Тренировки в домашни условия - 106

• 45 081
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
No_frame bitch, то като е стегнато тялото, как да не се чувства добре човек. Hands ClapПак се убеждавам, че килограмите стоят на всеки различно.

Sprinkles, честит ви сняг!

За днес отчитам ден 1 Тransform 90 Jillian Michaels и Kenta Seki Total Body Training
Много ми харесва това приложение fiton , обаче ако някой го е ползвал да ми обясни как точно се управлява - съставям си програма или се включвам в някое предизвикателство, или си избирам каквото си искам видео... Видях, че има онлайн видеа и такива на запис. Каква е целта на двете - не разбирам.

# 451
Home Raider, и аз много харесвам ФитОн. Макар основно там да гледам йога на Витас. Приятно съм изненадана, че там има доста голямо разнообразие на тренировки и са безплатни. В Settings можеш да си зададеш колко пъти в седмицата искаш да тренираш, каква дължина да са тренировките, какви са ти целите. Въз основа на това системата ти дава упражнения за седмицата. Аз лично не съм правила тези, които са "в реално време."

Снегът ни беше жизнено необходим! Надявам се това да е края на пожарите, макар като чета новините не е много ясно. При нас натрупа около 30-35 сантиметра. Вчера ходих да чистя, след 3 минути дойде съседът да ми помага (той има машина за чистене). Смеехме се после с ММ, че ми е развалил тренировката Simple Smile Днес пак същата тренировка + Йога от Витас + 10 Рунда.

Катето има нова програма Perfect 30 - няколко тренировки вече са качени във ВК Фитнес Дома.

Дух, при теб май не остана много! Стискам палци всичко да е ОК на финала/началото!

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 04:13 от Анонимен

# 452
  • Бургас
Благодаря Sprinkles. Свалям програмата, прегледах на бързо, изглежда доста подходяща. Надявам се и да я усетя като такава.

# 453
Днес пилатеса от Екстрийма.Като свърша седмицата ще почина 3 дена и реших да направя А little more obsessed.

# 454
Мда, Пепа!
Кой ще ни плати ставане в 5 часа. Тренировка по час и нещо. Смеят ми се. Та другите за 20 метра ходят с колата си!
И аз намерих този баланс тренировки/крака.

Аз съм в София. До стария ми фитнес е далеко, щяха да ме закарат, но после връщането... Далеко Студентски град- Камбаните. Е не чак толкова, но не ми се мръзне по спирките.
Та бързо, скорострелно, ходене 45 минути по моят град!

Вчера баща ми каза, че е станало виното. Той е специалист и е хубаво, без захар. Колко ли фитнес ще спестя Simple Smile

# 455
Хора ХЕЛП!
Никъде не намирам A little more obsessed

# 456
В Инсанити намирам само три АЛМО: https://vk.com/videos-38903136?section=album_55962303

# 457
ALMO
Скрит текст:

В Insanity групата най-лесно се търси какво има в облака (cloud)

# 458
За днес - тренировка за цярл тяло с пудовка от Хедър (има си и загрявка и разтягане за разлика от повечето й тренировки).
https://youtu.be/-FornTHpOZA

# 459
Спинкълс Heart да, утре влизам в средата на 9 тия месец. Имам усещането, че ще е около 10-11-12 другия месец, но да видим.
За вчера отчитам спининг и после много шетане из нас. Вечерта бях като пребита.

# 460
  • 1st floor
Дух, залагам, че ще е тия дни или макс до седмица! Леко и безпроблемно раждане ти желая!:blue_heart:

Искам да сменя фитнес гривната си с нещо не много скъпо, но не мога да избера. Бюджет около 300лв. Знам, че не е много, но повече не ми се дават. ГПС, тичане на открито, силови, кростренажор, кардио. Това ми трябва. И копирам мнението от една друга тема:
стигнах до три варианта, но консултантът в магазина хич не ми беше от помощ и не можах да реша кой и дали ми вършат работа.
Forerunner 45S - най-ми легна на сърцето като визия, има GPS, но няма силови... или поне консултантът не видя на сайта описани
Vivomove 3 - за силови, няма GPS, по-груб ми се видя
...и една гривна, която уж има всичко - vivosport ...ще ми олекна като бюджет, но май часовник исках
Остава и Поларът, който Ани ми предложи...
https://basecamp-shop.com/product/polar-chasovnik-unite-fitness-watch
Отзиви от лично ползване и всякакви предложения и информация приемам...

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 05:57 от НеПоКоРнА

# 461
  • Стара Загора
Вървя за момента по план
26.10. - pilates fix
27.10. - cardio fix
След тях правя и аbs от програмата.Отделно си правя и допълнително загравяне, че нали съм с проблемни стави и внимавам повечко.Сега вече рано се стъмнява и дребен ще е при мене докато тренирам и незнам как ще ги правя тренировките.Дано да свикне и той и да не ми пречи.Преди няколко дена като се върна от разходката точно щях да почвам абс- а и той се върна и хиляда пъти искаше да ходя да гледам Марс.

# 462
Благодаря ви за линковете към аЛМО-то,момичета!
Днес крака екстрийм,частчично на босуто.

# 463
Привет!
Отскоро карам велоаргометъра в къщи. Първо започвах с по 10 минути за 1 седмица, после увеличих на 15 за още 1 седмица, сега стигнах до 20. Тринирам всеки ден, понякога и през ден.
Искам да попитам колко време е оптимално да се върти на ден за да има някакви резултати, като имаме предвид, че се ограничава и храната. ? Важна ли степента и скоростта, с която се върти?
Искам да сваля много малко килограми, но ми се получава доста трудно и към момента по-скоро имам за цел да превърна тренировките с колелото в ежедневие, ако не всеки ден, то поне 4 пъти в седмицата да тренирам.
Чувствам се много добре. И преди да ми кажете,че това е нищо и не е достатъчно ще подчертая, че не спортувам попринцип, не съм спортна натура, водя доста неактивен в това отношение начин на живот, не целя да ставам изключително тренираща, за мен това е нещо много, предвид, че изобщо не го правя попринцип. Минах през много труден в емоционално отношение период, приемам АД, заради тежка депресия.Знам, че ще ми се отрази добре лек спорт и затова искам.
Правя го за тонус и здраве и защото в момента ми е изключително важно да го правя. Исках да уточня това.
Тренировки други няма да правя-ще карам само с велоаргометър и намаляване на храната.
Благодаря на всички, които ще се отзоват с някакви съвети за тренировките с колело, изключително боса съм в това отношение.
Хубав ден желая!

# 464
В началото ще имаш лек резултат от велоергометъра, откъм оформяне на крака, може и да свалиш 1-2 кг. Но ако само това правиш много дълго време, тялото ще привикне и ще си въртиш само за тонус. С това горна част не се тренира.
Искам да кажа - трябва леко разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт