"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 203
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Новия Актьор в ДЕК женен ли е?! Само питам, защото Демет не е ... Grinning

Грозде Hug,не е! Wink И ще започнат приказки. Simple Smile
А, идеално! Аз го харесвам този момък! Ще го вземем за зет за Деметка! Гледала съм го и в лоши, и в добри роли. Допада ми. Аз не гледам ДЕК, ама нали съм на всяка манджа мерудия, да се изкажа и аз по въпроса. Щом се отнася за гаджета и сватби, там съм! Laughing

# 676

Грозде Hug,не е! Wink И ще започнат приказки. Simple Smile

Вече започнаха.. Сори! Joy

Ели ти пък и ти.. да не останеш по назад.. Grinning

# 677
  • София
А дали са закачили Джан и на магазина им в София... Thinking
Тези дни трябва да наобиколя да проверя. И ако са го закачилииии, всяка вечер ще им вися по витрините като просяче...

# 678
Лили, ще чакаме снимки. Ех, завиждам на софиянци, ще си имат плакати на Джан по улиците, а ние във Варна ще си гледаме постерите на Кварталната батка Grinning Съдба!

Скрит текст:
За тези, които не са го виждали Grinning

# 679
Коментарът на Йозге в ИГ на Джан на рекламата на Tudors.
- Ама, точно като поничка.
- Може би/Възможно : )
Grinning

# 680
А, по повод рекламата - какво означава хаштага - гьорюнорол? 

Hands Plus1Hands ClapHands Clap Грозде!  Ама леля ти Фитнат да вземе да намине по съседски и в съседния сериал  - така и така ги подкара всички неженени по домовата  книга!  

Ей, аз ако бях отишла до Истанбул сигурно от Фитнат (актрисата в ролята) и Лале Башар първо щях да взема автограф.  Кой каквото ще да говори, Лале Башар е голяма актриса, поне от това, което показва в сериала.  За пръв път я гледам и това прави впечатление.  После от актьора, който играе Толга -, снощи изгледах последната серия, - ей, как се чуплезеше на Гизем...ами,  Джан, ама нещо що не ми заблестя с актьорско майсторство в тая серия..  Някой тук коментираше, че играел вяло.  Както и да е.  Серията не беше лоша.  Имаше и мъдри мисли тук таме, а и Левент направи изпълнение.  Той изглежда се страхува от дъщеря си, а и как дърпаше кредитната карта като уж я даваше на бижутера.  Ама и какви са тия цени на пръстени - с три стаи и изглед към морето..Бре то било много скъпо да се ожениш в Турция, пък пак народа не стои неженен като някъде другаде

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 22:39 от Prinx

# 681
Гледам Тюдорс-а и мале, мале, мале!  Само една забележка имам - малко му е намачкана ризката, да вземе да я свали, да му я изгладят в следващата реклама Wink
Пък дали е добър актьор или вял, ами супер си е момчето. Кеф ти комедийни елементи, кеф ти драма, кеф ти екшън сцени.  Всичко си може.

# 682
С всичко изписано съм съгласна до тук, особено за рекламата ❤
Но няма как да не съглася, че има нещо странно в играта на Джан. Не знам дали е вяла, еднотипна или нещо такова... но ми е много позната. Все едно виждам Дивит да се е телепортирал в МГ. Същата заигравка с косата, аромата на Езги. Същите мимики, жестове в играта му. Съгласна съм, че всеки актьор си има отличителен начин на игра, но ако трябва да сравняваме Ферит Аслан, Дивит и Йози.. последните двама много си приличат, а уж са коренно различни. Изиграва ги по един и същи начин сякаш, а очаквах, че ще вкара нещо ново в този образ. Йозге я гледах в Пълнолуние, гледам я и сега, но виждам огромна разлика, за което има моите поздравления. Не знам как ще се приеме това мое мнение тук, аз много си го харесвам Джан, тук си ме знаете, той си ми е Аполон направо. Харесвам си го и в сериала, образът ми харесва, просто намирам твърде голяма прилика с Дивит, а кошничката ми с очаквания беше препълнена, че Йози ще е различен. Нещо липсва във формулата - дали е Демет и тяхната естествена химия, или той нещо се сдържа, не зная, но такова усещане ми остава. От няколко епизода си го мисля, а гледам всеки един редовно по няколко пъти.. не ме нападайте, къзлар. 🤷‍♀️

