Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
0,5 на мен ще е ок, на друг ще малее, всичко е според зависи

# 586
KPP, аз съм много доволна от ботокс при Ванеска - стои естествено и ми издържа по цяла година

# 587
  • Sofia
Sunshine42, като отлични професионалистки, гарантиращи премерени и естетични резултати, нерядко са спрягани Каляшева и Мирчевска. Peace

# 588
  • София
За естествени устни - др Чилингирова в Дерма акт Simple Smile

# 589
  • в 1001-та нощ
Аз май определено ще сменям Дермаакт за ботокс.
Миналата седмица сложих в чело и пачи крак и то не малко - Еми, пачият крак си стои.

Момичета, давайте предложения за лекар, който слага добре ботокс, без да те бетонира и като се сложи - да се повдигнат веждите.
Без никой от клиниката на Денкова.
При Ванеска и Михайлов как стоят нещата? Или тези Belissimo?

И двамата се справят много добре.

# 590
А какви са цените - 250 лв на зона?

# 591
  • в 1001-та нощ
При Ванеска беше на зона, мисля, а при Михайлов е на единици.

# 592
Вероятно ще ги пробвам след няколко месеца, като гледам няма да ми държи и този път. А ефектът е прекрасен

# 593
+1 за Ванеска за ботокс и всичко останало!

# 594
При Михайлов е на единици 14/11 лв. на промоция, която пускат доста често.
Сега изчетох последните 100-на мнения и гледам не вярвате, че е възможно да се загуби обем на устните преди 30. Е, ако искате вярвайте, аз съм доказателство. 🙄
Знам, че една снимка говори, вместо хиляда думи, но в момента нямам възможност да ви покажа разликата между 19-годишните ми устни и тези на 26. Никога не съм искала повече от първоначалния обем. От тогава, поради различни причини съм била при различни специалисти за попълване и тъй като подновявам рядко (общо взето се връщам в изходна позиция), всичките възкликват “ау, ама то много ти отиват такива устни!”, ми да, отиват ми, защото са си моите! 😜
За Ванеска още ли се чака месец напред?

# 595
Здравейте, момичета, тези които са си махали бенки, от какво зависи дали ще остане белег, от начина на махане ли? Насочила съм се към Евро Дерма, при една дерматоложка там.

# 596
  • София
Момичета, някоя от вас правила ли е карбонов пилинг?

# 597
  • София
Аз съм правила карбонов пилинг и съм много доволна, зависи какви резултати търсиш, при мен помогна много за акне и имаше и освежаващ ефект.

# 598
Мен също ме интересува карбоновия пилинг, по-специално има ли ефект върху свиване на порите.

# 599
  • Sofia
Здравейте, момичета, тези които са си махали бенки, от какво зависи дали ще остане белег, от начина на махане ли? Насочила съм се към Евро Дерма, при една дерматоложка там.

Твърди се, че при премахване с лазер, остава по-малък белег, отколкото при отстраняване със скалпел.
В случай че премахването на бенката е оперативно, може да се направи интрадермален шев, вместо стандартен, с цел минимизиране риска от белези. Но май не всеки дерматолог е вещ в правенето на такъв тип шевове.
Това е, което аз знам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт