Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Не беше в България и не помня какъв беше апарата. Позната ходеше на това място и ми харесваше как изглежда лицето ѝ.
Имаше обаче и лек ефект на стопяване на мазнини при мен. След като прочетох за такъв страничен ефект, се отказах след първата процедура. И добре че не продължих с 6 процедури, както ми препоръчаха.
Не съжалявам, сега ми е стегнато лицето. Имах бузки преди, които сега нямам, но се харесвам.
Не бих повторила, защото няма накъде да стопявам.
Познатата ми обаче нямаше такъв ефект. Нито други жени из форума. При мен пареше, мисля, че жената, която правеше процедурата, вдигаше градусите и може би затова се получи така. Макар че започнахме с уговорката, че имам чувствителна кожа и не искам да увеличава, няколко пъти и казвах, да намали, защото ми пари. Други жени казват, че усещането е приятно и не им пари.

# 526
Момичета, реших се и си записах час за консултация и процедура при д-р Ванеска. Проблемът ми е торбички леки и ттмни кръгове около очите. Кожата ми не е свежа и има леко увисване, въпреки че съм на 30. Сега ориентирала съм се за скинбустър, като естествено ще видя и тя какво ще ми каже. Какво ви е мнението за тази процедура? Доколкото четох се ориентирам, че обаче не се прави само 1 път, а е няколко последователни процедури или греша? Ако иматр предложения какво друго би ми помогнало ще съм ви благодарна, за да мога да съм подготвена като отида и ми даде варианти. Благодаря!

# 527
Аз имам един въпрос относно пакетите в "Дерма акт": първо купувате пакета и после консултацията и поставяне или как?
Ето аз например може да мисля, че имам нужда от филър, а да се окаже, че съм за конци. Как се процедира в такъв случай?

# 528
  • гр.София
Здравейте,момичета! Предстои ми поставяне на фълър в устните за първи път.Филърът който ще ми слагат е Stylage.Не успях да намеря достатъчно мнения за този филър.Като ефект искам да постигна значително по-плътни устни,но и да не се налага след 1 месец да поставям пак.Чух мнения,че първия път трябва да се сложи 2 пъти за 1 месец защото спадал много бързо.Но от клиниката ми казаха,че при този филър не е нужно,че издържал по-дълго.Ако може да дадете мнение от личен опит,относно Stylage.Благодаря Blush

# 529
Аз имам един въпрос относно пакетите в "Дерма акт": първо купувате пакета и после консултацията и поставяне или как?
Ето аз например може да мисля, че имам нужда от филър, а да се окаже, че съм за конци. Как се процедира в такъв случай?
Не, записвате час и на момента плащате, след процедурата.
Поне аз така правя.
Имаче може да си платите консултация и след нея да си купите пакета или да направите друга процедура.
Идеята е, че може да си купите пакет в рамките на промоцията, а да го ползвате в уречения последващ срок след изтичането й , ако разбира се сте сигурна ,че е Вашия пакет ако не е имало предшестваща конслутация.Simple Smile

# 530
Здравейте,момичета! Предстои ми поставяне на фълър в устните за първи път.Филърът който ще ми слагат е Stylage.Не успях да намеря достатъчно мнения за този филър.Като ефект искам да постигна значително по-плътни устни,но и да не се налага след 1 месец да поставям пак.Чух мнения,че първия път трябва да се сложи 2 пъти за 1 месец защото спадал много бързо.Но от клиниката ми казаха,че при този филър не е нужно,че издържал по-дълго.Ако може да дадете мнение от личен опит,относно Stylage.Благодаря Blush
Ако сте с малки устни ,няма как да постигнете този ефект със Stylage.Аз бях си поставила през януари Stylage M и не получих търсения ефект от плътни устни отново / първия път бях с Apriline през октомври и ми се разгради бързо / ,ами за 4 месеца абсолютно нищо не остана ,при условие ,че пих доста вода,без масажи и т.н.И отново не постигнах плътните устни които исках.Миналата седмица сложих  Juvederm 3 и пак  нищо.Аз още в кабинета като се видях и бях разочарована от резултата.Дори приятелките ми казват,че човек трябва да се доближи до мен ,за да види че имам нещо на устните.И вече съм в чуденка какъв филър да поставя,така че да имам плътни и сочни ,видими устни

# 531
  • в 1001-та нощ
elpi, бихте ли приложили снимка - как изглеждат сега?

# 532
elpi, бихте ли приложили снимка - как изглеждат сега?
На лично ще ви изпратя снимка

# 533
За видим и плътен ефект при първи поставяне на устните препоръчвам Револакс. Да не говоря колко е дълготраен .Корейски е, ако нямате нищо против, масово се ползва.

# 534
  • гр.София

# 535
  • в 1001-та нощ

Подчертаното не е вярно. За няколко седмици спада отока, филърът си остава. Но ако човек се харесва как изглежда с отока - действително ще иска още. А за организма това е травма. Постепенно трябва да се прави надграждането - вниматело и обмислено, за да бъде красиво и естетично.

# 536
Здравейте, момичета, може ли да ми препоръчате марка филър, която сте ползвали за мимически бръчки около устата? Също моля за информация за дерматологични клиники в които сте си ги поставяли. Не се интересувам от козметични салони, в които повтарят филъри, а само от клиники и лекари.
Благодаря предварително Simple Smile

# 537
  • София
Здравейте.
Аз също се интересувам от попълване на назолабиални бръчки Simple Smile
И можете ли да споделите мнение за Aesthetic DT?

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 23:10 от sisko_75

# 538
Тук работят ли се тези коктейли за отслабване чрез инжектиране в зоната и после с масаж ?
Ето това :
https://www.gruzdevclinic.ru/o-klinike/stati/lipolitiki-dlya-pok … o-procedure#part4
Наричат го липолитики.

# 539
  • в 1001-та нощ
Да.

Общи условия

Активация на акаунт