Тренировки в домашни условия - 106

• 45 079
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Мис Каролин Бингли , колелото е част от моята тренировка, сравнително отскоро, не ми е много любимо, но откакто намерих тази схема, поне вече не ми е скучно, а и резултатите не закъсняха. Аз карам на степен която да не ми е нито много трудна, нито пък особено лесна.

8-седмична ВИИКТ програма за начинаещи

Ако досега не сте правили такива тренировки, само за 8-седмици ще натрупате солидна основа.

Във фаза 1 се започва със съотношение 1:4 на упражненията спрямо почивките. Продължителността на тренировката е под 15 минути.
Във фаза 2 се увеличава времето за тренировки, като съотношението вече е 1:2 за общо 17 минути.
Във фаза 3 почивката се съкращава наполовина. Съотношение е 1:1 за малко над 18 минути.
В последната фаза почивката отново се съкращава наполовина, като съотношението е 2:1, а тренировката трае 20 минути. В този момент вече може да се каже, че сте сред опитните атлети във ВИИКТ.
Предложените интервали от време са само примерни. Ако чувствате нужда да прекарате повече от две седмици на дадена фаза преди да преминете към следващата, направете го. Същото важи и ако дадена фаза Ви се струва твърде лесна и искате директно да пристъпите към следващата. Също така, както стана дума, може да приложите тези тренировки не само с тичане (кросове/ходене - спринтове), но и на велоаргометър, с въже за скачане и т.н.

Фаза 1 (1:4): Седмици 1-2
15 секунди високо интензивно упражнение (като спринт), 60 секунди почивка или ниско интензивно упражнение (като крос).
Повторете още 10 пъти, като завършите с 15 секунди с максимална интензивност. Обща продължителност: 14 минути.
Фаза 2 (1:2): Седмици 3-4
30 секунди високо интензивно упражнение, 60 секунди почивка или ниско интензивно упражнение.
Повторете още 10 пъти, като завършите с 30 секунди с максимална интензивност. Обща продължителност: 17 минути.
Фаза 3 (1:1): Седмици 5-6
30 секунди високо интензивно упражнение, 30 секунди почивка или ниско интензивно упражнение.
Повторете още 17 пъти, като завършите с 30 секунди с максимални усилия. Обща продължителност: 18,5 минути.
Фаза 4 (2:1): Седмици 7-8
30 секунди високо интензивно упражнение, 15 секунди почивка или ниско интензивно упражнение.
Повторете още 25 пъти, като завършите с 30 секунди с максимални усилия. Обща продължителност: 20 минути
Автор: bodybuilding.com

# 466
Мерси за отговорите- значи везните се накланят към посока не си заслужава- и само ще ми заема място, а колко ще го ползвам не се знае... миенето също е проблем.
А с пасатора успявате ли да направите нещо с ябълки например и други по -твърди плодове ?

# 467

Ето, тук си открих една красавица, която представя много добре упражнения за разтягане, за гъвкавост, стават и за начинаещи.

А тук, този интересен младеж показва упражнения за коремни мускули, които не са за начинаещи:smile:

# 468
Кардио от Екстрийма и ще врътна един кратък спининг да се съживя малко след работа 💪

# 469
За днес - приятна тренировка за дупе с ластик и тежести, само 20 минути. Помня, че правих някои от тренировките на тази треньорка и през бременността. Има нелоши неща за дупе от 20-25 минути.
https://youtu.be/1URL-zOAcIk
Случайно попаднах на още една тренировка на стол. Може би има още в ютюб канала.
https://youtu.be/VmrjukolSAo

# 470
  • Стара Загора
Снощи приключих с първата седмица от 21Day Fix.Определно ми харесва програмката, всеки ден се тренира и не е някаква изцеждаща, че да не искаш на следващия ден да не правиш нищо.

# 471
Цяло тяло от Екстрийма,имам още една йога от последната допълнителна седмица.И на мен ми харесва програмата,определено ще я повторя!

# 472

Ето, тук си открих една красавица, която представя много добре упражнения за разтягане, за гъвкавост, стават и за начинаещи.

Благодаря много за споделеното! Изпробвах видеото снощи и съм страшно доволна колко добре са представени и организирани упражненията(макар че трудно се оправям с руския) Blush Записах се да следя канала на дамата, прекрасни видеа видях в него Heart Eyes

# 473
Днес Boot camp, един месец направих Strong and Sweaty, ще я завъртя още един месец и за после съм намислила нещо....
Мускулите на гърба ми вече си личат и в отпуснато състояние....много ми харесва, направо си е релефен...как пък не можеше и корема да стане така....
Голям апетит ми се е отворил, все отлагам, но вече трябва да започна да броя калории, подготовката за лятото започва от сега при мен, че с мойто темпо на отслабване....тамън до юни Grinning
maksimka, добре направи, че подхвана фикса според мен.

# 474
  • Стара Загора
Арсен, аз много се чудех между фикса и БР, но все пак избрах тази, а БР може би след това. Има време. Днес Тotal body cardio втора седмица.

# 475
И аз се чудя какво да правя с корема. Ева много добре му влияеше, но нейните тренировки са по 40 минути. Все още нямам толкова време.
За днес- кратка горна част с пудовка от Хедър, към която добавих още няколко упражнения, пак с пудовка и за горна част.
https://youtu.be/5u4-dtPjQPk

# 476
# 477
Браво, Агентче! Не машина, а перпетуум- мобиле си ти!
Продължавай все така!
Вдъхновявай, надграждай, дерзай!!! Heart

# 478
Звезди, а защо нямаш повече от 20 минути? Бебето ли е активно ?

Днес ще тренирам. Ако спре да ми се повръща Simple Smile за което много силно се надявам, надъхала съм се на една 40 минутна

# 479
  • 1st floor
Дух, още ли ти се гади?

Аз го закъсах със седалищният нерв. Което е още една причина, да не се подмотквам, а да се взема в ръце и да започвам да тренирам. 21 фикс започвам, но леко разбъркан, според моментното ми състояние и наличното свободно време. Последното ми е голям проблем. Оказа се, че съм у нас почти само за да спя, сготвя набързо и изчистя.
За днес отчитам горна част. Супер ми хареса след онези жалки Килъри.
Драмите ми със смарт часовниците продължават. Тъкмо избрах и отидох с парите...и ...тия хора не са никакви търговци. Няма да е Гармин. Разучавам Polar-ите в момента.

Общи условия

Активация на акаунт