"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 279
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Хай, хай! Днес бяхме гости на свекито и не съм се включвала цял ден. Викам си, да не вземе случайно да види какво разцъквам на телефона, иди обяснявай, че нямаш сестра Joy ММ си ме знае, ама не е удобно пред родата му Joy

Неделно, привечерно, ви черпя с нещо сладко, сладко! За кутията долу в центъра говоря! Dango

Нимой да препишат на Джан и бармЕна афера, щото бармЕна е капариран за доки-танцьора!

Ангелите на Чарли, молА вА... Joy По-скоро Дяволите, ама нейсе...

# 511
Защо са такива лицемери, дразнят ме...
Кървища, убийства, насилие над жени и деца - няма проблем, даже вдига рейтинг. Обаче чаша вино, нежна целувка - АНАТЕМА!!!
RTUK  работи на принципа на сигнализиране. Трябва да има оплакване от накой рездразнен гражданин, че еди коя си продукция е прекалила с нещо си. И това се отнася също и за насилието , кървавите сцени,убийствата и прочее. Ямата е глобяват неколкократно за сцените с насилие и веднъж за целувка. Simple Smile Даже е като виц , обаче след като са ги глобили за целувката, в един от следващите епизоди по време на роматничен момент героинята казва "Сега няма да те целуна" Simple Smile в отговор на доносниците които толкова ги дразнят романтичните моменти. Лицемерието им е отвратително на комшиите,спор няма. Освободеното държание на Езги и Озгюр много ги дразни,  намират ги за отблъскващи и противни заради това.Сигурно ще има глоби,Има даже актьори като тоя Еркан Петеккая дето беше казал че няма да се целува с колежките си ,защото след това той не можел да се прибере вкъщи и да погледне в очите на жена си и своя син. По време на снимки се скарват с Нургюл Йешилчай тъкмо заради това, че не искал да се целуват. Ами да  играе борче тогава цял живот.

# 512
  • I Love You 3000
Здравейте, да сляза и аз малко от балкона Simple Smile
Гледам МГ главно и единствено заради Джан. Фенка му станах от Птичката, после върнах на Пълнолуние и така нататък. Образът на Джан Дивит - сериозен мъж,пътещественик и фотограф ( имам тежка слабост към фотография и фотографи) ме впечатли изключително много. Като добавим таланта , харизмата на Демет и натуралната химия , която излъчваха просто съм край. В Пълнолуние Йозге ми беше по - интересна като образ. А и може би визията на Джан с толкова много гел в косата, че да опържиш две яйца на очи , не ми допада чак толкова.

Та МГ накратко - Джан не можеше да ми стане по - хубав, ама стана. Йозге имаше един момент, в който без малко да ме откаже , ама последните две серии ме върна. Като я понесе да я пренесе от онова динги до брега направо ми приличаше все едно му е дъщеря.Толкова хилавка, беличка и дребна, че някак ме отказа да я приема като любовен интерес. Ама сега като я стилизираха малко повече, а и може би понеже избелиха и повталиха Джан Бей , по се ядва положението. Последните два епизода Йозгето ме върна много рязко към себе си. А и е някак по окумуш актриса, хич няма притеснение пред камера- евала. Професионално се отнася към работата си и излъчва увереност. А и си личи , че с Джан си се разбират и имат много дълбоки приятелски отношения. Гаджето и не изглежда и той зле и определено го знае и затова може би няма от какво да ревнува.
Пълнежа на сериала ме дразни , както винаги , та затова го прецапвам с мишката , когато не гледам онлайн.
Тези Дениз и Озан определено не съм им фен от последния епизод. Гледат се като кошути , а и двамата имат по един провален брак зад гърба си. Кой ще им повярва , че са бели, добри и непорочни?(явно само наивния им тамошен зрител). Отделно Озан бей татуиран целия от глава до пети , ама я пита като 5 годишен(както вика Левент) - Ще излизаш ли с мен? Дениз очевидно се е разделила с мъжа си , защото не може да има деца. Озан бей , защо се е развел  не мога да разгадая още. Но определено и двата образа предразполагат за едни по - зрели и сериозни хора. А те се гледат толкова срамотно , сякаш за пръв път виждат човек от противоположния пол.
Доктор Сердар - не го понасям още от АФК. Видимо пуска толкова дълга брада да прикрие факта , че прилича на 15 годишен. Ама айде моля ти се - играе доктор гинеколог.  Трябва да изглежда доста по - хигиенично, а не все едно не се е къпал от седмици.
Тьотките - от всички най - ми харесва Фитнат ( значи смятайте:laughing:) Тя ми се струваше на някоко момента , че съжалява за държанието си, но гледа да не го показва. А майката Йозгьорова , просто не мога да я търпя изобщо. Как върти тези очи , как прави едни муцуни - ужас! Минавам я на пълна газ. Къде я намериха тази актриса? Тя актриса ли е въобще? Много неприятна актьорска игра!
Кузена - пълен психар. Очаквам много от неговия образ сценарно. А актьорът едно , че изглежда тотално психарски , много добре го и играе такъв. Той е и причината да сляза и да си пиша теорията преди да са пуснали фрагмани и т.н. , че усещам как ще изляза права Simple Smile

Според мен , майката на Кузена е била влюбена в бащата на Йозгюр , ама онзи е избрал сестра й. И съответно лелята се е оженила за някакъв дето не го е обичала (няма да се очудя ако е и на сила , че те обичат такива драми и може да се наложи заради рейтинга). Родил се е този и тя цял живот го е възпитавала в завист към Йозгюр и майката и не му е дала обич. И този сега мъсти здравата. Но определено омразата се крие във връзката между лелята и бащата на Йозгюр.
Може и бащата на Йозгюр да се е захванал с лелята по време на брака си и Йозгюр затова да не вярва в любовта и да търси само физическото. Ако бащата се е върнал пак при майката , а на Кузена са му рабили семейството , сега отмъщава на Йозгюр , защото бащата вече е умрял, а Йозгюр все пак е имал здраво семейство дълго време.
Първоначално мислех , че Йозгюр е взел някоя любима на Кузена, ама по-скоро вече съм за връзката лелята и бащата.
Във всеки случай , последните два епизода най - ме кефят срещите между двамата кузени(след сцените с ГГ- даже дори наравно). Та ще помоля сценаристите да спрат да разиграват Кузена  с този и онзи, а само с Джан да го дават Simple Smile Джан се разгръща много в сцените си с него.
А муцуните му са един път Simple Smile

# 513
То тоз Еркан Петеккая дърт бе, кой толкова напира изобщо да се целува с него, че и той да се дърпа като девица... Joy

LovE_, ти описваш по-скоро историята на антагониста от "Пълнолуние", може би оттам си се повлияла. Неговият баща беше имал връзка с майката на Ферит, баща му научил и поръчал да убият любовника. Тук според мен историята ще е друга - във фрагмана психарят-брат'чед говори на баща си, че му остава малко, за да изпълни обещанието си към него - най-вероятно обещание за мъст. Според мен ще е нещо свързано с бизнесите на двамата бащи, явно този на Толга се е почувствал прецакан от таткото на Йозгюр, оттам според тях им е съсипал живота и ето ти мотив за отмъщение чрез присвояване на бизнеса на Йози.

# 514
Бащата на Толга е имал проблем с хазарта  и става длъжник на някакви мафиоти и бащата на Йозгюр плаща задължението му, но в замяна на това става собственик на къщата им. Толга не знае за това явно , за него бащата на Йозгюр си е присвоил къщата им , мисля от там е и момента за обещанието му ,в смисъл ще остави Озгюр без нищо.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 19:34 от nikolexa

# 515
  • I Love You 3000
Леле, вярваш ли ми , че бях забравила за това. Последните епизоди на Пълнолуние , не ги догледах, че много ми идваше този гел на Джан в косата , а и пак вкараха някаква свекърва. И наистина не съм разбрала , че такъв му е дерта на лошия.
Сменям си теорията тогава. Значи чичото е искал майката на Йозгюр , ама е получил завистливата сестра. Татко е научил , че тоз чичо е искал майката , получил е инфаркт и така е умрял. И може би после Йозгюр е вкарал чичото в затвора за нещо си- хазарт или т.н. И този сега мъсти.
Или пък Йозгюр е понатупал чичото и го е оставил инвалид примерно. Защото виждам , че много леко се набляга на това , че Йозгюр има проблеми с агресията. Като ги нападнаха на острова , избухна много рязко и силно. Дори Езги го погледна странно. Кузена и той си знае , че Йозгюр ще потроши всичко още преди да е влязъл.
Връзката са таткото - майката и чичото.
Само да не ми излезнат с карали се двамата за една жена , че много банално.

