Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 256
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Със сигурност не искат тест, ако е ЗЕТ, т.е само трансфер, прегледи и поставяне на разните лепила. Имам два ЗЕТа м.юни и м.август и не са ми искали.

# 46
Ами дано продължи да е така. И изобщо дано скоро се отървем от този вирус, че не стига другите притеснения, ами и него да мислим...
Благодаря ти Simple Smile

# 47
Ами дано продължи да е така. И изобщо дано скоро се отървем от този вирус, че не стига другите притеснения, ами и него да мислим...
Благодаря ти Simple Smile
Дано

# 48
При мен тревогите са други. Вече трети месец нямам позвъняване от клиниката за час за коментар след неуспешен опит. Миналата седмица проявих нахалство и звъннах на телефона за записване на часове, жената беше много мила и също така мило ми обясни,че д- р Стаменов не е дал час за мен все още, че съм в списъка и т.н ....все мили работи и утешителни. Били се струпали мн. фактори- летни отпуски, друго негово отсъствие, да съм имала търпение. От самото начало съм заявила, че съм съгласна на вайбър коментар. Знам, че трябва да мина през това "ниво на играта", за да продължа напред. Неизбежно е....Имам усещането, че док се отказа от нашия случай и не знам какво да направя. Съжалявам за мрънкането, ако някой др. е на моето положение, моля да сподели Rolling Eyes

# 49
Аз съм чакала 3 месеца за вайбър коментар..те хубаво му разтоварват графика..ама времето си лети..особено на една възраст ..

# 50
И аз имам нужда да помрънкам, минах вайбър коментара в 10 ч вечерта. Док предложи да правим биопсии, имунологична и за имплантационен прозорец. Отидох на 10 ден за проследяване и имах хубав фоликул 15 мм. И изведнъж ми хрумна да опитаме да извадим яйцеклетка. Док каза само едно ами добре може, не пречи за биопсиите. В събота съм на пункция. Как да ги накарам да мина първо преглед и после да ми правят изследвания и пункцията. Да не се е пък пукнал, знам ли. Одеве сложих цетротайд, след малко слагам и овитрела. И как мислите дали е по-добре да се замрази или да се оплоди. Много мълчи, нищо не казва, аз не знам кой е по-удачния вариант. Иначе имам заповед още от юли. Но това чакане ме убива, не издържах и направих стимулация в Турция, от 4 яйцеклетки,  4 перфектни бластоциста. Биопсираха ги за ПИД и 4-те с генетични аномалии. Съкрушена съм, объркана.  Имаме генетични, карио тип, Крос мач, имунология, в норми. На първия опит при Стаменов опитах да попитам за ПИД, направо ми се скара, рече хубав ембрион да хвърля в коша. Имах от 6 оплодени яйцеклетки само 1 бластоцид, свеж трансфер и без резултат. Тотално съм объркана.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 22:28 от Nina Nikol

# 51
И аз имам нужда да помрънкам, минах вайбър коментара в 10 ч вечерта. Док предложи да правим биопсии, имунологична и за имплантационен прозорец. Отидох на 10 ден за проследяване и имах хубав фоликул 15 мм. И изведнъж ми хрумна да опитаме да извадим яйцеклетка. Док каза само едно ами добре може, не пречи за биопсиите. В събота съм на пункция. Как да ги накарам да мина първо преглед и после да ми правят изследвания и пункцията. Да не се е пък пукнал, знам ли. Одеве сложих цетротайд, след малко слагам и овитрела. И как мислите дали е по-добре да се замрази или да се оплоди. Много мълчи, нищо не казва, аз не знам кой е по-удачния вариант. Иначе имам заповед още от юли. Но това чакане ме убива, не издържах и направих стимулация в Турция, от 4 яйцеклетки,  4 перфектни бластоциста. Биопсираха ги за ПИД и 4-те с генетични аномалии. Съкрушена съм, объркана.  Имаме генетични, карио тип, Крос мач, имунология, в норми. На първия опит при Стаменов опитах да попитам за ПИД, направо ми се скара, рече хубав ембрион да хвърля в коша. Имах от 6 оплодени яйцеклетки само 1 бластоцид, свеж трансфер и без резултат. Тотално съм объркана.
На каква възраст сте

# 52
Ноември ставам на 39 г. Cry

# 53
Минавам на отчет. Не ми е добра биопсията, доктора каза, че ще поставим лекарство и от днес стартирам подготовка за ЗЕТ. Изписа ми само естрофем...

# 54
А какво представлява подготовката за ЗЕТ?

# 55
Подготовка Simple Smile -естрофем или др.естрогени за лигавица и по някое време включване на прогестерон ..

# 56
Но в същия месец ли се прави трансфера?

# 57
Същият цикъл.

# 58
А какво представлява подготовката за ЗЕТ?
Може и да е на ЕЦ при който се следят фоликолите и прогестерона. Тук пак има два варианта:
1. Чакат да настъпи овулацията и започват с Прогестеронов препардт. Деня на овулацията е нулев и след това трансфеа е след толкова дни на колкото са и замразените ембриони.
2. Всичко е същото просто поставят една инжекция Овитрил за да таймират овулацията. И спрямо нея вече се почва прогестеронов препарат.

# 59
Наистина ли се чака толкова много за коментар на науспешно инвитро? И моя опит приключи днес с пореден отрицателен тест, и се чудя как 3 месеца без коментар. Аз съм почти без яйчников резерв ако ще го чакам още 5 месеца съм обречена 😒

Общи условия

Активация на акаунт