РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 738
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
Момичета моля Ви за помощ и съвет Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131069.new#new

# 211
benip  да ти е жива и здрава дъщеричката и много много да те радва
Честит рожден ден на малката Йоанка

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНАХАТА!

ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ, ДА ПОБЪРКВА МАМА Twisted Evil!

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!

И ПОЗДРАВИ ОТ "БАТКО".  Grinning

# 213
мархаба и от мен.
отдаван не съм писала тук, но нещо животът ме позавъртя. лято, отпуски, почивки, пътувания, петра, после разни други неща, както се вижда от лентичката Simple Smile
ние сме все така - детето проклетее все повече от ден на ден, а и имам много рабора, което не ми позволява да скучая и да си повръщам на спокойствие. но ще мине и това.
оф, петранче мърморанче се размърмори, така че бягам...

# 214
Честит празник на Йоанка!
да е здрава и непослушна!!!

# 215
Честит празник на Йоанка!
да е здрава и непослушна!!!

bdbaloni baloni newsm59

# 216
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И  НЕКА ВЕЧЕ ДА ПОЧНЕ ДА СЛУША МАЛКАТА БАНДИТКА  bouquet
добре дошла и на мама stefiji Laughing Laughing ние с тебе сме се виждали на центъра Laughing  аз познавам Валката.

# 217
 wavey
Здравей!Казвам се Стефка!
 Благодаря и ми е много приятно!   
М/у другото като видях снимката ти доста се зачудих,но не се сетих...извинявай  bouquet
Много се радвам,че има такова място в нета,за майчета и съм щаслива че вече съм една от вас!  love001

# 218
  • там където ме зове сърцето!!!
baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА!
ДА Е ЖИВА,ЗДРАВА ,УМНА И ВСЕ ТАКА ПАЛАВА МАЛКАТА СЛАДУРКА! baloni

# 219
Честити рождени дни на Йоанка и  Ванката абе малко на патерица ,но нищо по-добре късно отколкото никога

# 220
Честит рожден ден и от мен на чаровната Йоанка!!! - това на много голяма патерица  ooooh!

# 221
Здравейте мами!

Благодаря ви от името на Йоанка за пожеланията. А на мамите, които са ми пожелали да не слуша и да лудува - да ви се връща!  hahaha

Ние нямахме комп няколко дни, че гръмна видеокартата, ама вече съм "на линия". Като гледам и вас хубавото време ви кара само по разходки да сте .....

Йоанка ви черпи с торта  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 15:18 от benip

# 222
Аууу пак със закъснение  Embarassed
  nbirthday  uraЧестит Рожден Ден на малката принцеса Йоанка!  nbirthday  ura
Да расте много здраво и мноооого усмихнато дете   bouquet

# 223
Да е здрава и много щастлива Йоанка   bouquet
А на мамите, които са ми пожелали да не слуша и да лудува - да ви се връща!  hahaha
Мокър от дъжд не се бои  newsm53

Набързо да ви не наоплача. От средата на септември живея в неописуема лудница:
красавицата почна втори клас... бабите се разболяха.... няма кой да я гледа - едни сложни схеми разигравах - не ми се говори...
ЛС /любимия съпруг/ се командирова в далечни градове и ме заряза да се справям сама с работа, деца и домакинство  ooooh!
малечко домъкна стомашен вирус и всички се тръшнахме... той го понесе най-зле и се наложи да тичаме до спешното / та през нощта си зарязах момичето САМО вкъщи/  там пък имах пререкания с една сестра, която отказваше да извика лекар  smile3511
... тъкмо се оправихме и техниката вкъщи реши да стачкува - по неясни причини половината електроуреди престанаха да работят  Shocked
... престана да ми пука за битовизми .... и щерката си изкълчи крака... отново по добре познатия път към спешното.... smile3512

мм-да с облекчение посрешнах ЛС, децата са здрави / е някои шинирани/, електроуредите проработиха /без ремонт/  newsm78 и аз се надявам.... МНОГО се НАДЯВАМ на другарска подкрепа за разпускане на нервите в подходяща кръчмарска обстановка  newsm03

демек среща - вечерна  newsm10
желаещи?

# 224

Ето, тортата с която ви черпи Йоанка

Общи условия

Активация на акаунт