# 516
Когато гледах "Любов на инат" не четях тук и идея си нямах за тази цензура. И основните две двойки имаха някакви целувки чат-пат, ама на третата двойка в сериала, толкова им ги бяха съкратили (и то само по челото и бузките), че  в един момент не бях сигурна дали наистина по сценарий са станали гаджета или са само добри приятели Joy Виках си, сигурно актрисата е много морална и е отказала да се целува...ама съм патка Joy

Ааа, Дефо и Йомюш бая бая се поцелуваха, при тях също ме дразнеше колко дълго само се гледаха и прегръщаха, но сега като си припомня, при тях сякаш беше по-либерално.
Ето малко спомени:

# 517
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъпан да бия, малко ще е! Laughing Добре слязла на терена, Ети! Hug Hug
Толкова кандърми ти ударих, толкова пъти Джан само на теб пусках. Грехота щеше да е да подминеш МГ безмълвно.
А и наистина малко му се посвиха ненужно много напомпаните в началото перки на Джан бей. Сега изглежда далеч по-добре. Ами не е за устояване. smile3544   
Надявам се да имаш възможност да се включваш в онлайн гледането. Или поне да може онези страхотни резюмета да пускаш, както на НИ.

prolet_inchen, подкрепям напълно мнението ти по точки 1, 2 и 5. Peace
Скрит текст:
Момичета, правя малко закъсняло включване с разбор по новините:
1) Серията беше много приятна, малко захаросано ми дойде в началото дето трите двойки бяха седнали. Да ви кажа, и на мен любимата двойка на турците Озан и Дениз ми идва много незряла. Да са на 18 бива, те на 30... Нашите сладури обаче си се държат според мен съвсем за възрастта си, като изключим лиготийките от сорта на "душата ми, милото ми, принцесата ми", но те са си в реда на нещата за турците.
2) Майката на Езге все повече да ми харесва. Ето, жената се притеснява, но е готова да жертва своите страхове в името на детето си. Другите две обаче да се държат по на положение малко като за възрастта си.
3) Като цяло серията беше весела, позитивна, модерна... Повече за чуждия пазар са я направили според мен. В Израел също ще излъчват сериала, купили са правата. Та сега имат да се харесват и на мюсюлмани, и на християни, и на евреи. Ако питате мен, правилно са се насочили към все по-ясно модернизиране на връзките в сериала.
4) Много се смях на рекламата на Пантен... не знаех, че и такива неща правят. Но нашата сладурка се справи перфектно и има и много лъскава и красива коса. Не мисля, че са конкуренция с Демет, все пак Пантен използват и други модели освен нея.
5) Деметката е уникално красива жена за мен. Много хубава. Само една забележка имам, не трябваше да си уголемява бюста, естествена по ми беше красива. Но все пак аз много я харесвам, И закръгленка, и слабичка, всякак е хубава.
6) Брей, нашенки са се снимали с Джан... За трети път? Я дайте някаква вътрешна информация, предните два пъти какви са били, впечатления. Не, че нещо, но нашите момичета всичките са много лъчезарни и красиви. Браво на тях! Аз лично никога не бих имала смелостта да отида и да си поискам автограф, предпочитам инкогнито да им се радвам пред екрана, но именно за това им правя евала, защото са се осмелили, защото са отишли много позитивни и усмихнати. Как да не се зарадваш!
6) Много благодаря за линка към целувката от Пълнолуние. Брей, Джан добре целува явно... Все си мислех, че е дърво, заради птичката и там "страстните" сцени, дето в първи клас са по-страстни. А пък то цензурата бил проблема. Други такива целувки има ли Simple Smile)))

# 518
# 519
Чудя се какво ще е това тържество, което снимат, от което е и последната сцена зад кадър от поста на nikolexa. И всички майки там... Съмнително много ми прилича на сватба... Надявам се да не е още тази на нашите, защото в такъв случай финалът би бил близо...

# 520
  • Бургас
Здравейте, къде може да гледаме преведените серии?

# 521

https://ok.ru/video/c2701629

# 522
Ето тук например:
https://tvseriali.bg/tvseries/bay-yanlis

# 523
Чудя се какво ще е това тържество, което снимат, от което е и последната сцена зад кадър от поста на nikolexa. И всички майки там... Съмнително много ми прилича на сватба... Надявам се да не е още тази на нашите, защото в такъв случай финалът би бил близо...
Да не е откриването на новото заведение? Пък и как нашият без ръкави ще се ожени? Някак странно ми изглежда

# 524
Ами той без ръкави беше на сватбата на сестра си, вече нищо не би ме учудило в стайлинга му. Joy

Общи условия

Активация на акаунт