"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 259
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • I Love You 3000
Аз взимам всичко от Джан Дивит - коса-моса , характер, стил, дрънкулки и т.н. Само брадата ще поокастря от последните няколко серии , но през първите 40 не ми пречи, свикнах й.
Ферит с тази гелосана коса - не благодаря.
На Йозго засега му взимам само прическата Simple Smile

Аии тоз Кузен Simple Smile Нека,че искам да гледам екшън Simple Smile

# 586
Поствам това по нощите, сабалянка да си пиете кафето с този Фокусник.... : ))
Ей така..сутрешен рахат да имате, удобно и комфортно да ви е! Simple Smile

Грешници сте вие... взирате се и търсите зайчето.. знам ви аз вас.. Simple Smile

# 587
  • София
Гледам аз Новия живот и през цялото време я мисля Йозгето. Вкъщи се гушка с красавец, на работа се гушка с красавец ... Ей тъй да я наредиш най-добре...

# 588
Гледам аз Новия живот и през цялото време я мисля Йозгето. Вкъщи се гушка с красавец, на работа се гушка с красавец ... Ей тъй да я наредиш най-добре...

Simple Smile Имаше такава тема във Фейсбук . На кой ли Господ се е молила Йозгето, та в къщи да си има Серкан и на всеки 2 години да може да се нацелува на воля с Джан Simple Smile

# 589
  • София
Най-много го харесвам в сегашната му визия. Но като характер и тип мъж и аз бих заложила на Ферит Аслан. Не искам женкар като Йозгюр, нито бохем като Джан, нито ревнивец като Ялън.
От партньорките му най-близка чувствам Дафне. В смисъла на съвременна жена, с чувство за хумор, с професия, не неземна красавица, но с чар и динамика. Принудена да хитрува само заради все още липсващото пълно равноправие между мъже и жени. Не бих искала да съм наивна като Йозге, нито по-долу от него като Санем. А Назлъ ми е твърде неопитна и незряла.

# 590
Добро утроо! Hug Bell

прекрасни...HeartBlue Heart

Честит първи учебен ден на всички ученици,колеги и родители!

Програмата за цялата седмица.За петък е най-натоварен ден-връщат се и останалите сериали с нови сезони....

Приятен и успешен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 08:54 от Zlatina3

# 591
Когато ме попитат дали съм гледала Tudors...

Какво очаква човекът насреща

Какво съм гледала аз Joy

П.С. The Tudors ми е любимия исторически сериал, но след тази реклама на Джан надали вече ще се сещам първо за Тюдорите Joy

П.С. Честит 15-ти септември! Злати, ти учителка ли си? Поне така разбрах от написаното.

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде рано, рано и момичетата от фейсбук групата Джан Яман-България са пуснали епизода с бг буквички ❤
Много са бързи, машалла 👏😘

https://ok.ru/video/1599173560893

# 593
  • Плевен / София
Хайде рано, рано и момичетата от фейсбук групата Джан Яман-България са пуснали епизода с бг буквички ❤
Много са бързи, машалла 👏😘

https://ok.ru/video/1599173560893
Благодаря на екипа за превода Heart
Честит първи учебен ден Blush

# 594
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обаче никой не посочи някой от по-старите образи на Джан преди "Пълнолуние", а сигурно и мустакат си има своя чар. Joy Всички избират измежду превъплъщенията му в последните му три сериала, а на мен ми се вижда интересен и в "Любов на инат", въпреки че не съм го гледала. Някой гледал ли е по-старите сериали, да изрази мнение как е там, хубави ли са сериалите.
Аз съм с впечатление, че май си заслужават за гледане " Любов на инат", "Пълнолуние", "Ранобудна птичка" и "Мистър Грешен", но другите два май са по-безинтересни, единият - защото е дебютът на Джан в актьорството и все още е млад и неопитен, а другият...амиии...заради липсата на добро либидо между Джан и главната актриса. Joy
Всъщност му гледаме дебюта "Сърдечни работи", а там той не е в баш главна роля. Образът му и там е много хубав. Самият сериал е малко по-непретенциозен, но е направен с много топлина. Аз го харесвам.
Колкото до другия - ‘Hangimiz Sevmedik’ въпросната Селен Сойдер, с липсващото либидо, и по която се говореше, че Джан хвърлил чаша, участва в първите 21 епизода. Като я знам какво е дърво, много е издържал. След това е сменена с друга актриса - Йелиз Куванджъ, която играе с Джан до последния 40 епизод. Според информацията в  IMDb част от сцените в 16, 17 и 18 епизод на Селен са презаснети с Йелиз, тъй като и двете са посочени в ролята на Итир Йешил за тях. С Джан и Йелиз има едно клипче от сета, като са видни добрите им взаимоотношения. Не мога да го търся в момента, но не е и толкова важно. Сериалът ми се струва твърде ... комшийски. Предполагам това е причината да няма как да ни заинтригува. Това, че Джан и в него изглежда много добре, не е достатъчно. В руските сайтове се намира дублиран и нарязан на 118 серии от по около 50 мин.

Браво на момичетата от фейсбук групата и приятно гледане на тези, които си чакаха бг буквичките!

Грозде, да ти напомня, че аз пък си чакам от там да споделиш репортажите за срещата с Джан.

# 595
Благодаря за превода HeartHug

Деметка & Джано

И едни сладки, сладки фенове Laughing

# 596
Привет на всички! Hug

Благодаря на екипа за превода!

Ели Hug-да тази е професията ми!Не си ли личи? Simple Smile Понякога се обаждам без да искам,не се стърпявам!
Скрит текст:
Вече не работя и очаквам пенсия...

мисля,че не е пускано,ако е се извинявам за повторението...

https://youtu.be/Nt4TFCrfcGE

и клип с песента от епизода....

https://youtu.be/OC0EUTpfK_I

Приятен следобед! Flowers Hibiscus

# 597
Злати, личи си Hug Всичко е толкова добре подредено в постовете ти и в самия начин на изказване Blush Леля ми е учителка, даже в началото имах съмнение да не би да сте един и същи човек Joy Но тя има син и е пенсионерка вече Simple Smile

# 598
Привет

Злати Hug и аз се съмнявах за професията ти, и Еми Hug ти е колежка.. и двете подреждате постовете си като по конец : ))

Профи момичетата от ФБ, които са в ТР, не са дали сигнали, да са се прибрали (добре им е там до Джан), превода на епизода са го правили от там, до колкото разбрах..
Във ФБ ги бъзикат "и Джан не можа да ви попречи, да не е помогнал с превода🤔😆❤️" и отговора е "Даа, суфлираше ни 🤣🤣🤣" 
Забавляват се момичетата, но и на 1000км, пак са отделили от времето си, за да ни зарадват с превода.. е на това му се вика отговорни, всеотдайни и трудолюбиви момичета, всичко правят с хъс и любов, за Джан и за нас...
 Heart
Бяха споменали, че като се върнат, тогава ще разказват и показват : )) Всички ги чакаме : ))
Лили Hug е от екипа по превода, познават се, ако има нещо интересно, надявам се и тя ще ни донесе : ))

# 599
Да не са луди да се прибират Wink Голямо браво, все пак им е останал здрав разум след срещата с Джано и са помислили и за нас, и са успели и да превеждат. Аз, ако бях се срещнала с НЕГО, щях да давам заето 2-3 седмици Joy

Това го откраднах от италианките. Принцът пристигнал да събуди спящата красавица, но се оказало, че ЛОШИЯТ КРАЛ е наминал по-рано... Еми, сори!

Общи условия

Активация на акаунт