Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 9- ма тема

• 55 437
  • 831
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Закупени за 1100 £ на кв.м. Сега го продават по 900€. Визирам централна част.

# 121
  • Варна
Тези явно продават. Има схеми на етажите, но са с лошо качество.

http://www.accentinvest.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B6%D0%B … %BD%D0%B5_bg.html

"но са с лошо качество."
Защо мислиш, че са с лошо качество.???

Защото не мога да видя за определен апартамент точните размери на стаята.

# 122
И ако имаш хартийки какво? Кой луд ще си държи парите в левове или в евро на сегашното време? Затова и каквото се построи ще се продаде. Криза може и да има, цените може и да паднат, но в един момента ако се окаже, че парите не са това което са?

Ами купувай кво чакаш, аз съм от тия лудите дето си ги държим в Евро в банката Grinning

# 123
  • Варна
Няма нужда да ме подканваш, аз каквото говоря го и правя. След време пак ще си говорим и ще видим кой е бил прав и кой не. Евро или лев все тая.

Вивиана, а твоето нищо не значи. Може хората да са купили надценен имот. Аз гледам усреднени цени във Imot.bg и не са мръднали. Пък и както посочих в горен пост имот се взема за дълъг хоризонт от време. Не да купиш днес и да продадеш утре.

# 124
Пък и както посочих в горен пост имот се взема за дълъг хоризонт от време.  

Ето тука си много прав "имот се взема за дълъг хоризонт от време." но не ти пречи да изчакаш и да го вземеш по евтино нали? или парите нямат значение Grinning
Иначе спад има, ДА не голям за сега но има Wink

# 125
  • Варна
Не, че парите нямат значение, но съм си преценил, че чакането няма да работи в моя полза по много причини. Не поддържам мнението, че ще паднат имотите. Като излезе нещо хубаво и вземам. После и да чакам и да има евтино, първо че губя време, което е пари и второ за какво ми е евтино, но гадно? Отделно една година наем да речем си е средно 4000-5000лв. И това е важно за сметките.

# 126
Да знаете нещо за строежа в Младост на мястото на Бурлекс. Чух че се капарират апартаменти. Адрес май ще ги предлагат.

# 127
Да знаете нещо за строежа в Младост на мястото на Бурлекс. Чух че се капарират апартаменти. Адрес май ще ги предлагат.
Ти не си ли купи вече?

# 128
  • Варна
Off...
Някой път има коментари, които направо ме оставят без думи...

# 129
  • Варна
Колеги, търся малко информация.

При нас в панелката в общите части(мазите) има чешми - съответно ВИК-то си пише по известаната наредба "номер 4"  6-7-8 кб всеки месец и ни ги разпределя справедливо на живуващите Simple Smile

Обаче, един познат в новопостроен блок (2019г) с електронни водомери (с дистанционно отчитане)  ми каза, че също имат разлики по 4-5-6 кб всеки месец и им ги разпределят.

Някой в новопостроена сграда с ел. водомери има ли същия проблем?  Чудя се дали е случайност или грешно съм вярвал, че ел. водомери решават този феномен.

# 130
  • Варна
Фрея, има телефон на сайта на Ай Ви Сейлингс, звъниш и питаш и после да споделиш тука.

# 131

Някой в новопостроена сграда с ел. водомери има ли същия проблем?  Чудя се дали е случайност или грешно съм вярвал, че ел. водомери решават този феномен.
Нищо не решават дистанционните водомери.Те са за улеснение само отчитането. Загубите си се начисляват.  Пак има разлики.

# 132
Ако има консумация в мазите например. Да речем имате си градинка, миете си колите, правите си зеле.

# 133
Ние имаме дистанционно отчитане на водомерите само на топлата вода ( имаме  по два за топла и студена  общо 4водомера) . Винаги сме имали и изравняване.

# 134
Има ли някой отзиви за "Империал палас"?

Общи условия

Активация на акаунт