Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 689
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Никой не знае какво ще му поднесе бъдещето.Това не значи, че към момента не трябва човек да прави това, което смята, че е нужно, за да изглежда добре.
Скъпи са дерматологичните процедури, факт!Но всеки търси и намира начини да изглежда и да се чувства добре.Дай боже да сме здрави, пък ако сме и красиви ще е чудесно!

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 12:53 от ДХ3

# 331
Alena, благодаря за положителния и вдъхнвяващ пост. Усмихна ми деня.

# 332
  • в 1001-та нощ
Имам въпрос за следващата анкета :
Кое ви е най-важно ?
- подредени и бели зъби
- порцеланова кожа
- филъри и ботокс

Преди можеше да се добави анкета по всяко време, сега явно само, като пуска темата. Или поне на пръв поглед не видях къде.

# 333
И аз съм за зъбите. Освен това ми предстой да оправям всичко в устата си, което въобще не е малко пари. Ще търся обаче и допълнителна естетика с бондинг, фасети - не съм решила точно още. За протокола нямам филъри и ботокс. По важни са ми зъбите на този етап. За кожата има и по-бюджетни варианти в домашни условия. Е да няма как да станат чудеса, но е някаква стъпка.

# 334
Имам въпрос за следващата анкета :
Кое ви е най-важно ?
- подредени и бели зъби
- порцеланова кожа
- филъри и ботокс

.....Или перфектни дълги крака? 😀

Да имаш порцеланова кожа ми харесва най-много като характеристика, но съм наясно, че при особеностите на моята тя никога не е била и няма как да стане такава. Затова инвестирам в зъби и филъри/ботокс, където резултатите са реализуеми. Та какъв отговор се дава при твоята "анкета" 😀

# 335
Наистина зъбите са първото нещо, което индикира добро здраве и добра грижа за себе си.
Много ми е странно да видя хора с възможности и с видимо проблемни зъби.

Оттам насетне идва поддръжка на кожата и не бих го разделила от така поставените във въпроса филъри/ ботокс, защото всичко това се отнася към цялостната визия на лицето.
Според мен всички намеси трябва да са естествени, незабележими и това го приемам за най-големия комплимент както към мен, така и към доктора, който е работил по мен.

Кой колко финанси отделя за разкрасяване е първо въпрос на приоритети и после на възможности, има много девойки които ‘инвестират’ в подобрения знаете с каква цел.
В групата 40+ към която и аз спадам смятам, че дамите вече поне малко сме улегнали и имаме други естетични цели.
Аз лично съм страшно благодарна на групичката ни тук, защото много ми помогнаха през последната година със съвети, когато започнах да включвам други процедури освен стандартния ботокс и резултата е налице - добре подбрани доктори, умерена намеса и визия на ранни 30г по думите на другите около мен.
Благодаря ви, момичета! 💕🌹🤗

# 336
  • Варна

......................

4.Как бихте приели например факта, че не
можете да си позволите да правите естетически корекции и погледнете ли се в огледалото се ужасявате?
.....................................

На мен лично парите не са ми фактор дали да си слагам ботокс и филъри. Нямам нищо против опъването на бръчки с подобни прицедури както казах по горе, но аз не бих ги ползвала дори и да имам мнооооооого пари....... и като се погледна в огледалото не се ужасявам.
По горе се спомена за фитнес, пак дори и да имам мнооооооого пари не бих спортувала никога във фитнеса, затворено помещение та макар и прозорци да има все пак е в града много хора, прахоляци.  Живея във Варна и гледам постоянно хора си правят кросове по най-натоварените градски булеварди и си мислят, че вършат нещо много здравословно за себе си. Не ходя на фитнес и като се погледна в огледалото не се ужасявам от тялото си
.
Не всичко е много пари, може да се спортува и без фитнес. Нито
пачи крак имам, нито гневна бръчка......., освен масла и кремове друго не съм ползвала. На 44-45 съм.
Е и аз си имам несъвършенства но от друг тип, за съжаление изкуствено предизвикани изгаряне от лазер 2007г. , не е шокиращо но си личи, заради лазерна епилация.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 15:22 от danny_em

# 337
Момичета, най-накрая се реших и аз и ще направя консултация. Четох, четох и се двуомя между Валянова и Ванеска. Коя бихте ми препоръчали? За филъри става въпрос. И също така искам да ви попитам на каква възраст започнахте да поставяте филъри или изобщо да правите корекции? Малко над 30 съм и се чудя дали не е рано... Благодаря!

