Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 729
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, какво ви е мнението за радиочеститния лифтинг и фотоподмладяването? Искам да коригиррам леко отпуснат контур на скулите или поне превенция да не се влошава. Зачетох се в темата и виждам, че се коментират по-скоро други средства, но на този етап не съм се престрашила за тях и мисля да опитам с едно от двете като за начало. А и нямам бръчки за сега, майка ми също има много малко надявам се наследствено и аз като нея да вървя:)  Та правил ли си е някой фотоподмладяване или радиочестотен лифтинг и има ли ефект според вас? Гледам, че цените много варират, предполагам това означава, че зависи доста от ползваната апаратура. Препоръчаха ми салон Марвена в Младост 2 макар, че при тях май не е точно радиочеститен лифтинг, но нещо подобно (пак основата е загряване с цел да се стимулира образуването на колаген). Някой ходил ли е или пък друг салон да препоръчате?

# 166
  • в 1001-та нощ
Според мен не са подходящи и няма да има ефект. Ако се стопят мазнини - може и да се влошиш. Това отпускане е в резултат на няколко фактора - от една страна - костите атрофират, от друга - мазнините се стапят и от трета - самите тъкани се отпускат.

Фотоподмладяването - може леко да те освежи.

# 167
Алена, може ли пак да обясниш по подробно за точковия лифтинг ? С какъв продукт се прави, придава ли обем и т.н
Аз вече филъри не искам, та се зачудих за това....

# 168
Според мен не са подходящи и няма да има ефект. Ако се стопят мазнини - може и да се влошиш. Това отпускане е в резултат на няколко фактора - от една страна - костите атрофират, от друга - мазнините се стапят и от трета - самите тъкани се отпускат.

Фотоподмладяването - може леко да те освежи.

А коя процедура според теб е подходяща срещу отпускане на контура?

# 169
  • в 1001-та нощ
Хубаво е лекар да те прегледа, но точков лифтинг например. Зависи  и от бюджетът.

Алена, може ли пак да обясниш по подробно за точковия лифтинг ? С какъв продукт се прави, придава ли обем и т.н
Аз вече филъри не искам, та се зачудих за това....

Точковият лифтинг се прави с филъри. Въведен е от един бразилски лекар, който е ползвал продукти на Жуведерм - от Vycross линията. Те са с различни характеристики. Прави се оценка на лицето и в кои точки е необходимо да се постави продукт, за да се получи лифтиране. Точките са много, лицата са различни, затова - за различните лица - се прилага в различни точки. Идеята е, както - когато поставиш пръсти в слепоочията и пред ушите и повдигнеш - такъв да е ефектът. С филърите - стратегията е - първо се създава база/фунамент/основа, после се изгражда обем и или ако е необходимо лифтиране. Например - Voluma създава обем, докато Volift - не - той лифтира без да добавя обем. За мен Михайлов - почти само Volift е полвал, вкл. за устните. Но това зависи и от лицето и от нуждите. При мен интегрирането е доста трайно - примерно устните ми 2 години не са правени, а аз и не виждам нужда, той също. А аз искам и да си запазя "особеностите"- не държа да стана "друг човек".

Скрит текст:

Ето примерни точки:

# 170
Аз бих искала да попитам хората с различен опит във филъри в устни, т.е. хора, които са правили няколко пъти с различни марки и могат да сравнят. Кой филър е най-добър(за устни говоря само) ? Мек е, еластичен, няма “топченца” и изобщо се чувствате най-добре с него.

# 171
  • в 1001-та нощ
То зависи и от техниката на поставяне. Един глас за Жуведерм от мен.

# 172
Да потвърдя, радиочестотният "лифтинг" беше най-погрешният избор, който съм правила с процедура, въобще.
За отпуснат контур и увиснала кожа е направо престъпление да го препоръчват. Чакай да ти генерира колаген и да ти стегне кожата. Както писа a.l.e.n.a, така ми "изсмука" мазнината и де що имаше остатък от филър, че се сбабичосах за няколко седмици благодарение на тази тъпотия. При млади кожи за превенция може и да има смисъл, но за 40+ ефектът е обратен и неблагоприятен.

# 173
Ултерапи някой правил ли е и има ли уау ефект?
Аз все още не мога да си избера процедура и все към апаратните ме влече.
Алена, лицето ти е страхотно. При кой си правила точковия лифтинг?

# 174
  • в 1001-та нощ
Благодаря Simple Smile Само Михалов се грижи. До сега не ме е подвел с нещо.

Относно ултерапи имаше цял сайт с пострадали - все пак https://www.realself.com/review/ultherapy-ultheraphy-therapy-ruined-my-life

# 175
  • София
Алена, аз съм почитател и редовен посетител на Дюни. Зад теб на снимката се е получила страхотна гледка. Разбира се, и ти си прекрасна. 👍

# 176
Благодаря за сайта, отказа ме набързо, а такива надежди ѝ възлагах на тази процедура.

# 177
  • в 1001-та нощ
В интерес на истината моя приятелка я прави в Пловдив - тя и още 2 жени. Аз бях в шок, като разбрах. Не се бяхме виждали доста време. И при трите е нямало абс. никакъв ефект - нито лош, нито хубав. Добре, че поне лош е нямало.

Не знам дали си се интересувала - как действа самата процедураа - мускулите имат обвивка от колагенови и еластинови влакна. Уредът ги загрява до 60-70 градуса и се получава термокоагулация - както, като нагрееш косъм се свива - подобно.  Така се уплътняват разтегнатите колагенови влакна. Разбира се, твърди се, че се обрзува и нов колаген, но то при нагряване - обичайно се разрушава клаген и после се образува нов.

Но какво още се разрушава при това нагряване, как се повлиява мастната тъкан и не само...

pepita28 Flowers Hibiscus

# 178
Благодаря ви, забравям за радиочестотния лифтинг.... Но от това, което пишете се замислих за нещо друго, аз ходя на масаж на лице веднъж седмично и дали това също не вреди вече, ако и масажа загрява и стопява мазнини.... Какво мислите? То е 30 мин масаж и определено накрая на масажа усещам затопляне на кожата и след това около 10-15 стоя с някаква маска всеки път нещо различно.

# 179
Масажът. вма връзка, дори е полезен.
Уредите действат в дълбочина и на микрониво, масажите на повъхностния слой на кожата и кръвообращението.

Общи условия

Активация на акаунт