"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 214
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
И нещо за ДЕК... Wink.....инфото е от Бирсен

Към каста във 2-ри сезон се присъединява Енгин Йозтюрк,в ролята на Баръш!
Този герой ще окаже голямо влияние върху живота на Зейнеп.Дали ще и е колега? Thinking

# 661
Новия Актьор в ДЕК женен ли е?! Само питам, защото Демет не е ... Grinning

# 662
Много е хубав Джан! Heart Eyes Очите ми по него изтекоха под формата на сърчица. Heart Eyes

Рекламата вече се върти и по Фокс. В Туитър писаха, че са я пуснали сега по време на Вратата. Joy

Енгин Йозтюрк много го харесвам, но все като лош съм го гледала. Cry

# 663
А, добър вечер! Изтървах премиерата, ама наваксвам с гледания Joy
Какво да ви кажа... скука... Джан пак е секси, красив, неутразим, блестящ... Един път го направете грозен, за разнообразие, изненадайте ни Laughing

Хареса ми слогана - „Бъдете като Джан”. Абе, те брада ще пуснат, прическата и тена ще го докарат, бицарки и преса ще изкарат. Ризките са задълже! Обаче как ще го докарат либидото??? Rolling Eyes (любима тема за базик ми е това либидо, забелязали сте, предполагам Grinning )
Sign UnderageSign UnderageSign Underage

# 664
Няма друга такава усмивка, няма! Heart

Ели ще го докарат те до Джан.. трънки! Я го виж какъв е Тузар Nature Fire..кой би посмял  Grinning Този слоган не важи! Grinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 21:25 от grozdence.

# 665
Момичета, имайте милост. Как може да публикувате такива горещи неща вечер. Ще вземе да ми прилошее и трябва да ме карат в бърза помощ 😀

# 666
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От Тюдорс от сутринта се бъзикат - Къде мислите, че отива Джан Яман?
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/11945596 … e7528fee1aa37e0ac
Сърце не ми дава да им отговоря истината, че се е запътил при Гроздето и Ели. Joy

# 667
Момичета, имайте милост. Как може да публикувате такива горещи неща вечер. Ще вземе да ми прилошее и трябва да ме карат в бърза помощ 😀
Сутрин, обед, вечер има ли значение? Съществуването на този мъж застрашава здравето не знам, но спокойствието и разума на повечето ни участнички в темата. Аз мълча, защото все си викам, повече не може, нахвалила съм го по-по-най, и той всеки път със снимки, клипове, роли доказва противното. Е, какви повече думи да измисля. Без думи, гледам, гледам, мълча и се възхищавам на красотата, харизмата, таланта и начина, по който ги използва. Жив и здрав да е!!!

# 668
Да, то не е само красота. Има много красиви мъже, но някак не са чак толкова привлекателни. Има нещо друго в него. Някакво излъчване, чар.

# 669
Сърце не ми дава да им отговоря истината, че се е запътил при Гроздето и Ели.
Благодаря ти, че разкри истината. Мислех да отговоря, че при мен идва, но реших, че е прекалено самохвално... и да не ви дразня! Sweat Smile

# 670
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, ми аз съм си върхът на обективизма. Joy

Мама Гюлдем преди малко сподели в инстаграма си рекламата, придружена с думите:
Can gibi can gibi ol👋 nazar değmesin reklam da oğlum da şahane ❤️
Няма как да не се съглася с нея, че синът й е прекрасен. Обаче аз преди нея закачих един назар бонджук да го пази. Grinning

# 671
Сърце не ми дава да им отговоря истината, че се е запътил при Гроздето и Ели.
Благодаря ти, че разкри истината. Мислех да отговоря, че при мен идва, но реших, че е прекалено самохвално... и да не ви дразня! Sweat Smile
Евет!! Чакаме го всеки момент! Grinning Като излезем с Ели офлайн.. не се чудете! Не се знае и кога ще се завърнем.. Joy

# 672
Чакаме да ни почука на вратата Joy
Sign UnderageSign UnderageSign Underage

# 673
Джан не за първи път рекламира ризи, в интервю беше казал, че неговите са правени по поръчка от Илкер Билги и са смес от вискоза и коприна, винаги ходел с тях.
Изгледах последната серия - моето предложение е Мерич Аджеми да даде някоя идея, а дотогава да снимат мъжете от сериала плюс Тесла, историите между тях са по-интересни.

# 674
Новия Актьор в ДЕК женен ли е?! Само питам, защото Демет не е ... Grinning

Грозде Hug,не е! Wink И ще започнат приказки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт