Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 36

• 65 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Не исках контур ,за мен е грозно .Ще ти пратя снимката на лично

# 676
И аз си настоявам на мнението си отпреди години, че да се прави контур е грешка. В 99, 8% от случаите резултатът е катастрофален. Разбира се, в тази тема винаги се намира някой да опонира на мнението ми, но смятам, че така правят лоша услуга на четящите. Разочарованието след това е за тях.
Black cat, не си прави контур. Не е като на фотошопнатите снимки. Не се окепазявай. После ще ти излязат с дежурното, че всичко е индивидуално , че филърите мигрират и т.н.

Аз имам мигрилал над устните, което разбрах когато се пребих на улицата и паднах по лице. Сцепих си зверски хиалуроновите устни, които в случая бяха еър бег и ме спасиха от спукване на скулата и счупване на носа ( потвърдено от хирурзите) JoyJoy
В страни от самоиронията, частта над устните ми се сцепи вертикално като баркод с 3 линии. Т.е и там съм имала обем, макар невидим и не грозен.

# 677
  • Sofia
И аз си настоявам на мнението си отпреди години, че да се прави контур е грешка. В 99, 8% от случаите резултатът е катастрофален. Разбира се, в тази тема винаги се намира някой да опонира на мнението ми, но смятам, че така правят лоша услуга на четящите. Разочарованието след това е за тях.
Black cat, не си прави контур. Не е като на фотошопнатите снимки. Не се окепазявай. После ще ти излязат с дежурното, че всичко е индивидуално , че филърите мигрират и т.н.

Ами, аз за момента нямам абсолютно никакви корекции. По принцип, много трудно се решавам да пристъпя към такива процедури и затова проучвам в продължение на достатъчно дълго време. Simple Smile Честно казано, за разлика от повечето дами, списващи в темата, на мен много ми допада т.нар. "контур", или горната устна да стои леко обърната / закачливо вирната. Моята естествена форма на устните също е такава, между другото, та просто бих целяла леко подсилване на ефекта. Не ме притеснява, че ще стои изкуствено, защото не се вълнувам от такива неща – важното е на мен да ми допада резултатът.
От друга страна, наистина рисковете от разливане над горната устна не са за пренебрегване... Expressionless Не знам дали зависи само от уменията на лекаря, извършващ процедурата, или има и други фактори, които няма как да се предвидят на 100%.
Иначе, искам нещо такова (уникално красиво стои, според мен):

# 678
  • София
Това са снимки след първите две слагания,сега след третото на живо са още по-красиви. Супер доволна съм,нямам нищо разлято и най-важното - не си личи Simple Smile

# 679
Лятото ходих за първи път в Дермаакт, поставих 2 мл скинбустер Saypha Rich в лицето. Резултатът беше страхотен! Вече минаха три месеца и реших да сложа пак от бустера. Взех пакет Аметист, който включва 2 мл Saypha Rich и филър Saypha Volume 1 мл. Филъра си го разпределих в скулите. Ами, супер стана, много съм доволна. При д-р Хаджийска бях и я препоръчвам! Нямам синини, нямам неприятни отоци! Мисля, че ще продължа да ходя при нея и в бъдеще.
Досега съм ходила при д-р Каляшева за устни и за поставяне на скинбустер, но последния път не ми хареса как ми направи устните, точно ми разля над контура, а след поставянето на бустера имах ужасни синини. Не искам да казвам нищо лошо за докторката, но просто устните наистина не ми хареса как ми ги направи последния път, а сложих малко. Добре, че вече минаха пет месеца, та поспаднаха и се разградиха, и сега са ок.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 14:56 от kalina_pehlivanova

# 680
Някой дали е правил или да е запознат с мидфейслифтинг? Някъде се съчетава с долна блефаропластика

# 681
Saypha Volume става ли за под очи?

# 682
  • София
Лятото ходих за първи път в Дермаакт, поставих 2 мл скинбустер Saypha Rich в лицето. Резултатът беше страхотен! Вече минаха три месеца и реших да сложа пак от бустера. Взех пакет Аметист, който включва 2 мл Saypha Rich и филър Saypha Volume 1 мл. Филъра си го разпределих в скулите. Ами, супер стана, много съм доволна. При д-р Хаджийска бях и я препоръчвам! Нямам синини, нямам неприятни отоци! Мисля, че ще продължа да ходя при нея и в бъдеще.
Досега съм ходила при д-р Каляшева за устни и за поставяне на скинбустер, но последния път не ми хареса как ми направи устните, точно ми разля над контура, а след поставянето на бустера имах ужасни синини. Не искам да казвам нищо лошо за докторката, но просто устните наистина не ми хареса как ми ги направи последния път, а сложих малко. Добре, че вече минаха пет месеца, та поспаднаха и се разградиха, и сега са ок.

Къде мога да видя пакетите в Дермаакт, в сайтът им не успях да ги намеря.

# 683
Saypha Volume не става за зоната под очите. Пакетите ги има обявени и в инстаграм профила на Дерма акт.

# 684
Само не запомних дамата правена при Хайдудова в Плевен, но да и кажа да си помисли добре за работа в скулите. Миналата година ме направи на хамстер. Не казвам, че работата и е лоша, но преценката и изобщо не е ок и не бих и се доверила повече. Почети, погледай, прецени и тогава се подложи на манипулации. Също така ме работи в устни с руската техника. Чудесен резултат като форма, но пак не прецени, че съм склонна към пигментация и, понеже тези множество убождания да си травма, сега около устните съм с кафява линия и е ужасно. Ботоксът ми държа 2 седмици. Да споменавам ли, че въпреки, че направи снимки, не бяха публикувани като реклама 😏. Има си клиенти, има и доволни. Тя е първата, при която преди години сложих филър в устните, и тогава не бях очарована, но нямах база за сравнение, но вече не. Майната му на парите, но изобщо не се харесвах. От миналата година ходя при друга лекарка и слагам Филорга филър. Работи добре и не обещава чудеса.

# 685
Това, което аз исках от Хайдудова, беше съвсем естествен резултат, просто връщане на обемите. Мисля, че го постигна. Формата на устните ми също е добре, аз и там исках много малко. Нямам забележки, освен че се нуждая от още филър в носослъзните, но там наистина имах голямо хлътване, а и знам, че не се слага повече от 1 мл. първия път.

# 686
  • София
Имам въпрос относно носа ти, ако позволиш. Много е красив, направо идеален според мен, та питането ми е дали си е твоят или имаш ринопластика. Ако си с рино, къде е правен?
Благодаря ти, много си мила! Нямам интервенция на носа, но като малка постоянно го стисках и притисках хахха не знам защо 😁
По-скоро е  ген.

# 687
Това, което аз исках от Хайдудова, беше съвсем естествен резултат, просто връщане на обемите. Мисля, че го постигна. Формата на устните ми също е добре, аз и там исках много малко. Нямам забележки, освен че се нуждая от още филър в носослъзните, но там наистина имах голямо хлътване, а и знам, че не се слага повече от 1 мл. първия път.
Аз исках същото и се доверих. Имах проблем, попитах за решение, тя каза филър в скули. Ок, но резултатът... Не стига, че не се реши проблемът ами и изглеждах зле. За това казвам за преценката. И за по-добро предварително запознаване с вариантите. Радвам се, че при Вас резултатът е очаквания. Жената си има клиенти и то явно доволни.

# 688
И аз нещо този път си чувствам странно устните и скулите след Трендафилова.
На горната контура е като ръб, а в скулите сякаш е прекалила и стои като поддуто. Сякаш е и разлято отгоре. Преди не ми беше така.

В същото време, аз ги правих на 9.10 (тоест преди 2 седмици), устните още са твърди. Възможно ли е на 14тия ден да има още отток? Слагах Juvederm.
Имам някаква настинка и още тогава, при слагането не ми реагираха добре устните и много се поддула.
Дано да е отток и на устата и на скулите.
Мисля обаче да пробвам следващия път Хаджийска.
Ако не - минавам на Ванеска...
Писна ми направо.

Скрит текст:

Скрит текст:

Това е моя снимка без корекции. Аз по принцип имам доста скули. Поддуването при скулите го отчитам отпред, при бузите

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 22:39 от KPP

# 689
КРР, според мен имаш загуба на обем откъм слепоочията и затова скулите не ти стоят добре. Както и при мен, същото  е. Трябва да пълня там, а ме е страх

Общи условия

Активация на акаунт