Тренировки в домашни условия - 106

• 45 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Аз правя подобни упражнения, те са си базови, колкото и да модифицираш основните са едни и същи. Корем се сваля най-трудно, може би затова не виждаш резултати.  Освен тези неща, трябва и някакво кардио, защото при повечето хора в коремната област се трупат най-много мазнини.
Аз също не виждам при себе си, намалял е малко, просто не е толкова обемен както преди , но е далеч от стегнат и плосък корем.
Благодаря! Аз също ги избрах защото повечето са включени в различни програми. Кардио също правя 30-45мин. за тонус и отслабване уж.
Ще продължавам, няма да се отказвам. Опитвам се да вкарам и планк от време на време, но не ми действа добре на кръста, макар, че задържам само минута и по 45сек странични.

# 256
Pamela Reif има стабилни упражнения за корем, между упражненията често няма почивки.За мен това е най ефективният начин за трениране на корем.
Мисля , че има секция за начинаещи тъй като ако не си свикнал си е тегаво да тренираш без почивка.Други добри коремни тренировки са такс наречените ballet abs workout изглеждат простички и даже леки но всъщност не са;).
Към упражненията където мога бих добавила ластици или тежести на глезените, и мисля че съшо лакто други мускулни групи корем е хубаво да се тренира 2-3 пъти седмично Simple Smile

Вчера сутринта направих 20 обиколки на стадиона, и малко упражнения на стълби.

Вечерта 10х50 метра спринт

Открих много яка рецепта зс овесени ядки.Сваряват се с мляко, канела и пасирана ябълка, да станат на каша.Щом се изсипат в купичка се добавят орехи, ябълка и оше налко канела:)

# 257
19/99 Rowing 69 min
20/99 Yin yoga
21/99 Ellitical 44 min

# 258
За днес Cardio Slam...
Значи днес вече много се харесвам с късата коса...мина ми кризата Grinning
Dari_77, ти искаш корема да намалее на обиколка или да тренираш коремните мускули?

# 259
Арсенче, да знаеш, чИ тЪ УбичЪм Grinning

# 260
Dari_77, ето тази 15 мин тренировка на Памела е много хуваба. Поне на мен лично ми допада, въпреки че на моменти спирам за 1-2 секунди
https://www.youtube.com/watch?v=EfJ4aB_enVE&t=6s

# 261
За днес Cardio Slam...
Значи днес вече много се харесвам с късата коса...мина ми кризата Grinning
Dari_77, ти искаш корема да намалее на обиколка или да тренираш коремните мускули?
Искам да намалее обиколката и за долната част искам да се стегне и да топя мазнините, ако е възможно с упражнения. Последните 1-1.5г. корема ми придоби отчайваща форма Flushed . Осъзнавам причините, но искам да се възстановя доколкото е възможно.

# 262
За корем нали знаете ,калориите надолу и по добре да се хване цялостна програма ,не само предимно  за корем да се тренира .

# 263
Направих краката днес ,Блок от 30 сек с тежести +30 секунди плийо без тежест ,изцеждащо беше 😓
Качила съм кило от началото на програмата ,въпреки ,че калориите ги държа под 1500 и въглехидратите са ограничени ,явно мускулът ми е доста отекъл от тоя зор 😂 определено програмата е по трудна от ХИЧ

# 264
Благодаря на всички отзовали се Flowers Bouquet !
Вчера пробвах Pamela Reif - програма за начинаещи. Няма нови за мен упражнения, само се наложи кратка почивка заради пулса. Днес нямам мускулна треска на краката, както очаквах, но пък лека болка в тазобедрените стави Thinking . Днес ще пробвам и програмата й за корем.
Продължавам да ви чета. Успех на всички!

# 265
No frame, 21ДФЕ ли ти се струва по-трудна?
Аз това плийо изобщо не го правех заради проблеми с гръбнака. По време на екстрийма постоянно имах някакви болежки из тялото, колкото и да внимавах за формата. Сега с ХиЧ нямам този проблем. Хем и на двете места ми се струва, че са базови упражнения.

Вчера отчитам 1 час вело с Gilmore Girls. Дъщеря ми го гледа и аз с нея.

# 266
Да Екстрийма определено ми се струва по трудна ....пък и е без почивка,много ми харесва ,че е комплексна и има пилатес ,плийо ,йога,изобщо залагам много надежди на нея ,поизчистила съм храната и очаквам резултати -2-3 кг да паднат и релеф,ще видим....

# 267
Арсенче, да знаеш, чИ тЪ УбичЪм Grinning
  Kissing Heart Kissing Heart Grinning

Днес Pha training, пудовката влезе в действие, на всичките степ ъп с една гира ползвах пудовката...утре е почивка по календар - точно навреме, макар, че я правих зимата STRONG AND SWEATY, първите 4 тренировки пак ми подействаха супер изморително...

Dari_77 за да намалява корема на обиколка, трябва да си в калориен дефицит...колкото и да се тренира, като има мазнина отгоре ще си стои един и същ.

# 268
  • Бургас
Понеделник - кардио 20 мин. и горна част 25 мин.
Вторник - разходка с кучето
Сряда - BODY SCULPT | Full body workout и 20 мин. кардио
Днес една приятелка ме завлече на тренировка на виброплатформа. Много странна ми се видя, като за начало ми каза треньора, че няма да правя сложни упражнения, но след тренировката воъбще нямах усещане за такава. По-скоро ми се стори като разтоварващ ден, но да видим утре, можело да имам МТ. Масажа на платформата след трен. беше доста приятен.

# 269
  • 1st floor
Освен горна част, отчитам и долна вчера. А оня ден страшно се изложих - гледам между Килърите във ВК някакъв корем и чела-недочела реших, че е от тях. Още в началото ми направи впечатление, че дамите зад Джил са леко окръглени, но реших, че няма да намирам кусури - и аз не съм в топ форма, тамън. Оказа се, че съм се набутала в тренировка за корем за след раждане. Laughing Нямах време да спирам и да търся и почвам нова, така че модифицирах за по-голяма сложност и я избутах. Ама съм много зле...Laughing Днес отиваме с дребния на скоростното изкачване на Копитото. При мен няма да е много скоростно, но колкото - толкова. Малко емоции да си създадем. Нямам никакво желание за състезание  и бързане и после да съм болна и да кашлям три месеца - имам опит с Wizz Air-а преди 2 години. Не е за мен студеният въздух. А сега с тая Корона ще се чудя от какво съм болна и ще предизвиквам паника в метрото...дано кашлицата ме отмине тази година...
Други на Копитото ще има ли днес? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт