Против акне/пъпки по лицето 11

• 59 717
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Аз по принцип използвам оризово мляко, ако трябва да готвя нещо с мляко. В ДМ има много хубаво соево мляко за кафе и капучино, но аз избягвам да консумирам соя заради щитовидната жлеза. Не съм пробвала бадемово, но ще пробвам как е с кафето.

# 421
  • Пловдив
Аз незнам с какво да заменя млякото в закуската на тийна у нас...? Яде мляко и зърнена закуска...а искам да ги спре, обаче кво за бързо да хапва?

# 422
Ами зърнената закуска се получава много добре с оризово мляко.

# 423
Заместете с бадемово, овесено, оризово или кокосово мляко. 1 литър излиза скъпо спрямо прясно мляко на Верея, но и мен спряха да ми излизат пъпки.
В прясното мляко е бъкано с хормони и като цяло прясното мляко не се препоръчва за пиене при акне/мазна кожа.
Соевото не го препоръчвам.
Кокосовото в нашето семейство най-много се харесва и е най-вкусно.
Овесеното пък много засища.

# 424
  • Пловдив
Мерси!
Ще проверя къде какво има..

# 425
Аз имам непоносимост към прясното мляко, купувам безлактозно такова от Kaufland и Lidl, може да пробвате да видите дали ще ви хареса. Имайте предвид обаче, че сладни малко повече, заради добавената лактаза.

# 426
Здравейте ! Някоя използвала ли е този тонален крем на Tiande ? Търся някакъв такъв крем,покривен,да не запушва порите. Досега винаги съм се притеснявала да ползвам фондьотен,защото съм с проблемна кожа и да не влоша нещата,но ми се иска да ги прикривам с нещо.

# 427
Попринцип прясното мляко не е полезно за големи хора, особено пастьоризираното, не само за акнето но като цяло. Хазяйката ми е биолог и постоянно ми повтаря да спра прясното мляко и колко е вредно то за хормоналния ми дисбаланс. Ноо съм присърастена, опитах какво ли не, е нищо не е същото. Опитах и адаптирано, най-различни видове, детегледачка съм и имах възможност да опитам почти от всичко, но няма такава гадост, не знам децата как го пият. Факт, че е вредно, но то вече кое не е...

# 428
Момичета, някой има ли мнение за матиращия крем-гел на Здраве? Може ли да се използва като хидратиращ крем?

# 429
  • София
Незнам за крема,но от лосиона на Здраве не съм доволна.Нищо и половина.Взех си Зинерит и Скинорен,лосион на Биодерма зеления(от него поне съм доволна),маска от Зоя(началото на темата някой я похвали),маска с Бяла хума пак от Зоя,маска и крем Талодерма(и от тях съм доволна) и борбата продължава...

# 430
Взех си Зинерит и Скинорен
От къде си взе Зинерит? Поне от една година го няма от аптеките, а от скоро и Скинорен е изчезнал. Да не би да са ги върнали?

# 431
Скинорен откъде? Аз иначе см много доволна от маската на Талодерма за акне. Кой техен крем ползваш?

# 432
Здравейте! 1 месец вече приемам противозачатъчни и акнето ми се поуспокои. В момента не се мажа с нищо. Ще ми препоръчате ли бюджетно кремче? А нещо за белези? Hug

# 433
Ако става въпрос за петна, аз съм много доволна от Мелабел Форте. Той е три пъти по-силен от обикновения Мелабел и се нанася само върху петното с клечка за уши. От един месец го ползвам и почти ми заличи едни доста тъмни кафяво-лилави белези на брадичката, които имам от половин година поне. Но за ако става въпрос за вдлъбнати белези не знам какъв продукт би могъл да помогне. Аз имам 4-5 вдлъбнатинки и съм обнадеждена, че може и да се свият, защото са още пресни, но не знам с какво да ги мажа.

# 434
На мен ми предписаха тези два крема, предвид бременността и доста се укротиха нещата

Общи условия

Активация на акаунт