"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 728
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз мисля, че това, че Йози е по-сдържан е от ролята. Напълно съм съгласна с това, което nikolexa написа малко преди мен. Освен това Джан и Йозге не са двама самодейци, които са се изправили там и всеки си прави каквото си реши, че да приписваме сдържаност или нападателност на единия или другия. Има си сценаристка, образите са в нейната глава най-напред и тя може да определи кой как да се държи в дадена ситуация. После има и режисьор, и той също си има виждане по въпроса. И чак тогава идва някаква степен импровизация от актьора, с която другите могат да се съгласят или не. Да не говорим, че има и продуцент и ако всички изброени много се отплеснат, той може да ги "удари през ръцете" и да ги вкара в пътя...

# 466
Момичета, малко спам от мен.
Къде мога да видя има ли нова преведена серия на новият сериал на гаджето на Йозге?

Лимонче Hug за ''Нов живот'' ,можеш да следиш за превод на руски ез. на епизода и фрагманите...
тук-https://vk.com/dizimaniana

на руски ез. ги качват на този сайт...
http://great-tv.tv/turetskie-serials/novaya-zhizn-turkish-seriess
тук също,както и МГ....https://turkru.tv/#catalog

с БГ превод го качват,където и МГ- в Любими сериали с превод....за сега има  само 1-ви еп.,2-ри беше в четвъртък,така че е рано....
тук-https://vk.com/club113691288

Благодаря 🤗

# 467
ОМГ, сега гледах сцените с Дениз и Озан, че те не са ми толкова интересни, снощи си пуснах само любимците ми Езги и Йозгюр. Хора, това е скандално! Това целувки ли трябва да са?! Ако това е представата на турците за романтична целувка, то в техните очи нашите наистина тънат в разврат, особено Езги, която без капка срам награбва Йозгюр при всеки удобен случай. Joy
Иначе песента им се получи много добре на Дениз и Озан, отиват си и като гласове, и като излъчване. Една такава много приятна нежност излъчват, чок романтик. Grinning

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 18:30 от ПiПiруда

# 468
ОМГ, сега гледах сцените с Дениз и Озан, че те не са ми толкова интересни, снощи си пуснах само любимците ми Езги и Йозгюр. Хора, това е скандално! Това целувки ли трябва да са?! Ако това е представата на турците за романтична целувка, то в техните очи нашите наистина тънат в разврат, особено Езги, която без капка срам награбва Йозгюр при всеки удобен случай. Joy

Да си дойдем на думата де Simple Smile Именно, Сега горката Йозге(актисата) си лепна име на  жена с високо либидо по чужди мъже Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 19:55 от nikolexa

# 469
https://ok.ru/video/3686468684359

Ето ви романтика без цензура

# 470
Ехааа, как се награбиха под чаршафите Grinning Значи Джан и Йозге хубаво са упражнили либидото, не знам колко пъти, пък ние кво видяхме... Flushed Тц, тц, как само си се мляскат, така личи си, че им е кеф... Да му мисли Серкан Joy

# 471
Вярно. Да не е човек на мястото на Серкан. Джан Яман да целува жена ти 😀

# 472
Аууу, е може ли такова нещо, най-хубавите моменти да отрежат! Аз се чудех защо на тази сцена в началото Джан гледа настрани, а той дебнел момента да се скрие от режисьора под завивките с Йозге за малко цуни-гуни. Добре е значи либидото, да не се тревожа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 473
Вярно. Да не е човек на мястото на Серкан. Джан Яман да целува жена ти 😀
Мхм... Джан Яман да целува жена ти под завивките... Жена ти да къпе Джан Яман под душа... Абе, не е работа това... а удоволствие Grinning

# 474
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Остави, че е работа, ами и им плащат. Joy Аз ... и за без пари бих се включила. Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

Нищо му няма на Серкан. Мелиса Аслъ Памук също е много хубава жена Wink.

Благодарско за всички гифчета с Бат` Левент и танцуващото пате. Flowers Hibiscus

Днес цял ден насам-натам, а и мъжо окупирал компа, чак сега сядам пред монитора. Харесаха ми много коментари, а ще споделя мой след няколко часа. Отивам да видя рускините какви преводи са направили.

# 475
Аз понеже не съм гледала още епизода, пускам още малко танцуващ Джано, специално за Ели

А за пословичната 'порядъчност' в дизитата - и мен винаги ме е дразнело това. Знам, все пак в Турция има цензура, но е нелепо да виждаш двама млади и влюбени само да се гледат като котки и да се прегръщат като брат и сестра, тук-таме някоя и друга суха целувчица, след което обикновено героинята (ако е добро и благопристойно момиче, така де) цапва шеговито героя и му се скарва какъв е "безсрамник" Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 21:27 от 𝕾𝖓𝖔𝖜𝖂𝖍𝖎𝖙𝖊𝕭𝖊𝖆

# 476
С Демет обаче много си отиват. Жалко, че се разсъхна работата.

# 477
На Джан са му подарили явно музикален албум "Опознай Румъния", качил го е на стори, но не знам как да го сложа тук. Аз викам, че е време да се организираме и ние и да му подарим един диск "Опознай България". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 478
Направо да му вземем самолетни билети.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт