"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 220
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Според мен и да го убеждава, и да не го убеждава, това няма значение, тъй като не става въпрос просто за връзката им. Доколкото разбирам, Толга е натопил Езги в корпоративен шпионаж и изнасяне на конфиденциална информация в полза на конкуренцията, съответно я грози затвор и компрометиране на името й като човек и специалист. Изобщо не става дума просто дали ще са заедно или не, нещата са по-сериозни от това и според мен Йозгюр не би трябвало да допуска Езги да си има толкова сериозни проблеми заради него.

# 646
Най-сладкият герой - Тесла Animal Dog

Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 647
  • София
Най-сладкият герой - Тесла Animal Dog

Обаче много ме радва колко е възпитан Тесла - стои до масата, гледа с жаден поглед шунката, но не пипа нищо докато не му подадат. Даже и с вилица се храни... Joy Joy Joy

Аз обожавам кучета. Имала съм две кучета през живота си, от които едното беше такова възпитано като Тесла. Но заслугата за това не беше моя, някак си беше самоуко.
А втората беше голяма беладжийка - само леко да отклониш поглед и шунката вече е заминала...

# 648
Лили, аз имам котарак и също е толкова възпитан като Тесла. Не прави бели, чака да му дадеш да яде. Каквото и да оставиш на масата, няма да го пипне. Обожавам животните Heart

Стори от Джан. Къде ли отиват? Thinking

# 649
Стори от Джан. Къде ли отиват? Thinking

[/quote]
Къде да отиват, да пребият Толга, като ги гледам какви са сериозни.

# 650
До колкото разбирам рекламата ще я пуснат довечера в 20,00 ч.

рекламна снимка

# 651
Гледах епизода със бг субтитри, страхотен е - романтичен, забавен, свеж! Със субтитри е съвсем различно, всичко си идва на мястото, дори моментите, които изглеждат леко cringe, когато не знаеш какво говорят, придобиват смисъл и усещането е съвсем друго. Честно казано, знаейки какво си казват, Йозгюр вече не ми изглежда толкова резервиран, а Езги да е инициативната. Дори намирам лека похотливост у него. Stuck Out Tongue Winking Eye Абе много са сладки, любимата ми двойка! Heart EyesHeart
Озан и Дениз също са ми сладки, много милички, не ме дразнят мен - аз самата още се притеснявам и срамувам с мъжете, въпреки че съм на 26 години.
Левент и Джансу са ми много забавни, Левент е голяма скица. Прилича ми много на този котак Joy:

Изобщо страхотен, лек и приятен епизод, жалко, че не може всички да са такива, на мен точно това ми се гледа. В следващия вече ще има драма, но няма как без нея.

# 652
Стори от Джан.. Подканя ни да гледаме рекламата тази вечер... 𝕋𝕌𝔻𝕆ℝ𝕊 𝕏 ℂ𝔸ℕ 𝕐𝔸𝕄𝔸ℕ
Добре, че ни напомни.. че, хич нямаше да се сетим да гледаме,
аз специално бях забравила..
Ама, че е пич.. Sunglasses

Гледайте само, за какво става на въпрос... Nerd

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 19:51 от grozdence.

# 653
# 654
Ето я!! Heart

https://www.instagram.com/p/CFNH50MhsBI/

И в Ютюб

https://www.youtube.com/watch?v=EtA7bdD_6Iw&ab_channel=Tudors

Направо е Божествен.. озвучаването кърти... а на края на рекламата ще му изям устата сладка!! Heart

Злате Hug в една минута, малко сме нетърпеливи Joy

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:13 от grozdence.

# 655
И тук за по-лесно....

Blue Heart

https://youtu.be/EtA7bdD_6Iw

Грозде Hug,нама как да не сме! Wink

# 656
Със сигурност.. 100%.. заклевам се.. тези ризки, ще се продават като топъл хляб! : ))

Направо Тудорса могат да си сменят работното време на 24ч в денонощието, без почивен ден, да наемат допълнителен персонал..  Grinning

Нова Реклама и на Йозге за ALL Magazine! И тя е прекрасна! Heart
https://www.instagram.com/p/CFM4-_tnAlg/

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 20:36 от grozdence.

# 657
Бъдете като Джан, Силен,скромен,харизматичен,мил и целеустремен. Simple Smile

# 658
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
                     Пу-пу!           
И слоганът си го бива - Бъдете промяната, бъдете видими! Приличайте на Джан Яман с Тюдорс!

# 659
И спортист Grinning плуване..волейбол.. сух, мокър.. Пълно разнообразие, има за всички вкусове и интереси Grinning  Този мъж е пожар!! Nature Fire Иска да ни умори, без време.. да си отидем млади, непорочни и красиви .. Joy

Общи условия

Активация на акаунт