На море в Турция - тема 69

• 93 300
  • 821
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Миналата година пропуснахме почивка в Анталия и решихме да се поглезим тази година със Суено Делукс, а и ще сме с бебе и ще са ни в полза всякакви удобства.
Аз също имам резервация за Суено за началото на септември. Миналата също пропуснахме... Вашата резервация кога е? Моля и на мен концепцията.

# 616
Миналата година пропуснахме почивка в Анталия и решихме да се поглезим тази година със Суено Делукс, а и ще сме с бебе и ще са ни в полза всякакви удобства.
Аз също имам резервация за Суено за началото на септември. Миналата също пропуснахме... Вашата резервация кога е? Моля и на мен концепцията.

Имаме резервации от 29.05 и от 09.10 и двете за по 7 нощувки.

Вие кога сте?

# 617
  • София
Няма да се засечем. Ние сме от 06.09. Значи, както казва един наш общ познат, започна обратното броене☺️

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 11:02 от босоногата херцогиня

# 618
  • Бургас / UK
Здравйте отново!
Получих емейл от Дестиния, че цените за резервацията ми важат само за хора от определени държави. Опитвам се да изпратя запитване до хотела на посоченият им имейл относно този въпрос, но системата ми връща отговор, че не е намерен хоста . Не съм в България и дали това е проблема , опитах от gmail и от абв и не става. Изпратих и запитване до Дестиния. Някакви идеи или да изчакам отговор и евентуално да канселирам резервацията?...
Редактирам се 😁 Намерих нормален имейл( надявам се) в концепцията , която Роже ми изпрати . Сега ще чакам отговор ...

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 14:55 от *Чефи*

# 619
  • София
За кои страни важат резервациите? Обикновено са за всички жители на ЕС

# 620
  • Бургас / UK
Роже, за ето тези държави, това е от имейла на Дестиния.

# 621
  • Някъде в Европа...
Роже, за ето тези държави, това е от имейла на Дестиния.

Нашата е пропусната 😢

# 622
  • София
Ееее, Чефи, голям късмет си извадила. Направо не мога да повярвам.
Прегледал съм сигурно 500 хотела в Дестиниа и не бях срещал такива ограничения. Да е валиден само за половината ЕС....
Кой всъщност е хотела, да знаят и другите да не го резервират?

# 623
  • Бургас / UK
Хотела е Амара Престиж в Кемер 😁
Чакам да видя какво ще ми отговорят , ако въобще ми отговорят де .

# 624
  • София
Хотела е Амара Престиж в Кемер 😁
Чакам да видя какво ще ми отговорят , ако въобще ми отговорят де .
Чефи, е ти ме уби направо Simple Smile
Как Амара престиж, нали и аз имам резервация за него, и на нея пише, че хотелът е валиден за граждани на ЕС.
Дори сега пак пробвах резервация, за да видя дали нещо не са сменили. Излиза си абсолютно същата забележка.
Ето как е при мен от преди пет минути

# 625
  • Бургас / UK

Роже,Това ми излиза под моята резервация. Първо пише, че е само за граждани на съответните държави , а по надолу пише , че е за всички от ЕС . Аз за това и не се притесних. Но днес видях този имейл от Дестиния и за това започнах “разследване” 😁 Аз ли нещо не разбирам или не правя правилно, незнам...

# 626
  • София
Чефи, нещо не мога да разбера.
Какво разследване правиш? Ти ли си писала на Дестиния да ги питаш за кои се отнася резервацията или без да има нещо те просто са ти изпратили мейл, за да ти кажат, че резервацията ти е невалидна, защото не си гражданин на изброените страни?

# 627
  • Бургас / UK
Роже, от Дестиния са ми изпратили имейл, че тези цени са валидни за граждани на тези държави, които са на снимката. Аз имам резервация, платила съм 5% от сумата , имам потвърдителен имейл за направената резервация , но след този имейл се замислих дали на място няма да ни поискат повече пари. За това им писах да ги питам.

# 628
  • София
Чефи, а ти отдавна ли направи резервацията?
Защо чак сега са се сетили да ти пишат ми е интересно.
На мен никой нищо не ми е писал, резервацията ми е направена в края на ноември, и за пръв път виждам това условие, което са ти изпратили в мейла, че е валиден хотела само за граждани на изброените страни.
Но пък отдолу си пише, че е за целия ЕС.
Хубаво е, че си ги питала дали ще е валидна тази цена и за теб, защото наистина на място да не те изненадат.
Но наистина за първи път виждам такова условие при тях, макар да резервирам от пет години през тях....
А всички ли лица в резервацията ти са граждани на ЕС и по националност, и по местоживеене?

# 629
  • Бургас / UK
Роже, резервацията ми е от преди две седмици някъде. Аз и приятелят ми сме българи 😊
Дано да ми отговорят. Спирам , че наводних темата с проблема ми 😬
Ако не този, някой друг хотел ще намерим 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт