Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 555
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
В болницата правят ли се пункции в неделя?
Да, има дежурен доктор.

# 226
Безкрайно ви благодаря момичета!

Ние до опит все още не сме стигнали. Юни ми правиха лапароскопия и в епикризата пише, че е имало сраствания, които са премахнати. Д-р Персенска каза, че се получават такива в следствие на уреаплазма, микоплазма и т.н. Та затова иска да ги изключи с биопсията.
И аз правих лапароспокоя през май, махнаха ми 2те тръби.. Юли 1ви опит

# 227
  • София
Да знаете, че най-евтин е Утрогестана в Аптеки Ремедиум. Цена за опаковка с 15т. е 7.70 лева.

# 228
  • София
При PCR теста се взима секрет от гърлото и носа. Не е чак толкова страшно. Като се има предвид колко по-болезнени процедури изтърпяваме, това да ти бръкнат в носа е все едно муха те е кацнала. Вземането на кръв даже е по-болезнено от това.
https://gong.bg/tenis/maje/multimedia/video/vizhte-nepriiatniia- … tist-video-593799
Гадничко изглежда, ако го взимат по правилата. Аз имам фобия от толкова дълбоко бъркане в носа.
Ако не се взима по правилата, какъв е смисъла да давате 100+ лв?

# 229
Цитат

Минах го вече. Взимат секрет само от гърлото. Тестът не се плаща допълнително, включен е в цената на операцията. На мен тест не ми трябва.

# 230
Да знаете, че най-евтин е Утрогестана в Аптеки Ремедиум. Цена за опаковка с 15т. е 7.70 лева.

Аз лично си предпочитам Утрогестан, понеже е от 100мг и човек може да прецени колко да използва-дали 200, 400 или 600 примерно. Циклогеста е от 400мг, аз имам изписани сутрин и вечер, което прави 800. Притеснява ме това не е ли прекалено висока доза във връзка със сгъстяването на кръвта и мутациите ми. След трансфера ще трябва да включа и аспирин и фраксипарин, но дали ще е достатъчно да го неутрализират? И също се чудя имам едни закупени инжекции Прогестан 25мг от Турция-дали не е по-добре след трансфера да използвам тях, ако по-малко ще сгъстяват кръвта? За тези въпроси ми се иска да си запиша час за консултация  при проф. Паскалева, но не успявам да се свържа...

# 231
Момичета, някоя от вас започвала ли е процедура при др Стаменов от 18-19 ден на цикъла и какъв протокол се води това? Като питах доктора, каза че няма да съм по дълъг протокол, сега ме вика на 19ти ден, не знам какво да мисля вече...
Какви са ви били резултатите при такъв вид протокол?
Благодаря предварително!

# 232

Аз лично си предпочитам Утрогестан, понеже е от 100мг и човек може да прецени колко да използва-дали 200, 400 или 600 примерно. Циклогеста е от 400мг, аз имам изписани сутрин и вечер, което прави 800. Притеснява ме това не е ли прекалено висока доза във връзка със сгъстяването на кръвта и мутациите ми. След трансфера ще трябва да включа и аспирин и фраксипарин, но дали ще е достатъчно да го неутрализират? И също се чудя имам едни закупени инжекции Прогестан 25мг от Турция-дали не е по-добре след трансфера да използвам тях, ако по-малко ще сгъстяват кръвта? За тези въпроси ми се иска да си запиша час за консултация  при проф. Паскалева, но не успявам да се свържа...

За мене е по-добре утрогестан + инжекции прогестан така се получават два вида прием и вероятността да се усвоява е по-голяма поне такава логика намирам

# 233
  • Варна
Здравейте! Имах час за 9 октомври, което се пада 19 ден от цикъла ми, но ми се обадиха преди малко да го сменим с 14 октомври, което ще е 24 ден. Казаха, че тогава д-р Цветков ще прецени дали да съм по дълъг или къс протокол. 24 ден не е ли късно, четох за 20- 21- 22- 23 ден, но чак 24ти?

# 234
Здравейте момичета,
бих искала да попитам някоя от вас запозната ли е или по точно кандидатсвала ли е за финансиране от общината за донорска яйцеклетка? Става въпрос за София и да е правила опита в Надежда. Интересува ме всичко как протича.

# 235
Здравейте момичета, да попитам нещо тези от вас които са при д-р Стаменов-правили ли сте ПРП за лигавица в началото на цикъла? Питах го какво може да направим в месеца на трансфера, понеже от клостила ми е изтъняла около 7мм, а ми се иска поне 8 да стане. Каза да отида на 2ри ден и ще направим нещо като надраскване (като хистеро) и ПРП заедно, та ми стана странно какво ли е и колко ще струва...

# 236
  • София
Цитат

Минах го вече. Взимат секрет само от гърлото. Тестът не се плаща допълнително, включен е в цената на операцията. На мен тест не ми трябва.
При взет материал не от където трябва, няма как да се разчита на този резултат. Това си е чисто отбиване на номера

# 237
 Някой да е правил скоро биопсия при Персенска.Цена?

# 238
Ако е само имунологична е 230лв. Аз вчера правих, пуснаха ми и 2 хормона, та още 39лв. Simple Smile Успех

# 239
Не знам каква ще е.Перси иска преди ЕТ с цел надраскване на лигавицата.Правила съм при стаменов доста отдавна 3те вида.Какви хормони ти искаха

Общи условия

Активация на акаунт