Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Благодаря ти.
Имам само ботокс в чело и глабела, които в началото на новата година ще са за подновяване.

# 571
  • Варна
Относно устните - на 30 губят обем и още как.
Умората и стресовия начин на живот си казват думата.
Аз съм на 28 и устните ми бяха наполовина от това, което бяха, като бях на 20.
В момента с филъра са същите като, когато бях на 20, само.че с по-красив контур.
Човек който няма 30 години да прави подобни заключения!?
Относно този разговор за губене на обем на устните си погледнах снимка на 21 години. Ами че те сега са по хубави  на 45 без 20 дни, не съм правила нищо.
До като не попаднах вчера на този разговор, дори и мисъл не ми е минавала че са се променили към лошо устните ми.
Може би искаш да оправдаеш твоето слагане на филъри в устните, но нещата не са точно такива.
Да речем че всичко е индивидуално.

# 572
Май зависи и дали си пушач. При пушачките има нещо такова + “пушаческата” бръчка .

# 573
Разбира се,че е индивидуално за всеки.
Имам близки приятелки, които са 50+ и са страхотни без корекции,както и такива, които са с по 10г по-малки от мен и изглеждат кошмарно.
От връстничките ми също има такива.
Така че не може да се обобщава.
Аз докъм 35 си се виждах прекрасна 😄 , после взех да съзирам неща, които се появяваха с времето и на 40 вече много ме дразнеха.

# 574
  • Варна
Разбира се,че е индивидуално за всеки.
Имам близки приятелки, които са 50+ и са страхотни без корекции,както и такива, които са с по 10г по-малки от мен и изглеждат кошмарно.
От връстничките ми също има такива.
Така че не може да се обобщава.
Аз докъм 35 си се виждах прекрасна 😄 , после взех да съзирам неща, които се появяваха с времето и на 40 вече много ме дразнеха.

Аз лично виждам и един друг момент. От скоро следя темата, но се сещам за поне 4-5 публикувани снимки със зададен въпрос - гърдите ми малеят, устните ми криви, малки и т. н.
От коментарите на съфорумките се вижда, че или всичко е нормално или въпросните органи не само че не малеят ами големеят от прекаляване с корекцията.
Нещата са индивидуални да, но някъде има и изкривено мислене според мен.

Някой ще си зададе въпроса защо съм тук, след като съм против. Не не съм против. При някои по-рано, при други по късно, но времето остава следите си. Следя отзиви за това което ме интересува бръчки и отпускане, сега не виждам нужда но вероятно един ден. Към другите работи вежди, скули, устни и т. н. не проявявам интерес.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 01:12 от Danny_Jo

# 575
  • Варна
Категорична съм, че на 28 няма как устните да загубят обем и мисля, че повечето си правим корекции на устните не заради "изгумен обем", а просто защото искаме "малко повече". Аз съм 10 над годинките на KPP и устните са ми прекрасни и обем не съм губила, но исках да се видя с 0.5 корекция и съм доволна. Мен единствено ме притесняват фините мимически около очите, от назолабилни или глабела помен нямам засега. Смятам, че"загуба на обем", освен ако не се касае за хора приближаващи 50те,си е оправдание Hug

# 576
Вчера специално се разрових в стари снимки да видя загубила ли съм обем на устните от младини - ами не, напротив, даже са ми в по-добро състояние и то преди да сложа лекия филър.
Признавам си аз го сложих от любопитство за ‘освежаване’,  но беше толкова малко, че никой не забеляза и сега 5м след не виждам разлика и аз, сигурно вече се е резорбирал.

# 577
Загубата на обем се причинява и от промяната и на формата на лицето.В моя случай има птоза във всички точки.Кожата е плътна и тежка и тръгна надолу, което заочна да придърпва и устните - ъгълчетата, горната устна се обърна навътре.
Моят ген е такъв, бръчки нямам,но лицето отива надолу..Устните осезаемо се промениха към 40г .

# 578
  • в 1001-та нощ
Хубаво е човек да коментира за себе си, не може да се генерализира за всички. Всеки е с особеностите си. Дори едно рязко отслабване ще окаже въздействие - независимо от възрастта.

# 579
Аз съм си с птоза от 20 годишна. Имам си сланинки и това е. Структура, какво да се прави.

# 580
Момичета, дерма акт имат ли паркинг?

# 581
Имат няколко места.
Понякога можеш да намериш свободно място за паркиране, понякога всички места са заети.

# 582
Момичета, дерма акт имат ли паркинг?
Пряката слвд клиниката, посока Околовръстен път , има места да се спре.
Зад клиниката също има места, но в тегаво обикновено.

# 583
Аз май определено ще сменям Дермаакт за ботокс.
Миналата седмица сложих в чело и пачи крак и то не малко - Еми, пачият крак си стои.

Момичета, давайте предложения за лекар, който слага добре ботокс, без да те бетонира и като се сложи - да се повдигнат веждите.
Без никой от клиниката на Денкова.
При Ванеска и Михайлов как стоят нещата? Или тези Belissimo?

# 584
За първи път се включвам. Може ли препоръки за места, където слагат премерено количество филър в устните. Сложен естествено, без да се цели тенденцията за “огромни устни”. Насочиха ме към Скин Консулт, но ми се иска да видя и други мнения, тъй като те нямат в страницата си много снимки.
0,5мл как се “вижда” върху устните, естествено ли е?
Извинявайте за глупавите въпроси, не съм правила никакви естетически корекции до момента, тази ще ми е първата и леко се вълнувам и съм объркана 😄

Общи условия

Активация на акаунт