"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И според мен тази озлобена физиономия на Гизем хич не вещае добро. Със сигурност ще се сдуши с пислиците.
А Кимия и в РП дразнеше, ама тука дразни още повече. Уж много красива жена, а никак не може да събуди топли чувства. Очакваш коварство и двуличие във всеки момент.

# 391
Съгласна за Кимя... Много я харесвам на външен вид, обаче... Голяма е лисица... Дали някога ще я видим да играе невинна селска девственица... едва ли!

# 392
Сердар ще прави мръсни номера...тази мазна гад недна!! Пууу как ме е яд на този...
и долната, завистлива Гизем..

Ето ви това мокро пате... Heart Eyes да си оправите настроението : ))

Направо ми иде да си го залепя на вратата в реален размер. Kiss

# 393
Сердар като "беше" лекар не намери време да се срещне с Езги седмици наред, сега пък много свободен се оказа. Аман.
Да видими и от майките както да очакваме. Дано Юнал им влезе малко разум, въпреки че видяхме, че ще ни идват на гости. Отиде семейната идилия.
Жалко за Джансу и Дениз, но ще се оправят нещата, важното е да са наясно с хората до себе си.
А нашите - нямам думи, серия приказка!!! Ей така обичам, без драми и пислици, ще ги изтрая, ама дано не прекалят.
Ирем ми е изкуствена актрисата и това е, дразни ме всеки нейн жест и говора още от РП. Иначе е красива. И Гизем същата работа. Красива, но противна и тепърва ще става по.

# 394
преведен откъс
мо 11- романтическое утро Озгюра и Эзги (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246623%2F072a1779d … l_wall_-132999259

Цитат
-Даже если он не хочет ребенка, я буду рожать.
-Джансу, привет!
-Привет!
-Наши результаты поменялись...
-Как? Значит я не беременна?

Озан получил согласие.
-Г-ин, тогда я организую вечеринку
-Нет, Эзги устроилась организатором, она будет организовать.

Миленькие беседы ОзДен

-Сердар, что ты здесь делаешь?
-И тебе привет, я пришёл к друзьям

Эзги хотела позвонить и сказать Озгюру об этом, но сотрудник ей помешал

# 395
Само на мен ли с този засукан мустак Сердар ми мяза на някой революционер? Grinning

# 396
мале мале гушльо сладък................. 

# 397
Много неравна борба. Три женски пислика, два мъжки + аннетата , и в добавка Левент бей, който периодично се сеща, че е лекар и вечно върти палачинката. За капак и адвокатския шеф си пада малко пислик. На ЕзГюр и ОзДен им остава само Джансу, която сама си има проблеми за решаване, и здравия разум на Юнал бей.

# 398
Братовчедът Балки е за турското Курило. Fearful Обаче много добре се справя с ролята.

# 399
Абсолютно. Още в предната серия този безумен поглед, както и преходите от сарказъм към страх ги изигра страхотно.

Аууу, на малката дрисня чак ми идва да и забия два шамара.

# 400
В Карлуково щях да го пращам аз, ама и Курило става Grinning
Тая пък Йошка жива ли била... Мнооого плоски интрижки върти...

# 401
преведени откъси
мо 11 - Романтичный пикник от Озана (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246624%2F6f209a84d … l_wall_-132999259

мо 11 - Ревность и забота Озгюра (рус.суб)
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246626%2F8049fe26f … l_wall_-132999259

Цитат
-Джансу, если хочешь ребёнка, то можешь обратиться к ЭКО
Левент увидев Дажнсу, сбежал🤦🏻‍♀

-Ты же работаешь в кафе Озгюр. Почему ты здесь? Или что-то случился с Озгюром?
-Упаси Боже, нет!
-Лучше бы случился... Да это же шутка, мы хоть и враги, но в душе переживаем друг за друга.
-Ваши отношения мне не интересны
-Тогда почему ты здесь?
-Хочу работать на вас! Я знаю информацию, которую вам нужен.
-Я возьму тебя, но при одном условии: ты будешь работать там и доложишь мне что там творится.

# 402
  • София
Привет, девойки! Завърнах се вече и аз. До вчера си гледах морето през прозореца и слушах гларуси и чайки, а днес гледам само софийски покриви и слушам камиона, който събира боклука... Мъкааа, мъка... Но пък вие много ми липсвахте. Sparkling Heart
Гледам и аз онлайн тази вечер, но досега си мълчах, защото наваксвах с това, което сте писали докато ме нямаше... цеееели 27 страници. Добре, че имаше повечко реклами, че да успея да прочета всичко...
Добре дошли на всички нови девойки. Колкото повече навалица в общата веселба, толкова по-шарено и хубаво.
Целувки на всички... Но най-много на Джан, какво да правя, слабост ми е. Kiss Kiss Kiss

# 403
Ахахаха на Ирем-Полен й излезе късмета Grinning Grinning Grinning

# 404
Леле, леле! Левент замисля годеж с Джансу в Ла Габбия и поиска Езги да направи организацията.

Лили, привет! Hug

Общи условия

Активация на акаунт