Женската красота според мъжете(може и жените)

• 5 502
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Да, много често срещано е да имаме грешна самооценка за себе си..)
Е то самооценката за кого да е ако не за себе си 😆

# 76
Егати темата! Все едно да питаш " какво обичат да ядат мъжете?". Ми всеки харесва различни неща в една жена - един обича добрата външност, друг смята за красива душата. Малко са късметлиите, които намират в една жена комбинацията от красива външност и ум като бръснач.
Обаче много ме е яд като видя някой красив мъж с откровено грозновата жена и обратното, признавам си. И сякаш по-приемливо ми е мъжът в една двойка да е грозноват, ама красив мъж с грозна жена ми е много странно. И не скачайте сега с " няма грозни жени, въпрос на вкус, а-у", защото си има хора, които просто са си физически грозни по всякакви вкусове и критерии. Много ме радва като видя двойка от красиви мъж и жена.

# 77
  • София
В темата за уголемяване на бюста повечето сме раждали и кърмили жени на възраст 35-40 години, далеч на бих казала с ниска самооценка или самочувствие. Продавачите на силикон и такива като нас обичат Simple Smile
Не винаги силикон в гърдите е равнозначно на изкуствен външен вид (понеже няколко пъти имаше противопоставяне с естетвената визия). Както и при много други неща, според мен истината е в мярката.

# 78
Веднага ще ти кажа какво обичат да ядат мъжете - това, с което ги е хранила майка им, когато са били малки момченца. Знам, че боли, но това е истината и дори да успееш да го докараш откъм биометрични данни с много тренировки и силикон, няма да можеш да докараш готвенето като на майка му.

# 79

Мъжът ми се влюби в мен и заради това, че съм една крайно НЕУВЕРЕНА жена ! (щото някой по-горе беше написал, че мъжете се били влюбвали в Самоуверени жени). Да, ама не. Моят се влюби в мен. С моите гърди, очи, крака и неувереност.
Чудесно, а моят и още стотици се влюбваха в самоувереността ми. Все пак не говоря за съседа. Като гледам и ти доста уверено обясняваш, та съм скептична (за твоите гърди очи, крака и сие) 😁
Моята неувереност не идва от външният ми вид. Ако се опирам на него, би трябвало да съм самоуверена. Моята неувереност идва от факта, че майка ми не ме обичаше безусловно и аз адски много се срамувам от това. Уви, моята душа е счупена. Но, както става понякога в приказките, а и в живота......точно моята счупена душа докосна нечие сърце, то изпита моята болка и съпреживя страданието ми, а аз от своя страна поех от неговата сила. И така се свързахме. Горе-долу за мен това е Любовта.

# 80
Абсурдено питане.
Щом е въпрос на вкус - всичко, което не се отличава съществено от някакъв среден стандарт за вид,  качества и хармонична цялост.
Конкретиките са според човека.
Лично на мен ми допадат, като външност, жени с нормално телосложение, стегнати, подвижни, с хубава гъста лъскава коса, здрава кожа и толкоз. Жени, от които лъха здраве и жизненост, най-общо. Всякакви височини, цветове на коси, очи и тен - стига да са съвместими като цяло.
Като личност - целенасочени, свободни, самостоятелни, интелектуалки, сериозни, но с чувство за хумор, стабилни психически.
...
Ако желаете да установите какъв е средният стандарт, то това се прави с анкетно проучване сред широк кръг от хора, членове на разнообразни групи, възраст, професия, интереси, местоживеене. Задават се на всички точно определени въпроси, за да може след това да се обработят обективно и информативно резултатите.

# 81
  • Варна
Аз съм на 40 г. и моят мъж ми казва, че съм хубава, рано сутринта когато го гледам като змей горянин.
За мен той също е красив, чува го често, особено когато се обръсне. Харесвам го и в работен гащеризон, мръсен и като ми види светналия поглед, светва и той. Бърза кола нямаме, но можем да си я позволим.
Споделям обаче хобито му - мотор и това му дава крила.
Тежа колкото него май в момента.
Харесва това, че съм пряма и знае какво мисля, не оставям място за несигурност у него.

# 82
Абсолютно съм съгласна , че има грозни жени . А относно силикона.  Това е единствената хирургична процедура с цел разкрасяване , която аз харесвам. Но когато дойде момента , в който ще си говорим за това защо някой си е сложил силикон е съвсем различно . Тоест Logan вече кърмила и отслабнала се поглежда в огледалото и вижда нещо грозно и нещо увиснало . Това я кара да се чувства не добре в кожата си . Отразява се на самочувствието и . Не може да носи дрехи с отворено деколте , защото няма какво да сложи в него или ако има това са две изпръхнали чушки . Иска по-големи гърди и стегнати има ги сагата приключи. Нищо сложно повечето раждали сте така както каза. Но за да легнеш под ножа само за да уголемиш и да стегнеш гърдите си , повярвай ми самочувствието ти е било много зле . Бих попитала колко кубика имаш ? Че не се забелязват от абсолютно никой и какъв е импланта кръгъл или анатомичен??? (Това от любопитство)

# 83
Любопитството ти е болно. Какво значение има за теб?!? Ако не са те одобрили от Визаж или не си намерила младежа от рейса мислиш ли, ме силикона ще ти помогне?

# 84
Дълбоко, голямо деколте не е за голям бюст. Това е поредната често срещана заблуда. Големи цици и голямо деколте е в стил, който повечето от жените всъщност не харесват. Нали уж не искахме да ни виждат като труженички? Е, с такава комбинация абсолютно всяка жена изглежда част от евтино меню, независимо дали циците да естествени, или силикон.

# 85
Дълбоко, голямо деколте не е за голям бюст. Това е поредната често срещана заблуда. Големи цици и голямо деколте е в стил, който повечето от жените всъщност не харесват. Нали уж не искахме да ни виждат като труженички? Е, с такава комбинация абсолютно всяка жена изглежда част от евтино меню, независимо дали циците да естествени, или силикон.
Много,ама много си права.

# 86
Винаги съм се чудела за жените със силиконови гърди. Какво ли е вътрешното чувство да знаеш, че в теб има нещо "менте" ? Твоите гърди са произведени в завод с партиден номер, дата и срок на годност. Сложени в кашон, доставени с транспортна фирма. И после сложени в теб ? И всички го виждат. И ти все още ли си ти ? Нещо вече е подменено в теб ? Можеш ли да станеш отново ти, ако пожелаеш ? Имам чувството, че ако имам силиконови импланти може да поискам да ги извадя от мен някой ден и да ги изхвърля в кофата, ама няма да мога. И те завинаги ще останат в мен и аз ще остана завинаги гумена. И ще ме погребат с тях.

# 87
Абе всичко фалш не става дори да изглежда добре си е фабрично и не е твое. 
Качвам снимка на една уникална жена не случайно е топ 3 на най-добрите топ модели

# 88
Сложени в кашон, доставени с транспортна фирма. И после сложени в теб ? И всички го виждат. И ти все още ли си ти ?
Егати мелодрамата Joy

# 89
  • Обран бостан ;)
За да нарека една жена "красива", трябва да е пълнолетна и с всичкия си.

Общи условия

Активация на акаунт