Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 825
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • в голямото село
Пак съм аз. Сега пък имам нещо като цицина на челото. Все едно много дълбока пъпка, но не така видима и огромна, колкото 20 стотинки. Възможно е да е пъпка, но доста отдавна не ми е излизала, особено на челото. Този ботокс наистина много ме притеснява.
Аз също имах оттоци, но под очите и самите клепачи. Нормализираха се при мен нещата вече, но минаха повече от десетина дни. Свържи се с лекаря и се консултирай.
Пп. Еййй, голям страх с този ботокс...

# 151
Пак съм аз. Сега пък имам нещо като цицина на челото. Все едно много дълбока пъпка, но не така видима и огромна, колкото 20 стотинки. Възможно е да е пъпка, но доста отдавна не ми е излизала, особено на челото. Този ботокс наистина много ме притеснява.

При мен също се образува нещо като топче, което не беше болезнено,но се виждаше и усещаше- беше ми казано,че ще се разнесе, но всъщност си остана там около 2 месеца.

# 152
Това нещо по-скоро ме сърби леко. Не ми прилича на хематом. И точно там не ме е бола. Ще и звънна по-късно да се консултирам.

# 153
А вие виждате ли коя марка токсин ви слагат?
Има ли вероятност да е разреден?

# 154
Той по принцип си се разрежда, вече в какво съотношение преценява доктора.
На паспорта на стикера пише и марката.

# 155
  • в 1001-та нощ
Случвало ми се е след ботокс в глабела и чело да имам пъпчици - приемам го за реакция. Както и първия път имах главоболие - от време на време в рамките на около месец. Първия път ми беше поставено количество точно по протокол - в глабела, чело и пачи крак. Направо се бетонирах. Започна да ме хваща още вечерта - забелязах, като се мия, че не правя мимики на 100%, както обичайно. Док ми беше казал - веднага след излизане в кабинета да правя активно мимики, за да хване по-бързо, и явно имаше ефект. През целия път в колата правих гримаси, а после и в къщи. И после - в рамките на месец - чат-пат имах главоболие. По принцип - глава ме боли няколко пъти в годината. Необичайно е за мен. За следващо поставяне на ботокс - примерно след година - помолих да не се придържаме към протокола и да поставим по-малко - 1/3. Вече нямаше бетон ефект. Хвана ме постепенно - не ударно от раз. Последния път - сложихме колкото е по протокол - единствено пъпчици имах - малко. За главоболие не помня.

Организмите реагират на инжектираното в-во. Нормално е да има някаква индивидуална реакция.

# 156
Аз също имах подобно подуване, като дори забелязах, че се измени позицията на самата бръчка - все едно на ново място започнах да правя мимика. И леко имаше едно свличане към носа, но минимално.
Изчезна за ден-два.

# 157
Здравейте, искам да ви попитам след колко време се разгради при вас първия филър в устните?
Аз си сложих на 01.08 за първи път и после на 14.08 си сложих остатъка от ампулата. Днес, на 10.09 сякаш нищо не е останало...Sad
Малко съм разочарована, че толкова бързо се стопи...
Mного често филърите не се стопяват или резорбират, а мигрират в  други части на лицето. В предния ми коментар  има линк към инстаграм профил на лекар, който говори за същото и си има специална техника на инжектиране, която не допускала мигриране. Преди време бях качила видео на друг лекар, който с ЯМР е доказал,че филърите траят много години, просто мигрират. И така постепенно лицата се променят(не към по-хубаво, за съжаление).

# 158
Точно заради миграцията, повече лица заприличват на диско топка по някое време.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 21:18 от неви86

# 159
  • в голямото село
Това е другото над което умувам, аз не получих никакъв сертификат или стикер или какъвто и да е документ за това колко и какъв ботокс ми е поставен.
Вие имате ли нещо като документ за марката или произхода на ботокса ?

# 160
  • София
Да споделя, че минах при др. Трендафилова. Бях предплатила филър и бустер, филъра сложи на скули и брадичка по малко, бустера на цялото лице. Засега се харесвам, имам само 1 малка синина на скулата. Много сръчно боде, впечатлена съм. Иначе набързо и хайде... Добре че не ми беше за пръв път. Трябва ми още малко филър в назо и марионетни, та ще следя промоциите.

# 161
Кой бустер сложи на цяло лице? Саифа Рич ли ? В зоната под очите също ли работи ?

# 162
  • в 1001-та нощ
Това е другото над което умувам, аз не получих никакъв сертификат или стикер или какъвто и да е документ за това колко и какъв ботокс ми е поставен.
Вие имате ли нещо като документ за марката или произхода на ботокса ?

Да, лекарят попълва паспорт на клиента (койт стои в клиента), в който отбелязва какво е правено, къде, с какъв продукт, какво количество и стикерите... Ако има реакция - може да се проследи от коя партида и т.н.

# 163
На мен не ми го дават на ръка, а стои в онлайн профила ми в базата данни на клиниката на докторката.

Така всеки път гледа къде и колко сме слагали и не се налага аз да помня .

# 164
  • София
Кой бустер сложи на цяло лице? Саифа Рич ли ? В зоната под очите също ли работи ?
Да, Рич. Не става за под очите. За там Рестилейн. Но аз имам филър Реденсити 2 под очите, който още не се е резорбирал и затова не ми препоръча бустер под очи за сега. Иначе от Рич ми се освежи и понапълни добре лицето като гледам днес ефекта. Нямам топчета само една малка синина на скулата. Сега се замислям и сравнявам с др дерматолози - ни ме пита за възраст, нито за алергии. Иначе много добра организация в клиниката като цяло. Вярно, че ми се забави часът с повече от 30 мин, но все пак са ок. Само това записване на час по телефона ми е досадно, отдавна съществуват онлайн платформи за тази цел.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:04 от pepita28

Общи условия

Активация на акаунт