Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 617
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ох, момичета тъкмо се бях навила да си купя пакет рубин от Дерма-акт и прочетох последните две страници.
Много се чудих между Ванеска и Трендафилова и се спрях на втората. Сега съм в изходна позиция... Вие какво мислите -  да рискувам ли или да си сложа при Ванеска филър (под очите) и ботокс (гневна бръчка)
Аз съм за Ванеска.

# 631
Днес бях при д-р Роси Денчева за премахване на една бенка под долната устна. Страшно добро впечатление ми направи като ми каза, че тя много харесва бенки по лицето, придават идентичност и че моята е дискретна. И че ще я махне без проблем, но само да си помисля добре. Попитах я за пилинг, по-дълбок, каза, че щом лекият пилинг при козметик, върши работа, не е нужно да утежняваме кожата с още киселини. И че нямам дълбоки белези и неравности. Относно гневната бръчка и това, че съм с ботокс и ретуш на месец, каза, че наистина съм я почакала доста. И че "нехващането" явно или е от марката на ботокса или от недостатъчно количество. Предложи ми да изчакам още 10 дни и ако реша, да отида да ми сложи тя, защото на този етап от поставянето все още можело.

# 632
От много време ви чета и рискувах с филър Реденсити 2 в носослъзните, аз не съм склонна към отоци и няма никакво подуване сутрин, даже под едното око ми се иска корекция след месец, там имах по-голямо хлътване. Като за пръв път се набодох и в скулите, и в устните малко, исках връщане на обемите отпреди и нищо неестествено. Първоначално се постреснах, патешка ми изглеждаше устата, но сега спадна и съм доволна. Имам една синина над горната устна, но с грим не личи. Хайдудова от Плевен е докторката, бива я. Обаче ми каза, че към външния ъгъл на очите не се работи и там хлътванията се коригирали, като се позапълнят скулите. Нещо такова мисля, че беше коментирано и от Ванеска. Четох обаче по чуждестранни форуми, че няма проблем да се сложи и там. Някой коригирал ли е тези хлътвания с успех?

# 633
i.m.i ти къде поставя Реденсити ? Аз преди 2 г. при Трендафилова и бях доволна, но вече си мисля дали не сбърках. Сега е доста по зле положението, кожата седи някак разтегната/от филъра/ поне аз така си мисля а може и да е от годините вече. Сега ме с страх да слагам пак да не стане по зле и друго си мисля тази отпусната кожа под очите вместо с филъри да се пълни дали не съм направо за долна блефаропластика.  А тези хлътвания към външният край на очите тогава не съм ги коментирала, като чели тогава още ги нямах, вече и те се появиха. При консултация с др доктор и той спомена, че в случаи е по - добре да се работи средна част на лицето с филъри и чак тогава ако има нужда под очите.
Сега в Dermallase имат дни на отворените врати и ще отида и там да направя една консултация. От там имате ли впечатления? Прегледах няколко страници, не сте ги споменавали.
А относно ботокса, който коментирахте най-вероятно е някакъв по-евтин със  занижено качество

# 634
В Плевен ходих аз, там и цените са по-добри от софийските, 360 лв. е Реденсити. Но аз си имах хлътване и загуба на обем под очите, не само сенки, така че сега кожата ми изглежда както преди години, възстановиха се обемите.

# 635
  • София
Здравейте, момичета!
Влизам да се оплача малко...
На 21.10 бях при д-р Бабаян за плазмо + JALUPRO, (JALUPRO-то беше свършило), но се реших да пробвам “руската” нехника... голяма грешка за мен!
Гротеска съм ... ужасен кунтур, а не исках... просто съм потрес! 0,7мл улта 3 на жуведерм.
Освен това си е “вдигнала” цените доста, което няма да коментирам, но не съм очарована!

# 636
  • Варна
Здравей, предполагам не ти е за първи път, знаеш, че ще спадат устните, спокойно Hug Не е грозно, според мен!

# 637
След месец ще са перфектни устните. Не се притеснявай. И сега на мен лично ми харесват.

# 638
Екстра са!

# 639
  • Варна
Здравейте, момичета!
На 21.10 бях при д-р Бабаян за плазмо + JALUPRO, (JALUPRO-то беше свършило), но се реших да пробвам “руската” нехника... голяма грешка за мен!
Гротеска съм ... ужасен кунтур, а не исках... просто съм потрес! 0,7мл улта 3 на жуведерм.
Освен това си е “вдигнала” цените доста, което няма да коментирам, но не съм очарована!
Според мен чак екстра не са, но не виждам нещо ужасно както се изразяваш, като за устни правени на 21.10.
Както са казали и по долу след месец ще са добре вероятно.

# 640
  • София
На живо са по-зле, зная, че още е рано за краен резултат, но при положение, че ясно изразих мнение, че долната искам да е по-голяма... буквално горната стърчи над долната, като козирка...
Не ми е за първи път, но тази техинка или докторка прави при мен “ръб”... ☹
Дано малко се опряви! Спирам с експериментите!
Горната снимка е с 0,50 отново ултра 3 на жуведерм, но поставен август при д-р Александра Манолова....

Здравейте, момичета!
Според мен чак екстра не са, но не виждам нещо ужасно както се изразяваш, като за устни правени на 21.10.
Както са казали и по долу след месец ще са добре вероятно.

# 641
  • Варна
Може би е сложила и в контур, затова е така, но моля те сподели пак след 2 седмици, примерно как са ти устните.

# 642
  • София
Може би е сложила и в контур, затова е така, но моля те сподели пак след 2 седмици, примерно как са ти устните.
Разибра се!

# 643
Деси, аз съм се насочила към Манолова, мисля, че тя е единствената ми надежда да ми оправи устните ☺️ Защо не я посетихте отново, а избрахте Бабаян?

# 644
  • София
Пак ще я посетя!
Просто отидох за съвсем различно нещо, но сгреших...
Ако не се опрви ще се наложи да го разградя, но съм алергична и не занм... 🙁
Деси, аз съм се насочила към Манолова, мисля, че тя е единствената ми надежда да ми оправи устните ☺ Защо не я посетихте отново, а избрахте Бабаян?

Общи условия

Активация на акаунт