Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 661
  • 741
  •   1
Отговори
# 540

Момичета според вас ако сложа за плътност ще станат ли като наденички? Не искам да става...Ужасно е
Или да кажа контур, искам просто да е плътна ....дано ме разбрахте:)

# 541
На мен устните ми изглеждат плътни, може би им липсва малко обем на лицето. ако това имаш предвид, но ние не можем да кажем по снимката..Макар така гледани да са ок.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:31 от ДХ3

# 542
  • в 1001-та нощ
Страхотни са ти устните, и не е нужно да им се прави нещо.

# 543
  • Варна
Хм, този въпрос сериозен ли е.....
На така показаните устни не им трябва нищо.
Единствено не мога да разбера има или няма червило, май има може и да бъркам. Нали ако червилото е увеличило долната устна картинката би била друга. Според мен тук ако се показва нещо очи, устни и т. н. трябва да е без грим да се види действително за какво става въпрос.

# 544
Хм, този въпрос сериозен ли е.....
На така показаните устни не им трябва нищо.
Единствено не мога да разбера има или няма червило, май има може и да бъркам. Нали ако червилото е увеличило долната устна картинката би била друга. Според мен тук ако се показва нещо очи, устни и т. н. трябва да е без грим да се види действително за какво става въпрос.

Ами имам съвсем лек балсам.
По думите на приятелки, нямам нужда, май май засега ще пропусна, не е нещо толкова наложително.
Благодаря!

# 545
Това е защото критериите за нормалност се промениха.
На времето устните на сестра ми бяха плътни и сочни, с контур на фона на масата. Сега като я погледна се улавям, че ги мисля за тънки Simple Smile И как няма, като почти не останаха жени с непипнати понапомпени устни.

# 546
Как го наричат понеже не съм срещала ,

# 547
По повод поста на Marrietta се сетих, че питах моя доктор дали може да ми направи инжекционна липолиза в областта на коленете. След като ми огледа колената ми каза категорично, че няма да има ефект и съм за липосукция. Не ми стана много приятно, но като се замисля можеше да дам куп пари за инжекционна липолиза и да няма ефект. Колената са ми много проблемни и нито с диета, нито със спорт се поддават на подобрение.
Проучвам вариантите за липосукция, но не ми е на толкова дневен план.

# 548
  • в 1001-та нощ

В общия случай го наричат мезотерапия (за топене на мазнини, против целилит, за ликвидиране на брич ... както си го кръстят). Има различни продукти - аз съм пробвала няколко - на RRS и Mesoline. Това, което лекар ми е казвал, че е индивидално дали даден продукт ще ти влияе. Той самият - беше пробвал на себе си (za паласки) различни и от някои имаше wow ефект, от други никакъв, а според мен е мнoго важно - след това да се правят масажи за дрениране.

# 549
На времето устните на сестра ми бяха плътни и сочни, с контур на фона на масата. Сега като я погледна се улавям, че ги мисля за тънки Simple Smile И как няма, като почти не останаха жени с непипнати понапомпени устни.

Обемът на устните се свива с времето, така както става и с лицето. Устните на сестра ми ми изглеждат по-тънки, защото наистина са Simple Smile
Жените, които имат мярка и усет към естетика, пипат устните си, само за да върнат обемът и плътността, които са имали преди години.

# 550
Наистина критериите за нормално са много различни от едно време, но и това, което КРР казва си е вярно, че с годините устните също се “смаляват” и губят обемът и плътността, които са имали преди. Лично мое мнение е, че да се определи едни устни дали имат нужда от нещо допълнително е добре да се гледа цялото лице. Казвам го, гледайки себе си - когато си снимам само устните те изглеждат доста обемни, на фона на цялото ми лице -уви 😄

# 551
  • Варна

Обемът на устните се свива с времето, така както става и с лицето. Устните на сестра ми ми изглеждат по-тънки, защото наистина са Simple Smile
Жените, които имат мярка и усет към естетика, пипат устните си, само за да върнат обемът и плътността, които са имали преди години.
А жените които са под 40 години защо ги пипат, там фактора преди години го няма.
За мен истината е, че много устни се пипат без да има нужда. Сравнително малък процент от жените под 40 с корекции на устните, действителност имат нужда от корекция.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 18:44 от Danny_Jo

# 552
На 30 год е, колко да си е загубила обема. Но окото ми вече е свикнало с други обеми на устните, срещам се със стотици лица ежедневно. Така си го обяснявам аз, де.

P.S Писали две едновременно

# 553
  • София
Утре съм при Трендафилова за ретуш на ботокс.
Заплаща ли се при нея ретуша?
Забравих днес да попитам при обаждането от клиниката.

# 554
  • София
Не се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт