Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 644
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Blue Heart
Може ли мнение за Мария Тончева? Тя е дерматолога на Деси Стоянова от Преди Обед. За мен Деси е най-естествената и красива жена, затова търся подобен естествен резултат. Някой ходил ли е при др. Тончева?

Включвам се и аз да споделя отзиви за д-р Тончева. Голям професионалист е! Независимо дали става дума за филъри или за други естетични процедури, винаги работи спрямо индивидуалните нужди и специфики на пациента. Постига естествени и качествени резултати. Green Heart Дори дами, които се притесняват преди първата си процедура, се отпускат още при консултацията с нея.

Проверено лично и от приятелки! Purple Heart

# 556
Моите устни до 35-6г бяха мн.плътни и пухкави, после изведнъж спихнаха и ми дойде мисъл за филър, макар да съм била даже против дотогава..Просто в онези години виждах все гротески и ме беше страх.
Чак на 42г се престраших и то, за да върна моите, но една идея по-хубави Simple Smile))
Скрит текст:
Тук съм на : 23, 39, 42

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:24 от ДХ3

# 557
  • София
На първата устните са очертани с молив, трудно може да се добие реална представа за обема им.

И на трите устните са хубави де Simple Smile

# 558

Момичета според вас ако сложа за плътност ще станат ли като наденички? Не искам да става...Ужасно е
Или да кажа контур, искам просто да е плътна ....дано ме разбрахте:)

Според мен с малко количество биха станали още по-хубави устните.
Не мисля, че би било грозно и неестествено, ако не се прекали...

# 559
На първата устните са очертани с молив, трудно може да се добие реална представа за обема им.

И на трите устните са хубави де Simple Smile
Благодаря!
Нямам много снимки оттогава, но наистина си имах хубави, плътни и сочни устни.Не съм очертавала извън моя си контур.
Просто в един момент се погледнах и бяха спихнали,много преди 40-те, но ми трябваха 7-8 г да се реша да ги променям.А и тогава много не се говореше за разкрасителни процедури в Бг , не бяха така достъпни и разпространени.

# 560

В общия случай го наричат мезотерапия (за топене на мазнини, против целилит, за ликвидиране на брич ... както си го кръстят). Има различни продукти - аз съм пробвала няколко - на RRS и Mesoline. Това, което лекар ми е казвал, че е индивидално дали даден продукт ще ти влияе. Той самият - беше пробвал на себе си (za паласки) различни и от някои имаше wow ефект, от други никакъв, а според мен е мнoго важно - след това да се правят масажи за дрениране.
Мисля си за комбинация с LPG .

# 561
  • в 1001-та нощ
Да, така направих и аз Simple Smile

# 562
Здравейте.
Аз също се интересувам от попълване на назолабиални бръчки Simple Smile
И можете ли да споделите мнение за Aesthetic DT?
По назад аз писах, че скоро попълвах назаобиални с 1,2мл. Cytosial Volume, не ги изглажда напълно, но все пак има някакъв минимален ефект. Може и филърът да не е бил подходящ.

# 563

Момичета според вас ако сложа за плътност ще станат ли като наденички? Не искам да става...Ужасно е
Или да кажа контур, искам просто да е плътна ....дано ме разбрахте:)
аз лично не разбирам

# 564

Здравейте! Много искам да ди сложа филър в носа,защото просто не мога да го търпя. Под ножа не ми се ляга за това реших да пиша тук. Спряла съм се на др Соми от Самоков,но още не съм сигурна. Прикачих снимка на носът ми за да добиете горе долу представа.

# 565
  • в 1001-та нощ
Най-вероятно ще позапълни вдлъбнатото към челото.

# 566
  • Варна
На мен много ми харесват резултатите за нос, постигнати с филъри. Изкушавах се и за себе си. Разбира се и това е нещо, което постоянно трябва да се поддържа, а е специфична зона.. Предвид, че филърите не се резорбират изцяло и знаем ефекта на житената питка след години, можем ли да предположим как би изглеждал точно носа след десетилетие редовна поддръжка с филър?

# 567
Относно устните - на 30 губят обем и още как.
Умората и стресовия начин на живот си казват думата.
Аз съм на 28 и устните ми бяха наполовина от това, което бяха, като бях на 20.
В момента с филъра са същите като, когато бях на 20, само.че с по-красив контур.

# 568
  • София
Аз съм близо до 45, но не са ми мръднали устните.
Можете да коментирате всичко по визията ми, но снимката ще остане само няколко минути.
........

Уточнявам, че няма грим, няма филтри, а снимката е правена след няколко часа в жегата над 30 градуса. И е отпреди седмица.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 23:07 от змия

# 569
Аз съм близо до 45, но не са ми мръднали устните.
Можете да коментирате всичко по визията ми, но снимката ще остане само няколко минути.

Уточнявам, че няма грим, няма филтри, а снимката е правена след няколко часа в жегата над 30 градуса. И е отпреди седмица.

Изглеждаш много добре! Не знам дали имаш някакви процедури по теб, но си супер! Не бих ти дала толкова години!

Общи условия

Активация на акаунт