"Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 53

• 46 195
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Въх, права си, Ванинка! Вярно, че е скрита реклама на Пантена. Скрита, скрита, колко да е скрита Grinning Те си рекламират шампоана, а ние търсим някакъв дълбок смисъл Laughing

Въпрос с повишена трудност! След като на Йозге ѝ е забранено от феновете на Демет да се мие с Пантен, позволено ли е на Джан да мирише косата на Йозге? Thinking
Направо като ги чух мацките да си говорят пред асансьора - Косата ми се чупи напоследък, къса се и не е здрава. Паднах от смях. Направо няма нужда от рекламни паузи, Джан си носи ризките, Йозгето си се мие с шампоана, сега и майка й ако извади някой омекотител от дамската чанта, а пък баща й рекламира застраховки за кола и сме готови Simple Smile

# 691
Ох,съвсем изостанах,а все си мисля,че със всичко съм напред!😂То реклами се снимат,на Демет гадже и намериха(не я давам аз на този русокоско),сериала МГ ще свърши,ДЕК ще започте,а аз едвам смогнах да ви прочета!😊
Виж рекламата на Джан хууубаво я разгледах,там няма изненади,Ели как да има във Варна реклама на ризи,виж на бански с два калмара и сафрид забодени от атлетичния Джан,по ми се връзва.😂Коя ли е модела,който снима с него тази реклама?😋
А относно играта им ,няма как да се повтори тази химия между Джан и Демет,които въпреки детският сценарий играха страхотно,за Йозге какво да кажа,финна дама имунизирана явно срещу неговото "либидо".😄
Интересно за партньора на Демет не се коментира и обсъжда много,явно е доста уважаван от феновете на турските сериали или аз просто не съм попадала ...?🤷‍♀️

# 692
Ако не бях фенка на Джан и не знаех, че той играе и в РП и МГ, никога не бих предположила, че са един и същи човек.
Иначе Демет в ролята си на Санем ми е слабост. Много я харесвах. Сега обаче се изненадах приятно и от Езги. Спечели симпатиите ми веднага.

# 693
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
Интересно за партньора на Демет не се коментира и обсъжда много,явно е доста уважаван от феновете на турските сериали или аз просто не съм попадала ...?🤷‍♀️
Ако имаш предвид Ибрахим Челиккол - зрял уважаван женен мъж с дете ... какво да му коментират и обсъждат?

# 694
Това за актьорската игра на Джан.. се получи малко като.. наскоро някой спомена, че е нисък и набит..

Точно като Актьор Джан много се разви... чак надскочи очакванията ни и възможностите си.. няма друг такъв образ, толкова е естествен и непринуден в играта си..  с правенето на 45678 физиономии в минута е направо факир. Толкова е упорит и амбициозен.. напредничав, с европейско мислене, изключително интелигентен и с безупречен и старателно поддържан външен вид, че направо, като почне някой, да му търси слаби места, точно в най- силните му  ... ми иде да си направя едно харакири.. и да се свършва Joy

И аз мисля като Лимонче и съм съгласна с това нейно изказване : ))
Цитат
Ако не бях фенка на Джан и не знаех, че той играе и в РП и МГ, никога не бих предположила, че са един и същи човек.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 00:04 от grozdence.

# 695
Опааа, какво става тук? FlushedOncoming Police CarPeople Cop

Иии нещичко за лека нощ! Ако ви е възможно да заспите! Misc Zzz

# 696
Ще има ашк през решетките

Споко Йози ще я спаси! Grinning

Лека нощ и от мен.. Тези двамата да ви се пресънят.. ви пожелавам дами! : ))

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 00:35 от grozdence.

# 697
А, по повод рекламата - какво означава хаштага - гьорюнорол?  

Бъди забелижим !

За Ибрахим Челиккол е слабо да се каже уважаван.На мен той ми е наред с Джан в категорията най-любими. Simple Smile Досега не познавам някой който да е останал безразличен към "Черно-бяла любов" , образите и историята които изградиха там с Бирдже.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 01:16 от nikolexa

# 698
Йозге е пуснала на стори романтична снимка със Серкан и сърце. Сладки са ми двамата, харесвам ги като двойка, но...
Смятам за глупави от нейна страна подобни демонстрации, докато снимките на сериала с Джан още текат. Неслучайно феновете винаги "гаджосват" главните герои, просто имат нужда да вярват в достоверността на любовта между двамата и търсят и следят за всеки любовен жест на екрана и извън него. С тези демонстрации на любов към гаджето обаче наистина достоверността на чувствата между двойката в сериала е инстинктивно поставена под въпрос и част от силата й се губи, ето защо и ни се струват по-вяли - просто не можем да повярваме наистина, знаейки, че не се срещат в действителност.
Когато не знаем дали актьорите са обвързани или не, винаги има сянка на съмнение, на надежда, че това, което виждаме на екран, е истинско, което го прави и още по-въздействащо. В този ред на мисли е нормално двойката Джан/Санем да е била по-успешна, именно заради съмненията за истинска любовна история между актьорите по време на снимките - сега вече дали е било така или не, и двамата разумно запазват мълчание по този въпрос. Джан постъпва много добре според мен, като пази в тайна личния си живот - така фенките могат да си мечтаят на воля и да го гаджосват наум с когото им скимне, включително и със себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
В заключение исках просто да кажа, че според мен е по-добре актьорите да се въздържат от такива демонстрации на чувства към гаджетата си в реалния живот по време на снимки на романтичен сериал с друг актьор/актриса. След това ще имат достатъчно време да показват и доказват силата на любовта си, просто сега не му е времето.

# 699
Какво ли е да си в близост до Джан Яман?! Сигурна съм, че всяка дама от тук пишещите би искала да знае отговора.. от първо лице..

Позволявам си да споделя с вас, това сладкодумно и емоционално изказване, за преживяното, от едно от момичетата от ФБ групата Джан Яман Бг, знам, че сред вас има и момичета без регистрация там.. насладете се на този искрен отговор!
Без да посочвам имена,  анонимно, дано не е нахално спрямо авторката, а на нея хиляди благодарности за споделенаото! Heart

- Не смея да попитам какво си преживяла, като беше до него без дистанция. Сигурно е тайнство, което не искаш да споделиш. ❤️

- Ама как да не искам беее💗 Проблема е, че думите не стигат! Тоя мъж е светлина...Сред толкова много хора около него, не виждах никой друг! Фитнат, Севим и Езги са минали буквално под носа ми, пред телефона и аз не съм ги видяла! Ти представяш ли си колко е обсебващ, магнетичен и открояващ се от тълпата е тоя мъж?! ....Застанах до него, той ми взе телефона и нещо не можа да се оправи с него и ми го върна да го наглася. След което опъна оня ми ти "селфи стик"(ръката си) и се почна🤣 Направи първата снимка и аз като добро дете понечих да се отлепя от него, но той ме задържа с усмивка на лице и нащрака още няколко пози🤗💗Душица златна той! Много внимавах през цялото време като полягах върху него, да не му изцапам снежно бялата риза с фон дьо тен, че язък💗После, преди още да ми е върнал телефона, му се метнах нежно на врата и го стиснах💗А как ухаеше!....Майкоооууууу 🔥🔥🔥🔥🔥Майчице, в ада ще горя🔥Адреналина бушуваше зверски, кръвта ми бучеше в ушите, но после му дадох пак телефона си за автограф....и после не помня🤣🤣🤣

Това е грешници... Не е лесно да си жена.. Nerd

Аз специално, признавам си.. докато четях си се вживях.. влезнах си във филма, взех си нужната доза приятна емоция.. Nature Fire

# 700
...
Ако имаш предвид Ибрахим Челиккол - зрял уважаван женен мъж с дете ... какво да му коментират и обсъждат?
Добро утро!☀️
Хм,да знам това,но аз имах предвид професионалната им игра в ДЕК и в този случай nikolexa ми отговори,благодаря!🤗Е,Йозге ще трябва да почака,щом се докаже ,вече спокойно ще си се плеска с Пантен.😉😄( и за мен трансформацията и от Пълнолуние и сега е WOW)
Аз ли писах,че при нас във Варна няма как да вървят ризи,е грешка!!!😄

# 701
След което опъна оня ми ти "селфи стик"(ръката си) и се почна🤣 Направи първата снимка и аз като добро дете понечих да се отлепя от него, но той ме задържа с усмивка на лице и нащрака още няколко пози🤗💗Душица златна той!

Душичка е той! Душичка! Знае как да се отнася с феновете си! Пък ще вземе телефона, пък ще се нагласи, пък няколко снимки ще нафотка, че да излезнат хубави и феновете да са доволни, а не просто да отбие номера! И всичките тези приготовление за всеки отделен фен, при все, че фенопотока е непсиращ, всеки ден! Такива "малки" жестове показват какъв е човекът! Heartbeat

Ей, го! Как се смее от сърце! Пате Animal Baby ChickAnimal Hatched ChickAnimal Hatching Chick

Пипирудке, хич не съм съгласна за това, дето написа за актьорите, личния им живот и екранните двойки. Абсурдно ми звучи Йозге да трябва да си крие любовта и връзката със Серкан, за да не дразни феновете и да имало "магия" в сериала. При все, че са заедно от 100 години. Същото се отнася за който и да е актьор. Въобще не ми пука кой с кого си ляга и се обича извън сериала. Под "не ми пука" имам предвид, че въобще не би ми повлияло на възприятията към екранната двойка. Ако един актьор участва в сериал след сериал, то значи да се замонаши, че да не вземат феновете да се разстроят... Аз не одобрявам непрестанното спрягане на екранните двойки в реалния живот, нищо, че тук не спирам да се шегувам за купона.

# 702
Добро утроо! HugTwo Hearts

Пийте си кафето с нашите сладури. WinkBlue HeartHeart

Честит празник на всички,които празнуват днес! Flowers RoseFlowers TulipFlowers Sunflower

Грозде Hug,благодаря за споделените емоции на момичето от ФБ групата. Two Hearts

Blue HeartNature Fire

Прекрасен ден ви желая с още емоции! Stuck Out Tongue Winking EyeHug

Ели HugHands Plus1

# 703
Добро утро, момичета!
Чета, чета...гледам, гледам...не мога да смогна с всичко, което публикувате.
Все още не съм изгледала до края епизод 11, но от това, което видях съм с прекрасни впечатления. Много се смях на момента с 3-та бодигарда на Толга, много забавен ми е там Йози/Джан - особено с препратката към анимационния герой Джони Браво. Братовчедът играе перфектно ролята си - изключително противен.
Рекламата гледах n-на брой пъти - убедих се, че няма друг мъж на планетата с такова излъчване, просто невероятен. Освен Джан, ми хареса и всичко друго - замисъл, музика, послание. Този човек не се захваща със случайни дейности и моето мнение е, че внимателно обмисля проектите си.
От всички негови образи аз категорично избирам Джан Дивит. Аз пък не се доближавам до нито една от неговите партньорки - Санем ми е прекалено вятърничава, Езги пък твърде емоционална и като цяло са доста встрани от моя темперамент.
Хубав ден от мен и честит празник на всички именици!

# 704
Ели, явно просто имаме различни възприятия и усещания. Аз не очаквам актьорите да крият връзките си или да се правят на разделени по време на снимки, просто съм на мнение, че малко дискретност не би навредила. Всичко е в начина, по който правиш и показваш нещата, и има как това да бъде поднесено елегантно, а не натрапчиво. Мен конкретно не ми хареса снимката в сторито от снощи, стори ми се направо грозна и пошла и това ме подразни, но това са си моите възприятия. Иначе аз харесвам Йозге и Серкан и поотделно, и като двойка, и им желая само щастие.

Общи условия

Активация на акаунт