Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 587
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, имам въпрос - какво мога да очаквам от процедурата PRP? В конкретни зони ли се прави или на цяло лице?

# 646
Сега има отток, но да - разляла ти е над контура.
И на мен не ми харесват

# 647
  • в 1001-та нощ
Момичета, имам въпрос - какво мога да очаквам от процедурата PRP? В конкретни зони ли се прави или на цяло лице?

По принцип на цялото лице, или ръце, шия, деколте, скалп, но ако се третира белег - може и само там.

# 648
  • гр.София
Здравейте, момичета!
Влизам да се оплача малко...
На 21.10 бях при д-р Бабаян за плазмо + JALUPRO, (JALUPRO-то беше свършило), но се реших да пробвам “руската” нехника... голяма грешка за мен!
Гротеска съм ... ужасен кунтур, а не исках... просто съм потрес! 0,7мл улта 3 на жуведерм.
Освен това си е “вдигнала” цените доста, което няма да коментирам, но не съм очарована!

Аз пък преди 3 дни си сложих StYlage L 1ml в устните,при Снежана Манджукова.И всеедно нищо не съм слагала...а определено исках ефекта,който се е получил при теб.Нито имам контур,нито обем...

# 649
Във фейса в една група няколко жени бяха пуднали буквално страшни снимки от устни ори Бабаян. Не знам как някой може да окепази човек така. В същото време пишат и доволни...Странна работа.

# 650
  • гр.София
Във фейса в една група няколко жени бяха пуднали буквално страшни снимки от устни ори Бабаян. Не знам как някой може да окепази човек така. В същото време пишат и доволни...Странна работа.
Коя е групата?

# 651
Коя е групата?
https://www.facebook.com/groups/180760909314589/?ref=share

# 652
Не искам да прозвуча грубо, но тези устни са нелепи. Дано да спаднат .

# 653
_Dessi_,  а в скули и назолабиални имаш ли филтър? Нещо правно ли е там?

# 654
  • Варна
Не искам да прозвуча грубо, но тези устни са нелепи. Дано да спаднат .
Втората публикувана снимка от друг ъгъл е по зле, да.

# 655
Здравейте, момичета!
Влизам да се оплача малко...
На 21.10 бях при д-р Бабаян за плазмо + JALUPRO, (JALUPRO-то беше свършило), но се реших да пробвам “руската” нехника... голяма грешка за мен!
Гротеска съм ... ужасен кунтур, а не исках... просто съм потрес! 0,7мл улта 3 на жуведерм.
Освен това си е “вдигнала” цените доста, което няма да коментирам, но не съм очарована!

Аз пък преди 3 дни си сложих StYlage L 1ml в устните,при Снежана Манджукова.И всеедно нищо не съм слагала...а определено исках ефекта,който се е получил при теб.Нито имам контур,нито обем...
_Dessi_ сегашните ти устни както са направени на мен много повече ми харесват от предишните ,които си показала при д-р Манолова Hands Clap
bubu_Jane писах преди ,че бях си сложила Stylage M -1мл и ефект никакъв не видях,освен първата седмица Laughing

# 656
  • София
Нямям филър никъде освен в устните и ботокс около очите... Simple Smile
_Dessi_,  а в скули и назолабиални имаш ли филтър? Нещо правно ли е там?

# 657
  • София
Здравейте, момичета!
_Dessi_ сегашните ти устни както са направени на мен много повече ми харесват от предишните ,които си показала при д-р Манолова Hands Clap
bubu_Jane писах преди ,че бях си сложила Stylage M -1мл и ефект никакъв не видях,освен първата седмица Laughing
[/quote]
Благодаря ти, но на живо не е така! Усминката ми е променена дори... много непрофесионална работа....
Прилагам отново снимки при първото ми поставяне при д-р Мирчевска, второто про д-р Трендафилова и третото д-р Манолова:
при д-р Манолова
и при Бабаян..., като ще се снимам и след време, за да се види...

# 658
На мен при др.Манолова най-ми харесват от снимките.
Първата снимка ,отгоре-надолу, най/не ми харесват, но то много зависи кой ден са снкмани.

# 659
На мен само вторите устни /при Манолова/ ми харесват, първите и третите намирам за ужасни и чак се чудя как има хора, на които това се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт