Тренировки в домашни условия - 106

• 45 128
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Somewhere far away
Измерих се и о чудо.  Качила съм!
 Според мен се дължи на протеина. поне аз не виждам друга причина. Преди година ядях предимно боклуци , фаст фуд, пици , мици, яко бързо въглехидрати и не качвах - а сега когато почнах да внимавам какво ям и  махнах вредните храни  от ежедневието си /с изключение на чийт дей един ден в седмицата, но днес примерно съм цял ден на плодове и зеленчуци / - сега качвам.  Flushed

# 121
  • Бургас
Следобед писах от телефона, бях на плажа и не успях да видя снимките.
Пайла, бих убила за такива ръце. Страхотна си.

Тази вечер направих една тренировка за цяло тяло с тежести и вече се чувствам определено по-добре.
Продължавам да чета как да си направя тренировъчен план.

Често срещам в статиите и клипчетата препоръки да се пият определени напитки по време на тренировка, ВССА, йонни и др. Вие какво пиете? Дали има смисъл да се взимат такива напитки?

# 122
  • Somewhere far away
Йен, аз понякога си взимам от тези Изо спорт или Oshee , но ги пия сутрин вкусни са и ми дават енергия. По време на тренировка си пия чиста и проста  вода /тренирам след 18ч/.

# 123
Deathcrush, може да си споменавала, но не помня. На колко години си?

# 124
  • Somewhere far away
Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 20:58 от Deathcrush

# 125
Зависи как се тренира. Има си смисъл и от Глутамин, и от ВСАА.
Йонти при многочасово и продължително потене, заради електролитния баланс.

# 126
Може да звучи странно, но според мен разкарай всичко. Спри всякакви добавки и дай време на организма ти да рестартира.
Имам сериозните опасения, че имах влияние в цикъла и други проблеми заради прием на добавки на своя глава. След като ги спрях, цикъла се нормализира.

# 127
63/67 - почивка, само една кратка йога от Бохо - https://youtu.be/OO51xniCqDs
62/67 - 6 км бягане + йога от Боховците - https://youtu.be/YCEtPI3dk2U

Пайла, Агент, прекрасни сте!

Джери, купи ли нови маратонки?

Ризова, не се карай с мъжа, започвайте нова програма!

# 128
  • Бургас

Значи йонни не ми трябват, тренирам макс 70-80 мин. ВСАА с какво биха допринесли, по-бързо сваляне на тегло, покачване на мускулна маса? За глутамина разбрах, но аминокиселините малко ме объркват.

# 129

Значи йонни не ми трябват, тренирам макс 70-80 мин. ВСАА с какво биха допринесли, по-бързо сваляне на тегло, покачване на мускулна маса? За глутамина разбрах, но аминокиселините малко ме объркват.

Ето тук е много добре обяснено от наше момче, българче:
https://www.bb-team.org/articles/4324_verizhno-razkloneni-aminokiselini-bpak-bcaa

# 130
Йен, BCAA подпомагат възстановяването на мускулатурата. А някои от тях са и чудесни хидратанти, което е особено полезно при дълго кардио, като тичане или каране на колело дълго време. Когато ги пия по време на колоездене или след това намаляват жаждата ми. За останалите предполагаеми ползи не мога да кажа - аз избягвам редовна употреба на много добавки, само при истинско натоварване ги пиех. Сега вече нищо не приемам, защото не виждам нужда, а и защото леко се притеснявам за бебето.

Мятам се на тренировката и нямам търпение. Ако ви снимам средата, в която ще тренирам ще паднете, обаче... това е. Все пак се радвам, че си разчистих малко площ. Бегачът търчи някъде из планината и аз бързам преди да се е върнал и да ни е завъртял ремонта Simple Smile И най-много се радвам, че на прага на 8 ми месец продължавам да спортувам. Две обрщания си дадох - да спортувам и да не кача много кила. С второто сме пълен провал с бебока (вече са около 20 нагоре), но поне първото го поддържам Wink Спор(т)ен ден, момичета.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 14:01 от Анонимен

# 131
  • Somewhere far away
Днес ми е чийт дей и почивка.
Планирана е една хубава разходка, след това пилешки гърдички на фурна - и за десерт нямам търпение да се поглезя и със сладоледа, който ме чака самотно в камерата!  Grinning

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 14:01 от bubanka

# 132
От мен днес много бавни 4км регенериращо бягане, и час йога на слънце на балкона с фокус крака и таз.
Сурия Намаскар 5А + 5В са нещо вълшебно. Two Hearts

# 133
За днес комбинирана тренировка на Памела Р. Дупе, корем и фат бърн.
https://youtu.be/VddSvgcmBz0
Последните 5 мин бяха разтягане.
Момичета вие разтягате ли? Аз не и когато го правя ми е супер некомфортно , особено задните и страничните части на краката .

# 134
  • Somewhere far away
Аз разтягам. Не от онези дългите половинчасови сесии, но 5-10 мин разтягам, усещам че имам нужда и така се чувствам по -добре след тренировка .

Другата моя любимка току що е качила видео - разтягане и мобилност 30 мин.
https://www.youtube.com/watch?v=aXvpKPfaYeE&ab_channel=HealthyFitwithTy

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 13:11 от Deathcrush

Общи условия

Активация на акаунт