Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 633
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
В сряда съм при д-р Росица Денкова за консултация за премахване на бенката н лицето.

# 601
  • София
Много зависи колко е голям коренът на бенката. Махах една средна на размер,но се оказа толкова дълбока и с толкова широк корен,че сега имам доста голям белег от нея. Но пък от други,които съм махала нямам. Освен едно обезцветяване на кожата,което с времето се изравнява

# 602
  • София
Мен също ме интересува карбоновия пилинг, по-специално има ли ефект върху свиване на порите.

Да, има определено,  ефектът не е вечен, но при мен се задържа доста време - може би година две, при направени 3 процедури. От тази процедура аз съм много доволна, за разлика от PRP ( т.нар. вампирски лифтинг), която при мен нямаше желаният ефект.

# 603
Благодаря за информацията за карбоновия пилинг. В интерес на истината не ми беше познат. А дали влияе на вече поставен ботокс и евентуално филър?

# 604
Аз май определено ще сменям Дермаакт за ботокс.
Миналата седмица сложих в чело и пачи крак и то не малко - Еми, пачият крак си стои.

Момичета, давайте предложения за лекар, който слага добре ботокс, без да те бетонира и като се сложи - да се повдигнат веждите.
Без никой от клиниката на Денкова.
При Ванеска и Михайлов как стоят нещата? Или тези Belissimo?
+1
43 дни след ботокс на цяло лице в същата клиника, и то немалко единици, мимиката ми и бръчките са вече над 90% възстановени.
Най-шокиращо за мен е, че възвръщането на мимиката се случи за няколко дни! А не е като да не ме беше хванало добре, бях буквало циментирана,  уви - за 3-4 седмици само.
Нещо ме жегна още при посещението ми там - млади момчета и момичета на рецепцията се държаха несериозно все едно са на купон. Преди 2 години бях много доволна и от отношението, и от ботокса там - издържа над 8-9 месеца.
400-те лева за ботокс на промоция ги броя за пари, хвърлени на вятъра.

# 605
  • Варна
Тук много жени споделяте за проблем с ботокса  в тази клиника. А обадихте ли се да им кажете? Мисля, че трябва да получат обратна връзка от всяка една от вас и честно казано да ви върнат парите или да ви компенсират.

# 606
Тук много жени споделяте за проблем с ботокса  в тази клиника. А обадихте ли се да им кажете? Мисля, че трябва да получат обратна връзка от всяка една от вас и честно казано да ви върнат парите или да ви компенсират.
Това и аз няколко пъти написах.

# 607
Действително ли си мислите, че е някаква дефектна партида, за която те може и да не знаят. Като показах на ретуша за какво бърчене става въпрос, нямаше изненада или съжаление. Отговорът беше, че е нормално и затова съм на ретуш, да се коригира. Даже влязохме в спор, че количеството първият път ми било повече от достатъчно и не вижда проблем. След 2-3 месеца ако се върне мимиката, аз ще й пиша. Но знам, че ще е "нормално" - предупреди ме още от първия път да не очаквам повече от 4 месеца. А вие - кажете, та кажете. Казвам и ще казвам. А нека другите преценят дали ще изберат това място за ботокс.

Дано поне високо набоцкания назолабиал също държи малко, че още не съм свикнала да се гледам - така приятно подчерта линията, вместо да я изглади. 🙃

# 608
Доро, нека да знаят , да не се чудят после защо пациентите недиволстват и бягат, а и пари са дадени, аз не бих си мълчала.

# 609
Аз съм убедена, че персоналът знае за проблема, но няма да реагира, за ръководството не зная. Вече споменах, че отношението при двете ми скорошни посещения беше меко казано неадекватно и тип "хайде следващия на конвейра".
Имам книжка със записани единиците, които са ми слагали в различните зони при предните две посещения. Помолих да се попълни и сега - един път лекарката и също и два пъти на рецепцията. Отговорът беше буквално:"А, за какво ви е, няма нужда, те са си същите като предните пъти..." Отделно, беше супер секретно колко точно единици са ми поставени, каквото съм чула от разговори между персонала, това зная.
Но ботоксът ме хвана в желязна хватка, факт. Не вярвам да са спестили от единици, но как това нещо отпусна напълно за 2-3 дни е мистерия за мен, не ми слагат ботокс за първи път все пак...
А най-смешното за мен е, че в началото така се бях циментирала и не се харесвах с учудения си вид, че изчетох всичко възможно в интернет по въпроса и навсякъде се твърди, че ако не си доволен от резултата, нищо не може да се направи. Чакаш си да те отпусне.
Е, отпусна ме, за няколко дни 😁 и е шокиращо рязко...

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 17:00 от Анонимен

# 610
Аз също мисля, че ме отпусна ботокса в гневната и то след месец. Сега мога да смутя някого, но го сложих при стоматолог. Идеята ми беше, че мои приятелки я посещават с тази цел от години и лично аз я познавам като стоматолог от 10 години. И че е изключително старателна и ходи на редица обучения. Аз си правя мимиката от няколко дни, преди това също не бях циминтирана, правих я, но ми се струва, че вече е в абсолютно изходна позиция. Тя ме засече случайно и ме повика за ретуш. Вече минаха 4 дни, не виждам разлика. Проблемът е, че дори и да я сменя, което ще стане на 100%, може би трябва да изчакам поне 3-4 месеца. Насочила съм се към V derm.

# 611
  • Sofia
Момичета, не знам какво да мисля за това, което споделяте за ботокса в Дерма акт... Аз си сложих за първи път изобщо там, при д-р Чилингирова през април и ми държа 6 м. Сега сложих за втори път и дори днес бях на ретуш. За тези 2 седмици не е мръднал и съм изумена как ми изчезна пачия крак и дори малко от тези бръчки под очите... Много се моля сега пак да държи минимум 6 месеца,а тя каза, че след втория път държи повече. Ще пиша пак. Аз обаче всеки път изрично моля да ми се запази някаква мимика, т.е. никога не съм била "бетонирана". Не знам дали това има значение. Не питам колко единици слага. Просто толкова съм доволна от всичко, което си правя при нея, че въобще не се замислям. И устните ми са точно както искам, въобще не си личи, че са пипани. Никой от колегите ми не забелязва нищо, просто са по-пухкави, както ми бяха преди, гледам си снимки от 20 годишна. Ефектът от Радиеса си стои от април, става все по-добре всъщност.
Като чета последните страници с този ботокс точно там, наистина се чудя какво може да е...

# 612
  • Варна
Курсовете за поставяне на филъри и ботокс са ден, два, едва ли има тридневен курс. Имам подозрения, че някои може и да не ги посещават.
Така или иначе са го платили курса, ще им дадат сертификата.

Стоматолозите нямат право да слагат филъри, камо ли ботокс.

Тяхната област за която са учили са зъби, съзъбие, венци, език...те дори нямат право да слагат филъри в устни и назолабиални.

Ако стоматологът има специалност орална хирургия, тогава вече може да слага в областта на устата. Логично е от наименованието на специалността.

Моля ви, не се доверявайте на стоматолози, дори и всичките ви приятелки да са хипер доволни.

Не случайно законодателят е преценил кой специалист може и кой не може да извършва естетични манипулации .

# 613
Скарлет, май доволните сте при Чилингирова. Може това да е ключът от бараката. 🙂

# 614
За Vderm преди време писах, че пак така ги пусна ботокс мои приятелки..не знам..Беше пак в промоция

Общи условия

Активация на акаунт