jawline при др Денкова. Там цената е фиксирана за процедурата и честно казано не знам колко мл ми е слагала. Сега освежихме с 2 мл,като можеше да поеме още със сигурност.

# 248
10 дни след ботокса в гневната бръчка, аз все още правя мимиката и бръчките си стоят, макар и минимизирани. Хоризонтално ме хвана и бръчките ги няма, но и те бяха изключително финни. А тази си беше статична. На 23-ти ще ходя за контрола и предполагам, че ще сложи още ботокс или ще запълни с филър.

# 249

Аз искам да разпределя 1 мл в назолабиалните и малко в устните, но ме е страх, понеже имам широка уста и изразени скули, да не заприличам на травестит. А при усмивка и моята горна устна така се обръща, а никога нищо не съм си поставяла в нея.
Според мен назолабилните ще глътнат 2 мл, а специално устните аз не бих пипала, но все пак лекарят и Вие решавате.

# 250
Момичета, влизам набързо да се отчета 😊 В началото на миналата седмица направих Profhilo. Ами мога да кажа само това - очарована съм от ефекта, а още не се е разгърнал изцяло. Такова силно освежаване с нищо май не бях постигала. Усещам и лек лифтинг ефект. След 4 седмици ми е втората процедура. Единстввн недостатък за мен е цената, но ако се задържи година (след двете поредни процедури), ще съм доволна.

# 251
Честито!
За каква възраст се препоръчва?
Сега се разтърсих, че не бях я чувала тази процедура, ако се вярва на снимките, ефектът е уау.

# 252
Честно казано,  2 пъти отивам при Марковски и двата пъти ми акцентира, че проблем са ми назобиалните и се върнах с филър в назобиални . Втория път  се върнах с битокс на пачи крак и половинка в устните.
Доволна ли сте от ботокса при Марковски, много се колебая дали да го посетя..?
Да, от ботокса съм доволна. Почти година ми държи ефекта

# 253
Момичета, влизам набързо да се отчета 😊 В началото на миналата седмица направих Profhilo. Ами мога да кажа само това - очарована съм от ефекта, а още не се е разгърнал изцяло. Такова силно освежаване с нищо май не бях постигала. Усещам и лек лифтинг ефект. След 4 седмици ми е втората процедура. Единстввн недостатък за мен е цената, но ако се задържи година (след двете поредни процедури), ще съм доволна.
В какво се изразява уау ефекта? И би трябвало да е точно за лифтиране, т.е.това да е най-големия ефект?

# 254
martina_petkova11 и аз моля за по-подробна информация. При кой лекар бяхте, какво количество се поставя. Какъв е непосредственият ефект и какво се очаква в следващите месеци след поставянето. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт