"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
О, страхотно! Много мило ми стана, че Джан така е оценил подаръка на нашите момичета Heart Eyes На ден му подаряват купища подаръци, а той супер рядко споделя част от тях! Отличили са се „колежките”, браво! Heart

# 496
Добро утроо!

Радвам се за момичетата,които са се срещнали с Джан! Hands Plus1 Hands Clap
Чувството  не може да се опише с думи!И аз съм го изпитала преди 6 години с турска актриса Kissing Heart при срещата на сета,който беше на площад Султан Ахмет!Имам автограф и снимки с нея и групата,която бяхме,както и снимки на други акьори отдалеч и в караваните.

Purple HeartFlowers HibiscusBlue Heart

Грозде Hug,благодаря за фрагмана и озета на 13 еп. на ДЕК !  Flowers Rose И аз го очаквах тъй като по-рано през деня писаха,че ще го пуснат,но те го пуснали по нощите! Wink

Желая ви приятен релакс! HugTwo Hearts

# 497
Неделя е време за почивка, за релакс, за топло мляко с канела и шоколадови бисквитки CoffeeCookieChocolate Bar
Абе, с една дума романтика! А, какво по-романтично от любимия човек с цвете в ръка Flowers Hibiscus

П.С. айде слагам и една снимка на един не чак толкова сладък и романтичен мъж, но няма да го пренебрегваме, я!

# 498
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ТРЯБВАШЕ ДА ИМ КАЖЕМ ДА ГО ОТВЛЕКАТ!!! Rolling Eyes
Скрит текст:
Нашите момичета, как са издържали в прергръдките му... аз само като ги гледам в такава близост, ми се припада направо..  как ли са се владеели до това Изящество ..

Ето и отговора на едно от трите ни момичета:
"Не се диша...трепери се, тресеш се от вълнение💗"     Разбирам я напълно...

Вижте ги още какво са правили.. палавници Grinning

И на въпрос за парфюма му:
"Парфюмът е пълен мрак! Убийствен аромат!"
Грозде, що забрави да им кажеш? Laughing

Ако разбирам буквално отговора за парфюма, става въпрос за
PITCH BLACK New York Yankees
Скрит текст:
Само това описание на аромата намерих, но ми е достатъчно за да ми харесва. Парфюмът, който ползвам често напоследък има подобни нотки. Heart Eyes
Цитат
This perfume could be a classic scent because smell so good stay all day or night. The smell is in between wood and vanilla, very fresh. It can wear at date or office, in a sunny or cloud day.
А другият възможен е този
Full Dark Solstice Scents for women and men
Скрит текст:
На този поне има пълно описание - https://www.fragrantica.com/perfume/Solstice-Scents/Full-Dark-52541.html , доста ориенталски и силен парфюм.

Значи знаем вече какво да търсим на половините. Wink

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 13:12 от profi_1

# 499

Демет

Злати , Тенкю за прекрасните Йози и Езги и гифките Hug
Джан е голем образ как денси с пръсти и ги върти Joy

# 500
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да послушаме още малко от каравана-партито.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/119172082 … ecc08b532319c731d

Някой питаше за елека. Тук се вижда малко по-добре.

И малко аксесоари.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 13:54 от profi_1

# 501
Момичета, правя малко закъсняло включване с разбор по новините:
1) Серията беше много приятна, малко захаросано ми дойде в началото дето трите двойки бяха седнали. Да ви кажа, и на мен любимата двойка на турците Озан и Дениз ми идва много незряла. Да са на 18 бива, те на 30... Нашите сладури обаче си се държат според мен съвсем за възрастта си, като изключим лиготийките от сорта на "душата ми, милото ми, принцесата ми", но те са си в реда на нещата за турците.
2) Майката на Езге все повече да ми харесва. Ето, жената се притеснява, но е готова да жертва своите страхове в името на детето си. Другите две обаче да се държат по на положение малко като за възрастта си.
3) Като цяло серията беше весела, позитивна, модерна... Повече за чуждия пазар са я направили според мен. В Израел също ще излъчват сериала, купили са правата. Та сега имат да се харесват и на мюсюлмани, и на християни, и на евреи. Ако питате мен, правилно са се насочили към все по-ясно модернизиране на връзките в сериала.
4) Много се смях на рекламата на Пантен... не знаех, че и такива неща правят. Но нашата сладурка се справи перфектно и има и много лъскава и красива коса. Не мисля, че са конкуренция с Демет, все пак Пантен използват и други модели освен нея.
5) Деметката е уникално красива жена за мен. Много хубава. Само една забележка имам, не трябваше да си уголемява бюста, естествена по ми беше красива. Но все пак аз много я харесвам, И закръгленка, и слабичка, всякак е хубава.
6) Брей, нашенки са се снимали с Джан... За трети път? Я дайте някаква вътрешна информация, предните два пъти какви са били, впечатления. Не, че нещо, но нашите момичета всичките са много лъчезарни и красиви. Браво на тях! Аз лично никога не бих имала смелостта да отида и да си поискам автограф, предпочитам инкогнито да им се радвам пред екрана, но именно за това им правя евала, защото са се осмелили, защото са отишли много позитивни и усмихнати. Как да не се зарадваш!
6) Много благодаря за линка към целувката от Пълнолуние. Брей, Джан добре целува явно... Все си мислех, че е дърво, заради птичката и там "страстните" сцени, дето в първи клас са по-страстни. А пък то цензурата бил проблема. Други такива целувки има ли Simple Smile)))

# 502
Тази целувка също им е хубава, въпреки че нищо не може да се сравнява с първата:

https://youtu.be/LPqc3NZ6bM8
Тя също е цензурирана в сериала...
Доколкото знам, Джан май има хубави целувки и в предходния му сериал - "Любов на инат" или нещо такова, него не съм го гледала, но сигурно са страстни, тъй като е бил гадже с актрисата от сериала. Явно и допреди няколко години и цензурата не е била чак толкова строга, допускали са се и по-горещи сцени, сега обаче прекаляват.
Също забелязвам, че Джан силно люби или мрази колежките си от сериалите, но никога не е безразличен - имал е връзки с актрисите от "Любов на инат" и "Ранобудна птичка", а пък е замерил с чаша актрисата от другия сериал, който е снимал, стигнало се е чак до съд. Тъй че си мисля, че ако Йозгето не беше толкова сериозно обвързана, още по време на "Пълнолуние" щеше да стане нещо между тях, много добра химия имаха. Пък и аз намирам известна визуална прилика между героя на Джан в "Пълнолуние" - Ферит Аслан, и Серкан, гаджето на Йозге, особено когато са облечени в костюм, тъй че съм убедена, че Джан й се харесва на Йозге. Ама това са си мои фенски фантазии. HeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 503
Мисля си, че с Йозгето може и да има някаква симпатия, но като характери ми се струват страшно различни. Еджето по ми се струва като негов тип с тези татуировки, но не знам, на мен тя не ми се харесва. Много ми е изкуствена и разликата за мен поне с Йозгето и Демет е покъртителна.

# 504
Привет! Hug

Скрит текст:

нови с Демет....

Скрит текст:

По предварителни данни новия сезон на ДЕК трябва да започне на 16.09./сряда по к.TV8

# 505
И на мен не ми харесва въобще Еджето, може би защото има resting bitch face. Според мен тя може да играе само кучки, изобщо не си я представям в положителен образ.
За Джан и татуировките - ами не знам колко е негов тип заради това, при положение, че той самият в реала няма татуировки, рисували са му ги специално за "Ранобудна птичка".
Йозге според мен в реалния живот е отворена, весела и интересна личност, нали в едно интервю Серкан беше казал, че не спира да го изненадва и при тях няма рутина, вечно опитват нещо ново. Според мен е модерна жена и изобщо не страда от предразсъдъци и закостеняло мислене, след като няма проблеми да снима толкова много романтични сцени с Джан. Знаем, че някои други се правят на свети води ненапити заради предполагаемата си репутация пред турската аудитория, дори имало една актриса, която на всеослушание заявила, че не иска да снима с Джан. Rolling Eyes

# 506

Доколкото знам, Джан май има хубави целувки и в предходния му сериал - "Любов на инат" или нещо такова, него не съм го гледала, но сигурно са страстни, тъй като е бил гадже с актрисата от сериала. Явно и допреди няколко години и цензурата не е била чак толкова строга, допускали са се и по-горещи сцени, сега обаче прекаляват.

Ей ви целувката в "Любов на Инат" за която RTUK  са глобили ФОКС с 130 000 лири

http://www.diken.com.tr/rtuk-ilk-bes-saniyeyi-desteklemis-fox-tv … sahnesinden-ceza/

# 507
Защо са такива лицемери, дразнят ме...
Кървища, убийства, насилие над жени и деца - няма проблем, даже вдига рейтинг. Обаче чаша вино, нежна целувка - АНАТЕМА!!!
Иначе повечето героини ги обличат с толкова къси и разголени дрехи, чак е нелепо понякога, особено когато са уж сериозни бизнес-дами, а приличат на магистралки с разни къси шортички и ботуши над коляното (Ясемин в Любов под наем, Дерен, Полен, Айлин в Ранобудна птичка и т.н.)
Какво лошо има в една целувка, особено когато е между двама влюбени, които много са изстрадали преди да стигнат до нея? Аман, бе!

# 508
Ами хубава е и тази целувка в "Любов на инат", доста е еротична под този дъжд, а и актрисата с това бяло потниче... Сладки са, актрисата е симпатична, но на мен лично не ми харесва и не мога да я възприема с Джан, може би защото много ми прилича на Люси Дяковска... Laughing Ама значи пак са ги цензурирали, ей значи...
Обаче Джан може да е дърво в танците, но в целувките (а твърде вероятно и в други неща Stuck Out Tongue Winking Eye) е огън, все пак е Скорпион! HeartHeart Eyes

Иначе и аз се чудя как допускат актрисите да са толкова разголени. На басейн като са - увити в някакви кърпи, а пък дрехите им в ежедневието са суперкъси, една педя плат. И си мисля, те хубаво така се промотират пред чужденците, но едни испанки, италианки, които не са толкова запознати с културата им, вЕрно ще помислят, че в Турция е съвсем нормално една жена да ходи облечена по този начин. Ще вземат да тръгнат така накипрени на екскурзия в Турция и ще им се случи случка...или пък най-малкото ще се чувстват доста некомфортно по улиците там.

П.С. Джан нещо почна много сторита да пуска с Анъл - бармЕна... Сега да не му припишат връзка и с него, нали така тръгнаха слуховете за Еджето... Joy

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 18:25 от ПiПiруда

# 509
  • София
Когато гледах "Любов на инат" не четях тук и идея си нямах за тази цензура. И основните две двойки имаха някакви целувки чат-пат, ама на третата двойка в сериала, толкова им ги бяха съкратили (и то само по челото и бузките), че  в един момент не бях сигурна дали наистина по сценарий са станали гаджета или са само добри приятели Joy Виках си, сигурно актрисата е много морална и е отказала да се целува...ама съм патка Joy

Общи условия

Активация на акаунт