🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 1

• 22 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ще има ли публика, както в предишния сезон? Пожелавам успешен сезон и дано не се налагат извънредни прекъсвания, както между другото се случи с Маскираният певец, Австралия тази година.
Те капките не спряха, а тук където никой с никого не се засича е абсурд да спрат. Иначе ще има публика, на 50 процента. Дори има игра, наградата е покани за лайфа.

Като цяло на Кремена идеите са добре, но реализацията й беше...сиромашка. Можеше да направи много по-богати и лъскави маски с правилните материали и за по-малко пари. Лъва наистина беше от най-несполучливите, ето го руския лъв, който има само една маска по-специална, но въпреки това стои наистина като лъв:
Скрит текст:

# 61
  • 221B Baker Street
Нашият Лъв ми харесва в пъти повече! Руския е прекалено кичозен и натруфен, както всичко руско, между впрочем! Да, те са царе на пищността и разточителността, което не значи задължително по-красиво... Напомня ми на сериала по НВО "Велика", на който се смея от сърце! Grinning

# 62
Нашият лъв малко на губер на мен ми приличаше, като сътворен от второкласник в час по трудово.
Дано тази година има по-грандиозни костюми, и ярки образи.
На мен Розата много ми харесваше, при все, че Жана не ми е любимка. За Къци се отнася същото.

# 63
Не беше зле костюмът на нашия Лъв. Австралийският е грозен и проскубан.

Скрит текст:

Ето го и американският.

Скрит текст:

Ето го и нашият. Ами не е зле.

Скрит текст:

# 64
Американският ми харесва. Да не говорим гласът какъв страхотен беше. Браво на щерката на Деми и Брус.

# 65
Ще гледам само щото махнаха Рачков Simple Smile

# 66
Най-вероятно Рачков е вербуван от Слави.
Нали имал планове,за които ще разберем скоро.Съмнявам се да е при Трифонов.Работили с него казват,че бил нервен,авторитарен и много стиснат.Рачков и Халваджан са приятели,а и този продуцент,освен с разбран характер,бил много ларж.Водел приятели и работещи за него по почивки за собствена сметка.

# 67
  • Испания

Публика - 50%. Времетраене - 3 часа. Единствено в България е на живо.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 15:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 68
  • 221B Baker Street
Ами, нашият Лъв си изглежда най-лъвски! Simple Smile

# 69
  • Испания

Вече беше написано.

Този сезон Рачков няма да е водещ. Зуека ще си партнира с Геро.

Цитат от прессъобщението им:
"Миналата година Зуека радваше публиката в студиото и зрителите на шоуто пред екраните заедно с Димитър Рачков, чиито нови бъдещи творчески планове с NOVA ще станат явни скоро."

Нашите костюми и маски бяха чудесни. Изобщо не мога да се прехласна към чуждите, показани тук.

# 70
Аз съм за промяната, не може всичко в телевизията да бъде все с едни и същи муцуни.
На Рачков, не знам защо, но много му се позволяваше в ефир. Същото предаване с една лека, да я наречем "цензура", или изрязване на прекалените импровизации ще изглежда по съвсем друг начин.
Сега на Зуека ще му бъде по-трудно да излезе от с години наслагван маниер на водене на шоу. И изобщо той трябва да разчупва онзи свой образ от тандема с Рачков-Зуека. Както след успешна роля на актьор, всички го свързват с точно тази роля.
"Господари на Ефира" се опитваше да доказва, че всеки може да води/партнира със всеки. Да, но с различен успех.
Според мен направо да сложат нова двойка.

# 71

Вече беше написано.

О, така ли? Пропуснала съм.

Доста е логично, проследявайки хронологията на събитията.
Ще видим.
Скоро.
Може би ежеседмично, а защо не и ежедневно да се изяваява по 7/8. С шоуто си.

# 72
  • Испания
Пише: нови бъдещи творчески планове с Нова.

# 73
  • España
Аз съм разочарована ... Иначе , харесвам и Геро , и Зуека по отделно , но тандемът  “ Зуека  и Рачков” е като Маркс и Енгелс; братя Аргирови ; Пижо и Пенда; Макс и Мориц; Джин и тоник ....Не, че няма да гледам, но “няма да е същото”. Плюс това, Геро , според мен, най-добре си партнира с Малин , със Зуека или Угрински , има нещо , което леко ме подтиска .

# 74
  • Испания

Маскираният певец

Репетициите за довечера вървят с пълна скорост! 😎

Шоуто ще е невиждано! 🤩

20:00! NOVA!
📺

Общи условия

Активация на акаунт