# 683
Вярно хората сме различни и всеки вижда различно нещата. Аз пък хич не виждам прилика между Йози и Джан Дивит. Освен външно, но и като герои, и като игра на Джан. Дори да повтаря галенето на косата, някак си стои различно. Може би заради самия заряд на двамата герои. Дивит е мъжкар, сериозен мъж, авантюрист. Йози си пада малко секси лигавенце. И виждам химията между Езги и Йози. Кефят ме толкова, колкото Санем и Джан. Даже, може би малко повече, защото Езги ми е по-реална като образ.

# 684
Мен пък не знам защо съвсем различен ми е от Птичката... Даже в началото се разочаровах, защото ми харесваше тази негова роля и някак не исках да се разделя с нея. Доколкото разбирам, това с миризмата го има във всички турски сериали, и в Пълнолуние я миришеше по едно време. Като Йози ми е по-детски, а Джан Дивит си беше мъжкар. Йози много говори, Дивит повече чупки правеше.
Ако имам критика, и се включвам към по-горното мнение, то е по-скоро към сценаристите. Трябва малко да го настъпят по историята, защото на няколко пъти им се губеше логиката, няма и постоянна градация на образите, а по-скоро е скокообразна. Което идва много рязко, до днес сваляч, от днес - любовник.
Но за мен Джан си играе супер. Аз пък от Йозгето като гледах Пълнолуние, там определено за мен по-добър образ направи от МГ. Но пак виня сценаристите, защото тя за мен е много добра актриса. Даже и с малко жестове и думи разкрива душата си.

# 685
Аз също си мисля, че И сценаристите имат вина при изграждане на първоначалния образ, но все пак актьора му вдъхва живот.
Иначе, говорих за начин на игра и изиграване на образа, не за характерите им. Характерите са различни, то е ясно. За пресъздаването им говорих.
Иначе аз също предпочитан Езги пред Санем, колкото и да не ми се вярва, че ще го кажа...

# 686
Ами то май за едно и също говорихме, но аз не успях да се изразя правилно. Исках да кажа, че жестовете, движенията, интонацията , мимиките на Джан при изграждането на двамата герои са съвсем различни според мен. Играе различни хора, пресъздава ги различно. Според мен той от самото начало супер се справи с вдъхването на живот на новия си герой, но именно после виждам проблемите в сценария като препъни камъка. За мен лично актьорите даже въпреки на места недобрия сценарий успяха да изградят образите си.

# 687
Това с мириса на косата е свързано с реклама на шампоан и маска, обикновено повечето актриси и певици ги рекламират. Даже го набиват на очи, Езги се къпеше с Пантен, даже Дениз я попита за косата и, а Озгюр постоянно е души. 😊

# 688
Въх, права си, Ванинка! Вярно, че е скрита реклама на Пантена. Скрита, скрита, колко да е скрита Grinning Те си рекламират шампоана, а ние търсим някакъв дълбок смисъл Laughing

Въпрос с повишена трудност! След като на Йозге ѝ е забранено от феновете на Демет да се мие с Пантен, позволено ли е на Джан да мирише косата на Йозге? Thinking

# 689
Йози е изигран по толкова различен начин.. мимики, жестове, емоционалност, характерни за Мачо.. Доколкото Дивит го играеше много тежко..тежко, мъжкар..сериозен, отговорен, моногамен .. Напълно различна игра... Изобщо се иска голям актьорлък за да се постигне тази промяна.. да не говоря за външния вид...
Гледам да стоя настрани от спорове... ама не издържах! Grinning

Хамелеон и като Актьор и като визия.. това е моето мнение!

Други актьори (няма да посочвам имена) в 5 поредни проекта играят с едни и същи жестове, усмивки.. външния вид без грам промяна, направо можеш да объркаш сериала, ако не си прочел заглавието Grinning

Всеки вижда нещата по различен начин.. с това съм съгласна : ))

Общи условия

Активация на акаунт