Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 829
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Не знам , според мен най-доброто решение е златната среда .
Да се направи първо тест за непоносимост към храните ( ДНК или кръвен ) и оттам Да се поеме пътя към оправяне на храненето ( когато е проблем ) .

Аз , например , когато ям месо ( веднага се обривам и задържам вода ) , а когато ям  риби - нищо ми няма .

Но пък миди, раци , скариди - Пак се случва нещо и правя  някаква алергия при консумацията им.

Същото е положението със шоколада и млечните  ( пъпки веднага ми излизат ) .
За тесто пък да не говорим колко го обичам( под всякакъв вид )), А пък колко зле ми става веднага след прием.

Но и аз съм виждала много добре поддържани жени - вегетарианци и зле изглеждащи месоядни .

Та всичко е някъде по средата .

# 136
  • Варна
Не мисля че пълно вегетарианство е ок. Според мен връзката идва най-вече от гликацията и AGEs.
Ето тук споделих какво знам по въпроса, ако ви е интересно https://www.instagram.com/p/CD8TRCJjN8b/?igshid=11pdf9yri09s5
Всъщност свекърва ми не само с месото прекаляваше, ами и със захарта. Майка ми не яде много сладко сякаш.

# 137
Понеже споменахте Шакира за пример, като се замисля, има нещо в тия латино мадами - Дженифър Лопес, Салма Хайек, Пенелопе Круз - еми не знам дали си правят нещо или е ген, ама не мърдат. И ако правят нещо, не им личи. Страхотни са и ми се иска да остарея като тях, но няма да ми се получи Wink

Ти латиноамериканка наживо виждала ли си?

Благодари се, че няма да остарееш като тях.

# 138
Вчера за първи път сложих ботокс в челото. След толкова години умуване и страх. Сега се събудих от гадене, надявам се да не е от ботокса. Но някой ако е имал подобно усещаме, моля да сподели. Вчера се храних изключително безразборно и много Simple Smile

# 139
Здравейте, красавици! Къде в Пловдив мога да се доверя на специалист за справяне с: 1. пигментни петна и 2. гневна бръчка-ботокс

# 140
Понеже споменахте Шакира за пример, като се замисля, има нещо в тия латино мадами - Дженифър Лопес, Салма Хайек, Пенелопе Круз - еми не знам дали си правят нещо или е ген, ама не мърдат. И ако правят нещо, не им личи. Страхотни са и ми се иска да остарея като тях, но няма да ми се получи Wink

Ти латиноамериканка наживо виждала ли си?

Благодари се, че няма да остарееш като тях.

Аз познавам лично поне 20 латиноамериканки от различни страни - Колумбия, Бразилия, Аржентина, Куба, Перу и т.н.- много са красиви, непосредствени и жизнерадостни.
Възрастта на познатите ми е 25-50 години.
Има разлика все пак мужду баба мексиканка и латино жена, носена на ръце в България (мъжете им ги боготворят, само малка част от тях работят).

# 141
Позволи ми да имам мнение по въпроса. Не казвам, че не са весели, жизнерадостни, позитивни и приятни. Няма значение дали работят и на ръце ли ги носят или на глава. Красиви не бих ги нарекла е никакъв случай. Възрастните латиноамериканки по мое мнение масово са дебели, безформени и зле изглеждащи. Аз и като млади също не ги харесвам, но остареят ли съвсем на нищо не приличат.

# 142
  • София
Аз за латино дамите имам чувството,че на едни години се мумифицират просто. Някъде след 40,дали са на 40 или 70 изглеждат по един начин

# 143
Снощи в инстаграм ми попадна страницата на този лекар и с ъм възхитена от уменията му и естетиката на работата му. Колко много "специалисти" правят кофти устни ! Може да е интересно за някои от вас :
https://www.instagram.com/drharrisclinic/

# 144
Здравейте, искам да ви попитам след колко време се разгради при вас първия филър в устните?
Аз си сложих на 01.08 за първи път и после на 14.08 си сложих остатъка от ампулата. Днес, на 10.09 сякаш нищо не е останало...Sad
Малко съм разочарована, че толкова бързо се стопи...

# 145
Около 2 години - първият ми беше Теосиал Кис
Какъв сложи ти?

# 146
Вече 10м стои

# 147
Пак съм аз. Сега пък имам нещо като цицина на челото. Все едно много дълбока пъпка, но не така видима и огромна, колкото 20 стотинки. Възможно е да е пъпка, но доста отдавна не ми е излизала, особено на челото. Този ботокс наистина много ме притеснява.

# 148
Филър в устните ми стои по-малко от месец. За две-три седмици всичко се е разградило. Слагала съм четири пъти, хубаво става, но буквално изчезва за дни.

# 149
Неви, аз имах подобно нещо след слагане на ботокс,но лекарката каза,че е хематомче и мина за ден два. Но при теб доколкото разбирам не се е появило веднага,та не знам. Най-добре прати снимка на лекаря,аз така направих тогава.

Общи условия

Активация на акаунт