Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Скарлет, май доволните сте при Чилингирова. Може това да е ключът от бараката. 🙂
Едва ли там е ключа, аз сложих ботокс именно при нея края на юли, още в началото на септември започна да отпуска, с днешна дата няма и следа от него. Беше ме хванал хубаво, но не му се порадвах за дълго. Слагах на чело и гневна. Ще изчакам още малко и определено ще пробвам в друга клиника.

# 616
  • в голямото село
И моят ботокс е при Чилингирова, по време на тазгодишната промоция и мен вече ме отпуска. Миналата седмица получих обаждане от клиниката, искаха да дам мнение за процедурата. Е изказах си недоволството от ботокса, предложиха ми да си запиша час, за да ме погледне Чилингирова, попитах ги каква е алтернативата, като съм правила ретуш и едва ли толкова скоро е удачно ново инжектиране. Отговорът беше елате да ви погледне лекар. Ами не съм ходила.

# 617
От всичко изчетено дотук, в Дерма акт не бих стъпила.

# 618
От всичко изчетено дотук, в Дерма акт не бих стъпила.
Коментира се ботоксът там.Аз съм доволна от лекаря си там за останалите намеси и на този етап не бих я сменила.

# 619
  • Sofia
Както казах, за ботокса ще пиша пак след няколко месеца, но като цяло съм изключително доволна от д-р Чилингирова - не само от всички процедури, които ми е направила, но и отношението, както нейното, така и на момичетата от рецепция. Дори ме е срам колко време стях на консултацията първия път - със сигурност поне час. Тя нито веднъж не показа нетърпение или раздразнение. Отговори на всичките ми въпроси и дори след като ми беше сложила упойката каза, че ако не съм уверена, мога ведна да си тръгна. За мен това е много показателно. Също и съм ходила след това, когато е имало промоции и тя ми е казвала, че нямам нужда от нищо в момента.

# 620
  • в голямото село
Мисля, че трябва да е напълно ясно, че негативните мнения са свързани с ботокса, а не конкретно с някой лекар. Забележки относно лекаря, който аз посетих- д- р Чилингирова- нямам никакви. Напротив, препоръчвам, изключително компетентна, обясняваща и предразполагаща.

# 621
Аз от Дермаакт и д-р Трендафилова и д-р Хаджийска съм изключително доволна. Не бих ги сменила за нищо на света.
Филърите в устните и в скулите ще ми държат сигурно и година и половина, дори и без на ги освежавам. Перфектно поставени, нито синина и поддуване.
Аз имам проблем само с ботокса и на мен не ми държи дълго там, но за сметка на това дори и да отида 3 месеца след поставяне и до ме е отпуснал, не ме таксуват, а ми се води ретуш. Харесва ми и формата на веждите, която ми става с ботокса.
Въпреки това, ако сега след този ретуш пак ми отпусне бързо, ще пробвам Ванеска или Михайлов, но само за ботокс.
На мен не ми държи и в назо гънките дълго нито филъри, нито бустер, както и в ъгълчетата на устните. Но предполагам е така, заради способността на лицето ми да се изпива и губи обем и тези зони са ми най-динамични като мимика и от там филъри бързо се изпива.
Но аз така или иначе слагам бустер на всеки 3 месеца за хидратация, така че винаги допълваме в тези зони и не ме притеснява.

Междудругото, под лявото ми око бустерът винаги за месец-два ми изчезваше и все допълвахме, сега не съм слагала от началото на лятото и си стои. Може би като се натрупа и ефектът е по-дълготраен.

Но пустият ботокс не държи, да. Аз си мисля, че е от марката, с която работят. Не вярвам да го смесват с нещо, защото щяха да го правят и с филърите. А и винаги се отваря пред мен ампулата.

# 622
КРР, и моите назо не държат дълго филър.
Попълвам регулярно.Явно си е до мимика и физиология
Надявам се да се реши проблемът с ботокса, наистина е неприятно и не е единичен случай, че да обвиним конкретен лекар
Надали след толкова реклама ще рискуват да си губят клиентите .Надявам се да се изясни проблемът.
Аз също ще си ходя при лекарят ми там, засега нямам забележки и съм оредоволна както и всички мои познати, които я посещават.
Устните ми са вече на почти 11м и все още са прекрасни, скинбустерът под очите държи от март(сложих за първи пъти двете)Така че оставам клиент.

# 623
Аз на 8ми имам час при Трендафилова и ще я питам за ботокса.
За съжаление, аз нямам други наблюдения, освен от Георгиевски, но там така ме бетонира, че после година нямах мимика и на всичкото отгоре усещах тежест и болки в главата в продължение на 5 месеца.
В Дермаакт никога не ме е боляла глава или съм усещала тежест от ботокса.

# 624
Аз също съм доволна от Дерма акт и мисля да продължа да ги посещавам. От лазера съм много доволна, сложих и малко филър и скинбустер. Била съм при д-р Хаджийска и д-р Чилингирова. Ботокс не съм слагала там, а и за сега мисля да не слагам.

# 625
Аз лично, бих сменила Дерма акт по отношение на ботокс,ако не променят нещо рабира се. Била съм и при Трендафилова и при Чилингиров, много мили синпатични.Не ми е минало през главата, че нещо държи или не по вина на лекаря, напротив кофти марка, партида или тн. Но нямам едни 500-600лв за периодично хвърляне на вятъра. Щом масово не сме доволни точно от тази услуга, силно се надявам да разберат и променят това. Лично на мен ми е по удобно да посещавам едно място за различните процедури, а не да ходя за всяко нещо при различен лекар. Съжалявам, че когато от Дерма акт ми звъняха ботокс още беше ок, и тук още не бяхме обсъждали проблема с него. Бих им казала за проблема и при следващо посещение, не толкова за конпенсация, а за да променят нещо и да сме доволни и от тази услуга. По междудругото, когато бях на ретуша и споделих, че 3дни съм имала адски главоболие, др Чилингирова сподели, че върху тях са пробвал някакъв нов ботокс от който я е боляла глава месец, така че явно търсят и нови марки и възможности.

# 626
Аз на 8ми имам час при Трендафилова и ще я питам за ботокса.
За съжаление, аз нямам други наблюдения, освен от Георгиевски, но там така ме бетонира, че после година нямах мимика и на всичкото отгоре усещах тежест и болки в главата в продължение на 5 месеца.
В Дермаакт никога не ме е боляла глава или съм усещала тежест от ботокса.
Аз винаги имам тежест и болка в главата поне месец.
Моя приятелка е така, слагала е на различни места.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 12:09 от ДХ3

# 627
Ох, момичета тъкмо се бях навила да си купя пакет рубин от Дерма-акт и прочетох последните две страници.
Много се чудих между Ванеска и Трендафилова и се спрях на втората. Сега съм в изходна позиция... Вие какво мислите -  да рискувам ли или да си сложа при Ванеска филър (под очите) и ботокс (гневна бръчка)

# 628
Аз мисля второто, както писах 🙂🙂🙂

# 629
При здравето и красотата е важно винаги да минимизираш риска и поне за себе си не бих пестила точно от това.

Общи условия

Активация на акаунт