Женската красота според мъжете(може и жените)

• 5 502
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Значи. Мъжете се подразделят на такива, които харесват физиката, и такива, които харесват жената отвътре. Аз бих се притеснила да ме цепят така на опаковка и съдържание. Некъв трети вид няма ли, нещо по-цялостно така да гледа на нещата.

# 31
Абе мъжете харесват всичко що е жена, а се женят за копия на майките си. Няма многокакво да се нищи тук.

# 32
Гал, не съм казала, че професор не може да ходи на фитнес, беше просто стандартен пример.
Същото важи и за хубава, стройна, спортна и с кариера, все си е рядка птица, но въореки това ги има и от двата вида

# 33
Дренка,разсмя ме с израза си: Да ме цепят на опаковка и съдържание,но за жалост ги има..
Имах един приятел,който харесваше едно момиче и по всякакъв начин се опитваше да бъде с нея,защото било най-исканото момиче.На края успя,но не издържаха много,а сладураната вятър я вееше на бял кон..След като се разделиха думите на приятеля ми бяха..
Много е красива ама... акъла хич го няма..!

# 34
Има един важен аспект, който забравят жените тук.
Те се чудят защо мъжете пренебрегват естествените жени и предпочитат изкуствените жени.
Ами последните имат излъчване на секс.
Иначе за какво си увеличават гърдите, устните и други неща?

# 35
Галинор Познавам много двойки в които мъжа не е първа красота,но жена му е наистина много красива (естествена) и обратното много хубав мъж с не толкова хубава жена.
Рядко съм виждала двойки,които и двамата са хубави и не толкова хубави.
За това ми е малко странно това,което каза,че ако си неподдържан,търсиш естествено грозен..

# 36
  • София
Имам силикон в гърдите, който обаче още никой от познатите ми не е забелязал. Изкуствена празноглавка ли съм или не? И имам ли шанс да ме хареса някой интелигентен мъж или трябва да се примиря, че ще бъда в таргета само на някоя нацепена батка?

# 37
Имам силикон в гърдите, който обаче още никой от познатите ми не е забелязал. Изкуствена празноглавка ли съм или не? И имам ли шанс да ме хареса някой интелигентен мъж или трябва да се примиря, че ще бъда в таргета само на някоя нацепена батка?
А защо го сложи този силикон?

# 38
Абе мъжете харесват всичко що е жена, а се женят за копия на майките си. Няма многокакво да се нищи тук.
Алоооо, я да не ме обиждаш 😆

Дракарис, можеш да излъчваш секс и без да си имплантираш еднорози с рог на гъза.

# 39
Логан, споко..)
Изобщо не значи това.

Странджер, ми малки, спихнали се ит кърмене гърди, слабо тяло, малко женственост, защо не?

# 40
Всъщност като се замисля,през годините какви съм харесвала мога да кажа,че вкуса ми съществено се е променил в двете крайности.. 😄
Когато бях на 13-16г харесвах по-диви,по разговорливи,нахакани,лоши момчета,където се правят на отворени и интересни..
Но след няколко години на 17-19г харесвах,по скромни,тежки мъже,които не говорят много,но действат както трябва, сериозни момчета...Разбрах,че това е моя тип и другите вече ми се струваха "Въздух под налягане" не можех да търпя такива мъже около мен и все още е така..

# 41
Въпросът е не дали ще те хареса някоя батка , а по каква причина сложи силикона в гърдите си .

Може би нещото което ме провокира да пусна тая тема е , че на местата където се търси красота (агенций) се търси само естествена красота, а не фалш. Преди време бях прочела едно изречение относно красотата. Представете си една чанта от кожа естествена и изкуствена. Разбира се , че естествената е по-скъпа,  защото е естествена , а изкуственото всеки може да го има

# 42
  • София

Защото съм раждала и кърмила, което се отрази на гърдите и не се чувствах ОК. Последните месеци отслабнах много и това допълнително влоши положението.

nikipetrova4, на мен батка няма да ми хареса, но доколкото разбирам от изчетеното по-горе, само за такъв май мога да се вредя. Интелигентен мъж няма шанс да ме погледне.
!!!!! Няма дума агенциЙ

# 43
Здравейте  реших да пусна тази тема спонтанно , защото ми е интересно според мъжете и жените в какво се състои женската красота . Аз имам мнение по въпроса но искам да чуя още всестранни мнения и възгледи относно женската красота.  Доста често съм си мислела дали наистина на мъжете им е приятно да гледат хиалуронови устни, силикон . Абе като цяло изкуствени жени , личното ми мнение по този въпрос е не,  защото няма нищо по хубаво от естествено красива девойка. Очаквам вашите мнения

Все повече се убеждавам, че красотата е в окото на гледащия. Simple Smile Това ще кажа и мисля с него да приключа темата.

Като се огледаш по улицата ще видиш че е така. И всичко останало са просто някакви комплекси и нарцистични изблици, да се сравняваме кой е по-красив, какво е красотата и т.н. Нещо субективно е.

# 44

Защото съм раждала и кърмила, което се отрази на гърдите и не се чувствах ОК. Последните месеци отслабнах много и това допълнително влоши положението.

Накратко от чиста суетност.  Виж никой не те напада за корекцията , която си направила ,но цялото това нещо жените го правят с цел повдигане на самочувствието и не от факта, че са променили нещо в себе си, а от факта че след това ще бъдат по-харесвани това е.

Общи условия

Активация на акаунт