Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 80

• 57 507
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Дали има проблем да шофирам след биопсия, как мислите?

# 301
Дали има проблем да шофирам след биопсия, как мислите?

Не. То е като цитонамазка, малко боли, но за 1-2 мин.

# 302
Здравейте, дами!
Пациент съм на друга клиника, но изчетох вашата тема в търсене на информация за д-р Тотев, и по-специално как протича процедурата хистероскопия - лежи ли се в болницата или те пускат същия ден и въобще малко инфо Yum  Аз имам вече една оперативна хистероскопия за премахване на септум, но в друга болница, преди 5 г. Сега ще търсим евентуално проблем в матката след много неуспешни трансфери Disappointed
Следващата седмица ще имам първоначален преглед при д-р Тотев, ще му нося епикризи и други документи от моя доктор, но дотогава тази неизвестност ме побърква. Да не говорим, че не съм ходила в Надежда никога и като разглеждам сайта се чудя "на къде да хвана" Thinking

# 303
Споко, Бени, отиваш на регистратура, те ще те упътят. И моите хистероскопии са на друго място, не мога да помогна с инфо.

# 304
  • София
не се спи там.
пускат те на обяд или към 18 часа.
д-р Тотев не го знам кой е, да не е тоя новия младеж?

# 305
не се спи там.
пускат те на обяд или към 18 часа.
д-р Тотев не го знам кой е, да не е тоя новия младеж?

Не го познавам. Моят доктор ме изпраща при него. В Надежда е от миналата година.
Хубава новина е, че ще ме пуснат същия ден. Благодаря Flowers Hibiscus

# 306
  • Sofia
Моля за съвет... Имам страшен проблем с тази ЖК и записването на часове.... Бях този месец в началото, но не при следящата ми, ами при стажант.. Днес звъня за час и се оказва, че за половин ден всичко е пълно и ме записаха за 25 октомври. Това означава, че аз няма да я видя през целия си 7-ми месец и съм 50дни без ЖК 😑 В същото време съм си платила втората част от пакета и съм с близнаци и изследванията, които ми се полагат, не мога да си ги използвам, защото няма кой да ми ги пусне, и си ги пускам отделно и плащам.. Това нормално ли е?  Мислех да пиша официално до ръководството, защото ще се окаже, че за цялата бременност ще имам 4пъти ЖК 🤔 О някак си да ходя на още едно частно място не ми се нрави...

# 307
Моля за съвет... Имам страшен проблем с тази ЖК и записването на часове.... Бях този месец в началото, но не при следящата ми, ами при стажант.. Днес звъня за час и се оказва, че за половин ден всичко е пълно и ме записаха за 25 октомври. Това означава, че аз няма да я видя през целия си 7-ми месец и съм 50дни без ЖК 😑 В същото време съм си платила втората част от пакета и съм с близнаци и изследванията, които ми се полагат, не мога да си ги използвам, защото няма кой да ми ги пусне, и си ги пускам отделно и плащам.. Това нормално ли е?  Мислех да пиша официално до ръководството, защото ще се окаже, че за цялата бременност ще имам 4пъти ЖК 🤔 О някак си да ходя на още едно частно място не ми се нрави...

Здравей, при мен също го има този момент. Аз в 18г.с се записах и по здравна каса да се следя и сега ходя и на двете места, та в един месец задължително ме гледат поне по един път. Ако имаш здравни осигуровки си се възползвай, за мен си заслужава, а пък е и безплатно, както прегледите, така и изследванията.

# 308
  • Sofia

Здравей, при мен също го има този момент. Аз в 18г.с се записах и по здравна каса да се следя и сега ходя и на двете места, та в един месец задължително ме гледат поне по един път. Ако имаш здравни осигуровки си се възползвай, за мен си заслужава, а пък е и безплатно, както прегледите, така и изследванията.
Имам здравни, но и живея до болницата.. Просто си мислех, че като си платя, няма да го мисля повече и всичко ще е точно, а то е ужас....

# 309
  • София
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3360457464066823& … d=100003078063984
Някоя нуждаеща двойка може да се възползва от тази добрина.

# 310
Момичета,
предстои ми процедура по замръзяване на яйцеклетки.. притеснено ми е. Не съм имала още среща с лекаря. Моля, споделете Вашия опит! Благодаря Ви! 💐

# 311
Какво искате да знаете?Вадят Я на пункция и на др.ден се обаждат ембриолозите,че е годна за замразяване и са я замразили..

# 312
Случаят при мен е профилактично замръзяване, тъй като имам проблем и идеята е да замръзим повече яйцеклетки за в бъдеще. Интересува ме подготовката за самата процедура със стимулиране на образуване на повече яйцеклетки..има ли странични ефекти..

# 313
Има различни стимулации-това ще го прецени лекуващият лекар.Най-общо едните започват с блокираща инжекция в предходен  месеци като дойде цикъла започва самата стимулацияс инжекции или хапчета.Другите започват от 2-3 -ти ден на текушият цикъл пак с инжекции или хапчета,но и двата вида ,лекарствата се опредлеят от лекаря и стойностите на хормоните.Странични ефекти-мисля е индивидуално...някои момичета имат,други -не./казвали са ми за подуване на корема,главоболие/Аз не съм имала по време на стимулациите,но хормоните действат на всеки различно.Не е страшно Simple Smile. Успех!

# 314
Много Ви благодаря! 🌺 Тези неразположения са  преодолими и дребни, по-скоро притесненията ми са за по-дългосрочни такива ефекти..

Общи условия

Активация на акаунт