Йоркширски териер - тема 12

• 47 675
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Прекрасни са всички, да са ви живи и здрави.

Нашата кифла претърпя операция на едното око заради катаракта, до края на годината вероятно ще оперираме и другото. Вече търчи и скача, но скоро няма да махаме яката.

# 616
  • Асеновград
Да и нашия обича най-много мъжа ми, нищо че е мъжки...😂😂 сега седи по цял ден с мен и към мен много се привърза и като изляза скимти и лае, и даже мм да е вкъщи а аз до магазина да ида, вика седи и те чака пред вратата. Но и като стане време той да се прибира от работа,  Рио си знае кога е това и сяда пред вратата и го чака, и като си дойде е голяма радост всеки ден..😅

Много е привързан иначе към нас, постоянно ни следи където и да идем, спи до нас и се натиска, като залепен е.😅❤

# 617

Нашата кифла претърпя операция на едното око заради катаракта,

На колко години е?

Аз много си колебая за кастрацията, категорична съм, че няма да ражда. Чета преди първо разгонване, ама как да знам кога ще е...Вет препоръча към 1 годинка, ако има останали млечни зъби с една упойка да ги махнели

# 618
Моето е момче и е залепен за мен. Имали сме друго мъжко куче, то беше още по-пристрастено към мен. Само психопати ми се падат, дори в тоалетната ме преследват. Най-не обичам някой да ми диша във врата, мм го научих, ама кучетата не вдяват😂
Според мен се лепват за този, който командва 😆

# 619
Ето и  Лео-8г,  1,800 кг. Най - много  обича мъжа ми.

# 620
  • Sunshine state
Дали защото мъжът ми го взе, или защото аз го подтсригвам, къпя, режа ноктите и му мия зъбите ежедневно(най-неприятните процедури за него), но към него е най-привързан. И с мен много св гушка, и в скута ми спи и тн, но предпочита него. На мен всъщност ми е добре, понеже е като ваденка и не те оставя намира, все е наврян при теб. 💞

# 621
  • София

На колко години е?

Аз много си колебая за кастрацията, категорична съм, че няма да ражда. Чета преди първо разгонване, ама как да знам кога ще е...Вет препоръча към 1 годинка, ако има останали млечни зъби с една упойка да ги махнели

През юли ще стане на 9 г. Проблемите с очите са наследени от майка й, която на по-млада възраст бе загубила напълно зрението си.

Холи беше на почти 7 месеца, когато я кастрирахме. Не е напълняла, а като нрав си е все същата хала.

# 622
Бях категорична, че искам да е женско кученцето, което ще вземем, както и бях категорична, че бебета няма да има. Искахме да я кастрираме, преди първо разгонване, но ни изненада с ранно такова. С днешна дата никакъв проблем няма след операцията, възстанови се бързо. Изключително привързана е към мен, чак почва да "плаче" като изляза и не я взема с мен. Много ме слуша и не прави никакви поразии. Обаче това го отдавам и на тренировъчната клетка с която свикна и приема като къща, защото когато ни няма я затваряме там, но да я оставим в стаята си ляга на дивана и спи. Много я обичаме Heart

# 623
  • Sunshine state
Големи сладури, ейй! ❤
И нашият е голям послушко, когато сме на работа си спи на фотьойла Simple Smile

# 624
  • Orihuela Costa,Spain
Големи сладури, ейй! ❤
И нашият е голям послушко, когато сме на работа си спи на фотьойла Simple Smile
Да,прекрасни са😍всички.На нашия като излизаме,му нареждам пухени възглавнички и си спи на дивана .Има и негово легло,но обикновено вечер се присламчва  при нас,като гербова марка ми е.В къщи обича всички,но изляза ли от стаята ,или ако отида да си лягам,моментално идва😊.Голяма радост ни е той♥.

# 625
  • В.Търново
Бях категорична, че искам да е женско кученцето, което ще вземем, както и бях категорична, че бебета няма да има. Искахме да я кастрираме, преди първо разгонване, но ни изненада с ранно такова. С днешна дата никакъв проблем няма след операцията, възстанови се бързо. Изключително привързана е към мен, чак почва да "плаче" като изляза и не я взема с мен. Много ме слуша и не прави никакви поразии. Обаче това го отдавам и на тренировъчната клетка с която свикна и приема като къща, защото когато ни няма я затваряме там, но да я оставим в стаята си ляга на дивана и спи. Много я обичаме Heart

Сладурче малко! Heart Eyes
Клетката ви с какви размери е?

# 626
  • Пловдив
Дали защото мъжът ми го взе, или защото аз го подтсригвам, къпя, режа ноктите и му мия зъбите ежедневно(най-неприятните процедури за него), но към него е най-привързан. И с мен много св гушка, и в скута ми спи и тн, но предпочита него. На мен всъщност ми е добре, понеже е като ваденка и не те оставя намира, все е наврян при теб. 💞
Абсолютно същата работа. Заедно я взехме, но и аз като вас правя всичко неприятно и се карам за белите. Каката и се радва и до там, мъжът ми само я лигави и тя е все при него. И при мен стои и се гушка, но се вижда предпочитания към него 😁😁😁

# 627
  • София
Най-сладките съкровища!!!!

# 628
Клетката ви с какви размери е?

Тя е транспортна клетка 65/55/ 43 ( горе долу измерено с ролетка), идеална и е, даже в началото я бях преградила на половина. Ама и самото кученце е дребничко като цяло, две шепи любов както се казва Wink

# 629
  • В.Търново
Как стои мирна в толкова малка клетка? Нашата е като моторетка. Joy Blush

Общи условия

Активация на акаунт