РУСЕнски театралки- интелектуалки

• 13 754
  • 275
  •   1
Отговори
# 165

бенип скоро Йоанка ще става на две годинки-ще купонявате ли Mr. Green

Кво да ти кажа .... толкова сме затруднени финасово, че май ще се ограничим до тортата на яслата ... Sad((((
Ама няколко дни преди нас има един ПИЧ, който ще стане на 2г.Simple Smile))))) Ванко - ученикът Simple Smile))  Peace Ама майка му не си е сложила лентичка, за да си прави разни монтажи с неизвестни артисти Simple Smile)))

# 166
Ей, издъни ме, трябва да черпя сега.  Mr. Green

Тъкмо влизам да кажа, че  е възможно да отложим събитието с една седмица, ама ще кажа лично защо.
Не е за в интернет.  Laughing
Но не се знае де.  Crazy

Надявам се, че стана ясно какво искам да кажа.    Shocked

# 167
Липсва ми социален живот, пишете за някое кафе де!

Аз утре имам среща през Вимес в 9:00 с пухи - ако някой иска да заповяда.

# 168
  • Русе
Мили мами,кажете къде в района на Старата поща има детска кухня? Praynig
Наблизо е ясла №1 и там има детска кухня. Адресът е на ул." 19 февруари", не знам кой №, но като тръгнеш от старата поща по уличката, която минава край бившата сладкарница "Валя", сега магазин за кабели мисля и дворецът на Фердинанд отиваш право там. Сградата е голяма, там се помещават детска градина и ясла.

# 169
Липсва ми социален живот, пишете за някое кафе де!

Аз утре имам среща през Вимес в 9:00 с пухи - ако някой иска да заповяда.

а, много късно тая среща. по-рано не може ли?  smile3534
заинтригува ме newsm03. ще ти звънна на гесемето.

# 170
Ооо Верги как е Ванката с яслата  ::football:Confused
Бейби когато си свободна ми дрънни или аз,че много ти задържах диска   Embarassed

# 171
Верги ме прати ептен у гъбите  Shocked ... пък и на кафе не мога да се класирам в следващите дни ...  Cry  пак ще опусна клюките...

# 172
Верги ме прати ептен у гъбите  Shocked ... пък и на кафе не мога да се класирам в следващите дни ...  Cry  пак ще опусна клюките...

хм, а аз какво да кажа... не е лесно човек да се върне на работа (при това на 2 места) след толкова време у дома, съвсем изтървах клюките

# 173
Бъчи, моите съболезнования относно кончината на щастливите ти свободни от работа дни!!!

# 174
Деца мои, утре ако някой е свободен и иска да дойде да пием уиски със сладки да ми се обади на гсм. В нас съм и съм фрии, пълна с алкохол и шоколад.  Mr. Green

Бъч, избягай от работа.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 22:34 от Вергилия

# 175
Деца мой, утре ако някой е свободен и иска да дойде да пием уиски със сладки да ми се обади на гсм. В нас съм и съм фрии, пълна с алкохол и шоколад.  Mr. Green

Бъч, избягай от работа.

хм, утре по едно изключение свършвам в 12.05, колко си пълна?

# 176
Всеки момент ще ми свърши нета.
Само след 11 трябва да ида до АлМарт за торта, иначе съм в нас, свободна и нямам срещи и раздели с никой.
На гсм ми се обади.

# 177
# 178
Хей, Верги, утре на моят мъж баба му (демек прабабата на Влади) става на 80 год-да е жива и здрава жената, и да се радва на още правнуци  bouquet.
 Дай да слеем купоните. Joy Joy Joy

# 179
Честит рожден ден на големия сладур ВАНКО!!!
желая му щастливо детство, сестричка и дано мама е избрала най- вкусната торта !!! newsm59 smile3510

Общи условия

Активация на акаунт