# 338
Момичета, най-накрая се реших и аз и ще направя консултация. Четох, четох и се двуомя между Валянова и Ванеска. Коя бихте ми препоръчали? За филъри става въпрос. И също така искам да ви попитам на каква възраст започнахте да поставяте филъри или изобщо да правите корекции? Малко над 30 съм и се чудя дали не е рано... Благодаря!
Ванеска
Рано или късно е относително понятие след 30-те

# 339
Аз гневната бръчка си я имах още на 26-27. Сега, на 36  за първи път сложих ботокс, но се оказа недостатъчен, защото бръчката била статична вече. Понамали се, но трябва да сложим и филър, за да я запълни. Така че възрастта е относително понятие за бръчките. Иначе се запознах с една жена на 38, която изглеждаше чудесно. И ми сподели, че има ботокс, филър в скулите и устните. И че посещава V derm, които аз не бях чувала. Та може би следващия път ще пробвам тях.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:59 от неви86

# 340
  • София
Аз съм на 30 и започнах с филъри на 28. Въпрос на лично усещане и преценка е. Аз винаги съм се стремяла към по-добрата моя версия,но все пак моя,а не да бъда някой друг. С течение на здравословен проблем и бременност качих много килограми,все още се боря с тях (борбата е неравна - те са много,аз сама) и тъй като тялото ми на този етап не е това,което искам да виждам,откровено си признавам,че правя всичко останало по себе си за да се почувствам по-добре и по-красива Simple Smile Относно финансовата част - всеки се простира според чергата си и според собственото си виждане де. Има неща ,за които имам възможности,но не бих ги направила. Това какво виждаш в огледалото е въпрос на вътрешен мир и комфорт Simple Smile

# 341
Мен лично именно финансовият въпрос ме възпира от редица процедури иначе лелеее... какво бих направила 😁.
Това в кръга на шегата, правя каквото и когато имам възможност именно поради тази причина за момента отлагам филър в брадичката, от който смятам, че имам нужда, а не е просто прищявка. Просто имам малка брадичка.

# 342
  • София
Да вметна и,че този форум малко “вреди” 😂 Тук има изключително начетени,компетентни и опитни дами и откакто чета станах ужасно критична към лицето си. Постоянно си търся проблеми и се вглеждам 😂

# 343
  • Варна
Не знам дали в тази тема или в друга съм споделяла, че работя в сферата на здравеопазването и това налага да чета много закони, наредби, медицински стандарти и да се сблъсквам с жалби.
Мога да си позволя ботокс и/или филър, обаче професионалното изкривяване от толкова четене ме спира и ако някога реша, направо не знам на кой да се доверя. Предполагам, че няма да е на дерматолог, а само на естетичен хирург.
Освен това ми се налага да контактувам с много докторки. Всичките си имат доволно бръчки, видими, лесно забележими и това ме кара да се замислям защо масово докторите не си пипат лицата.
Иначе много се радвам на жени, не момичета, които са пипани с мярка и изключително фино, но са само две.
Едната е козметичка, а другата има салон за лазерна епилация.

# 344
Забравих да кажа, че между гладка кожа и бели, подредени зъби не мога да избера. За мен и двете са важни. А това, което съм забелязала при лекарките, които посещавам (не дерматолози), че са "над тези неща" и не обръщат особено внимание на външния си вид като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт